42876

banner
  • goldboy
    Steam könyvtárban...assetto corsa/system/cfg/assetto_corsa.ini
  • neilszab
    Indul a GT3 Bajnokság!

Magyarország egyik legnagyobb és legrangosabb AC online megmérettetése új szezonnal indul a GTR-Masters szervezésében.

Eddig több mint 100 köridő található a nyílt gyakorló szerveren, így biztosan nagy mezőnyre lehet számítani, ahol mindenki talál magához méltó ellenfeleket. Profik és kezdők egyaránt jelentkezhetnek, tegyétek próbára magatok Ti is!

Infók itt: AC GT3 Bajnokság
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.09.26. 21:06:47
  • Alexease
    A jatekon belul, a kontroller beallitasoknal, baloldalt alul, valamilyen "experience" neven fut.
  • Ratrak
    nekem a 250GTO a kedvencem, alig 300 lóerő, de sokkal erősebbnek tűnik, mint a 600+ lóerős modern csodák. Hangulatos, jó vezetni.
  • Ratrak
    az lesz az, köszi a tippet... csak nem találok olyan ini-t, ahol benne lenne a gyro... (assetto-sat sem, meg másmilyet sem)
  • Grabowsky78
    2004es f1-es verda nagyon brutál! Elképesztő, hogy be lehet szállni vele egy kanyarba és elfordul. Ez pack már ezért a kocsiért megérte!
  • goldboy
    Nem a gyro-ra gondolsz? cfg/assetto...ini
  • Ratrak
    Sziasztok! Volt régen (~1 éve?) egy olyan változtatási lehetőség, hogy a kormány amolyan driftes módon ellenkormányzott, amikor kitört az autó hátulja. Én akkor ezt bekapcsoltam, most kikapcsolnám, de nem tudom, hol kell. Valaki emlékszik még rá? A nevére sem emlékszem (különben gugli a barátommal 2 perc lenne)
  • Szabi #40865
  • Mayorpapa
    nekem az új, "Ferraris" patch feltelepítése után nem enged practice-t elindítani: hiába kattintok rá az indításra, semmi nem történik... Más versenyszám elindul gond nélkül!
  • Krunky
    Van egy kis szövegértelmezési zavarod, de ez nem az én gondom.
  • neilszab
    Nyilván, de azt nehezményezni, hogy a Ferrari Pack-be nem került be egy BMW?
    Ráadásul egy olyan kategóriából, amiből azért már bőven van kínálat...

Amúgy bocsánat kérés elfogadva
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.09.20. 20:38:04
  • Krunky
    Attól még, hogy te nem szereted a GT3-as autókat másoknak tetszhet...
    Vagy nem? Akkor elnézést kérek!
  • Krunky
    Erre nem is gondoltam ;)
  • neilszab
    Belegondolva tényleg óriási csalódás, hogy a Ferrari Pack-be nem került bele egy 23. GT3-as autó...
  • Pitti
    Basszus, egy mozi ára, 8 liter benzin, egy vacsora a mekiben, néhány sör a haverokkal.
    Nagyobb hülyeségekre szórunk el ennél többet is, ne csináljátok már
  • goldboy
    Vegyük úgy , hogy most fizettük az ingyenes Laguna Seca-t, csak csúszik egy kicsit
  • Krunky
    A Red Pack pl. 10 Euró volt annó pályával és 7 (6+1) autóval... ennek tükrében nem tartom korrektnek az árazást. Egyéni vélemény, amúgy, nyilván megvettem mert szeretem az AC-t és támogatom őket ennyivel.
  • GPx8
    Nekem bejött ez a DLC. A régi "szivar" versenyautókat meg amúgy is nagyon szeretem.
    Furcsa, de a Steam applikáción belül az ára 9 EUR volt, viszont a böngészőn keresztül belépve csak 8!
    Ennyiért vettem.
    Lehet, hogy menet közben árat módosítottak?
  • Skypack
    351Ft/autó sok ? Mennyit kérjenek 3-4 eurot az egészért ? Amúgy sem kötelező ezeket megvásárolni, ezek csak plusz tartalmak. Ha jól tudom, a BMW nem fog megjelenni valamilyen liszenz problémák miatt. Nincs ez félbehagyva jó ideje "kész" van, asszem a ready to race pack után mondták, hogy már komolyabb feature-k nem fognak bekerülni, elvégre ez már egy 3 éves játék és így is sokkal több minden belekerült, mint ahogy eredetileg tervezték. Sok dologra meg alkalmatlan maga a játék engine, mint pl eső/éjszaka, sokkal logikusabb szerintem egy AC2 fejlesztésének elkezdése.
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2017.09.20. 13:50:24
  • atiwrc
    Pont ezt akartam írni, hogy mod autóként már minddel mentem.... Ok hogy a gyári cucc jobb lesz valószínüleg, de hogy az F1-es kocsikat is pont 67-est meg 2004-est csináljanak az elég fura. A 2004 talán még értehető hogy Schumacher utolsó bajnoki címe, de a 312 esetében is miért pont 67? szinte noname pilótákkal mentek akkor, 68-ba is csak 1 győzelmük votl Ickx-el a volánnál.

• Totti5
    Bátor videó lett, legalább nem kamu hangok vannak bevágva, másrészt meg ennél több kellene, mert kissé gyengusz a hangkeverés.
  • tjoe
    Ebből a pakkból engem max a GTO és a 812 érdekelne, de ezek sem nagyon. Idővel, féláron, majd talán betárazom ezt a DLC-t
  • lac coo
    Felbehagyjak... ?? :))
  • Krunky
    Ez az első DLC ami számomra "csalódás"... az árát sem tartom túl korrektnek...
    Hol van már a beígért M6 GT3???
    Ennyire kell nekik a pénz az AC2-re? Full NkP feeling, félbehagyják aztán jöhet az új projekt :(
    Utoljára szerkesztette: Krunky, 2017.09.19. 20:32:11
  • macleody
    ... áh, tökmindegy, úgyis megveszem.
  • Szabi #40847
    továbbra is Fiorano-val reklámoznak, csak épp a pályát megint elfelejtették kiadni.. :D
  • Fehercsoki
    Nagyon gagyi lett az SF70H hangja, ami főleg azért gáz mert van ennél sokkal jobb mod is:(
  • lac coo
    Sok minden fejlesztes szerintem nem igen lesz mar, multkor , jo par honapja hirdetett minden fele, hogy programozokat venne fel, gondolom lassan mar a masodik reszen dolgoznak.
    Remelem legalabb is . :)
  • goldboy
    Kint van
  • goldboy
    Este 6-7 szokott lenni
  • Nekrofil
    ugyanez volt az első gondolatom =/
  • GPx8
    Még nem tölthető, ugye? (Vagy csak én nem látom).
  • Fehercsoki
    Hát ez nagyon kevés ennyi idő után...
  • goldboy
    1.15
    - New Ferrari 250 GTO (Ferrari Anniversary Pack)
    - New Ferrari (288) GTO (Ferrari Anniversary Pack)
    - New Ferrari 312 F1-67 (Ferrari Anniversary Pack)
    - New Ferrari 330 P4 (Ferrari Anniversary Pack)
    - New Ferrari F2004 (Ferrari Anniversary Pack)
    - New Ferrari 812 Superfast (Ferrari Anniversary Pack)
    - New Ferrari SF70H (Ferrari Anniversary Pack)
    - Templates for Ferrari 250 GTO, GTO, 312 F1-67, 330 P4 and 812 Superfast
    - Official Kaspersky team livery added for Ferrari 488 GT3
    - Updated template for Ferrari 488 GT3 (related to rear wing shape, it might affect a low % of mod skins)
    - Alpinestars gloves are introduced in Porsche cars
    - Fixed reflection issue on Corvette C7R skins
    - Minor graphical and skin-related fixes across all content
    - Updated Lotus 49 minimum weight
    - Updated Mazda RX-7 Spirit R rear wing setup and aero figures
    - Added automatic Force Feedback configuration for old wheels (ie MS Sidewinder)
    - MODDING REQUEST: Added blanket temperature to tyres.ini under [ADDITIONAL1] BLANKETS_TEMP
    - MODDING REQUEST: Added pressure vs temperature gain in tyres.ini. under [ADDITIONAL1] PRESSURE_TEMPERATURE_GAIN
    - MODDING REQUEST: Added camber spread tweak value in tyres.ini under [ADDITIONAL1] CAMBER_TEMP_SPREAD_K (AC default is 1.4, higher numbers=more spread)
    - MODDING REQUEST: Added new LUT based system to handle camber D variations. Example, (for every compound):
    DCAMBER_LUT=(|-145=0.8|-15=0.9|-3=1.01|0=1|3=1.005|15=0.9|145=0.8|)
    DCAMBER_LUT_SMOOTH=1
    This will override DCAMBER_0/1 behavior (values still need to be there tho)
    - MODDING REQUEST: Added explicit inertia instead of box based. Use
    [EXPLICIT_INERTIA]
    INERTIA=1300,1400,500
    in car.ini
    - Suspension travel is now recorded at 166Hz in telemetry
    - Fixed AI not exiting pitlane at full speed in some cases
    - Added "ABS" FF enhancement effect
    - Added FF enhancement effects controls ingame in the "Force Feedback Controller" app
    - Added track models ini checksum on server. In order to gain full protection from cheating the server needs to include kn5 files
    - Added optional COMBINED_FACTOR value per compound. Thanks to Stereo & Jackson Papageorge (mclarenf1papa)!
    - MODDING REQUEST: Added variable throttle response as function of RPM. Add:
    [THROTTLE_RESPONSE]
    RPM_REFERENCE=6000
    LUT=throttle_max.lut

to engine.ini. throttle.lut will be used for 0 RPM and whatever LUT you specify will be used at RPM_REFERENCE
    - MODDING REQUEST: Added progressive bump stop rate. In suspensions.ini under [FRONT] and [REAR] add BUMP_STOP_PROGRESSIVE . Look for "Using progressive bump rate..." in the log for confirmation
  • goldboy
    Azt hiszem 8 vagy 9 euro
  • Tyuki80
    Mennyibe fog kerülni?Nem találtam infót.
  • ratb
    Még nem tölthető :(
  • goldboy
    Remélem nem ez lesz a búcsúajándék...
  • barcalaci84
    Ingyen lezerscannelt Laguna Seca (+6 autó ingyen) még idén!!! WTF?