| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Szerintem most vedd meg az AC-t és szeptemberben a Project CARS 2-őt. 
Igazából nem is a külcsín számít, mert tényleg hasonlóan jól néz ki a két játék, hanem az, hogy CARS-ban van dinamikus napszak és időjárás változás. Tudsz éjszakai és extrém esős futamokat is futni. A PC2-ben meg már lesz hó is és lesz rally cross is. AC-ban valóban jobb a fizika valamivel, de nincs akkora orbitális külömbség. Leginkább az FFB miatt jobb az AC. CARS-ban is be lehet állítani jól az FFB-t, de elég időigényes és bonyolult. AC-ban alapból jobb. A multi szempontjából nézve az AC-nak valamivel aktívabb a játékos közössége úgy kb. napi 3ezren vannak, de CARS szervereken is vannak napi 1-2 ezren. Nekem mindkettő megvan és hangulattól függ, hogy melyikkel megyek. Szerintem kiegészítik/kipótolják egymást, mert ami az egyikben nincs az megvan a másikban. Igazából, ha ez két szim megvan valakinek másra már nincs is szüksége. Ezt kipróbálhatod ingyen is, igaz nem teljes de kapsz némi útmutatót.
Mondjuk tényleg az iR hasonlít a legjobban az igazi autókhoz, mert folyamatosan tankolni kell, hogy menjen.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.06.12. 07:57:32