• barcalaci84
    tavaly is ment a sirám h jajj a konzolok miatt vége az AC-nak, most a felvásárlás miatt van van vége:)
    amúgy elég vicces amiket írtok:) én elég sokat kihagytam és nem játszottam egy szimmel sem..
    brutális mennyit fejlődött és mennyi plusz funkció került bele...halott a DLC-s üzleti modell , mikor az emberek már az AC haláláról beszélnek hisz 2 hónapja nem kaptunk új DLC-t (amivel persze jönnek valószinűleg új funkciók , javítások)
    pl ahogy néztem a szerverindítót hamarosan pilótaváltás is lehet

nincs éjszaka...felőlem jöhetne , de nyilván nem mennénk rajta , mert az emberek már akkor sokkot kapnak , ha felhős időt állítok be LOL de a túl napos se jó persze , mert akkor meg elvakít...

eső is jöhetne felőlem : szerintem ez megoldható lenne ha nagyon akarnák már AC1-ben is...egyelőre még nem akarták..

szóval szerintem nagyon jól működik a DLC-s modell, hisz a játék is rohamosan fejlődik mellette...van egy felhasználóbázis aki kitart mellette pont ezért is...új felhasználók is mindig lesznek...az emberek panaszkodnak h mikor jön már a britt pakk, mikor jön Laguna,mikor jön a ferraris DLC stb? mi ez ha nem működő modell? csak el kell venniük a pénzünket...