| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GeriDoc #40566 "De azert a felhaszalok sem hulyek (egy ido utan 12 egy tucat), es az igenyek is nonek."
Épp a napokban gondolkodtam ezen, hogy meddig mehet egy játék a dlc-kkel, és mikor kell kiadni új játékot. És szerintem simán mehetne nagyon sokáig. Az AC elrontotta a fényeket, ezáltal nincs éjszaka sem, de ha lenne, akkor igazából nagyon sokáig mehetne, a váltást egy esetleges dx13-dx14 indokolná. Ami az autókat illeti, egyszerűen csak ki kell adni az új autókat, mint a valóságban, Pl. egy GT3-ban sem történik másképp. Megy 2-3 évig egy autó, majd kiadnak egy új modellt, amire azt mondják, hogy jobb, de igazából nem nagy a változás, csak egy "muszáj" gyorsulás tapasztalható, amit 5-6 évenként úgyis kidobnak, vagy folyamatosan kordában tartanak (pl. Blancpain GT. Az ezer éves Jaguárral egy privát csapat jól megy, míg a vadi új BMW-k szenvednek) Szóval a szimben sem tudnak nagy okosságot, újítást betenni, csak simán ki kell hozni az új autókat. (Pl. nézegettem modokat rF2-höz, és vicces, hogy némelyik modder group még mindig a 430-as Farrarival, és 997-es P-vel próbálkozik, ráadásul még mindig ugyanazzal a műszerfallal, mint ami az rF1-ben is volt nekik. Ilyenkor felmerül bennem, hogy ez most komoly?
)
Egyébként Fehércsoki kérdésére, valóban szó volt róla, hogy tavasszal megjelenik az Audi R8 GT3 új verziója, és a BMW M6 GT3. Ahhoz képest valóban "nem történik semmi".
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.05.01. 11:46:00