| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
na meg nem tudom a Kunos felmenoit emlegessem, vagy en allitottam be rosszul a deadzone-t a kezifeknel, igy a sajatjaimat szidjam, de bele se merek gondolni miota megyek igy :)
Mostansag neha-neha megyek nordschleife-on vegyes auto felhozatallal multiban, dirt rally utan levezetes keppen, igy nem is tunt fel.
Most kiprobaltam ezt a miata-t, brand hatch indy-n. Qualify-on uridoket mentek hozzam kepest, 2-3 masodperc, mondom jol el szoktam tole.
Aztan ahogy elindul a verseny, elkezdem szidni az elottem levoket, milyen hosszu fektavokat vesznek, konnyeden kerulom oket a kanyarban, de a celegyenesben akarmilyen jol indulok neki, gyakorlatilag mindenki elment mellettem.
Mondom ilyen nincs, ennyire csak nem fujjak fel a gumit es nem 0 benzinnel mennek. Mondom kivancsisag keppen, kikapcsolom a kezifeket,es lass csodat, gyorsultam 3 masodpercet :) Szoval szomoru vagy nem, a dead zone ellenre, folyamatosan fogott a kezim, valami hiehtetlen kanyar stabilitast adva, de egyenesben picit visszafogta a kocsit. Mivel a gyari pedal app nem mutogatja a kezifeket, igy nem tudom hany szazalekon foghatott, kb 5 max 10%. De erdekes, hogy a dead zone allitas, nem igazan hatotta meg jatekon belul.
Ja igy utolag udvozlet Tyukinak, meg ha Barcalaci volt fent neki is. Nevek ki vannak kapcsolva verseny kozben, igy csak a vegen lattam merre jartatok.
Nem tudom minden kocsinal ennyi elonyt ad e, na meg jo lenne kitenni egy gombra, ezt az 5-10 % kezit. Kanyar elott tuti bekapcsolnam, aztan apex utan maris ki. Kegyetlen sokat segit.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.03.27. 21:38:34