Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez hulye erveles....
De mint mondta, hogy sok vagy kevés az mindenki eldönti, de ne hallgassam meg már ezredszerre is, hogy dehogy annyi, évi húsz fillérből megvan az IR 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.31. 20:59:31
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 20:47:14
De ne legyen mindig az a szoveg, hogy nem draga az, meg visszakapsz nyoc dollart.....
Ahogy Szabi is mondta a videóban, néhány hét alatt kialakítasz egy rutint, hogy melyik public szerveren mivel fogsz találkozni.
Egyébként, ha nem is az összes autóval de majdnem mindegyikkel mentem már online... és szeretném is kipróbálni mindet...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 20:31:30
1000$ - én azt hittem az barokkos túlzás, de juj.
és ráadásul most lett ugye 27% áfás is a történet, tehát aki ma "indul" az "picit" mégdrágábbra jön ki.
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az iR nem gyujtogetos program, felesleges tobb szaz tartalom. Aki rendesen hasznalja, "boven eleg" 5-6 auto (ami egyben sorozatot is jelent) es 20-30 palya. Persze, ez nem keves penz, de evekre szol.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 20:04:31
Hagyjuk már ezt az éves 10 dollárt ! 😊
És ahogy mondod: " Én nem igen próbáltam Assetót, de ott publikon a trollok elrontják a versenyt ( szakállas hülye régi duma...) .
holott mindenki tudja aki használja AC-t, hogy ez egy ordas nagy baromság. És mindenki tudja aki beolvas IR topikba, hogy , és az én tapasztalatom is az, hogy ott is van hülye, több mint amit AC.-ban látok.
Az ára: szokásos hazugság, hogy ilyen olcsó olyan olcsó ! hogy negyed évenként megvan 30 dolcsiból ...aha , hogyne ! 😄DD
A másik meg ezek a szuper minden órában szervezett, hibátlan IR fitamok ...Van előfizetésem, pontosan látom, ha az ember kilövi a roki sorozatokat, a pár darab éppen hájpolt autón kívül üresen tátonganak a szerverek ...
Szóval egy laikus lehet tátja a száját, hogy hűha, de aki képben van az csak röhög már ezen a görcsölésen ...
Szabi beszólása mindent vitt: biztos nem ért hozzá Norbi ...! 😄
De nem akarok itt betrollkodni az Assetto topikba, csak úgy megjegyeztem 😊
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.01.31. 19:50:22
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 19:37:36
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 18:10:19
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
"Nulla tenaci invia est via"
Joleszez ! 😊)
Forza.
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2017.01.28. 11:54:38
De hová tűnt Damon Hill?!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"
-He used F5 to position the camera there. It looks too fixed to the car that way
..
-Nurburgring is a new track in Iracing, so its way better than the old stuff that has not been updated. With Dx11 I expect to see more graphics improvments
..
-This is just not right. Please remove this video. You can't compare them like this. It's simply not fair. And this will only mislead people.
I thought you loved sim racing? Why?
"
Én ezeket sosem értettem, nyilván okkal készült, és naív sem vagyok, de alapból én már ezt leszrom, részemről a probléma továbbra is Peklo qva keskeny pályája 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vannak jobbak is, maskor valogassal ! 😊
Amugy meg, teljesen mindegy😉 Ez nem jobb vagy rosszabb osszehasonlitas, egyszeruen megjelent a auto, es gyorsan csinalt egy videot.
Nem "tamadas" vagy kritika volt, egyik programmal szemben sem, mindket helyre betettem😉 Ha CARS-bol vagy Forza-bol lett volna osszehasonlito, akkor arra a ket helyre (bar Forzaba nem, ahhoz semmi kozom😛).

"Nulla tenaci invia est via"
Pedig jo az egyebkent ! 😊)
Az AC-nal azert nem jon ki ebben a videoban a latvany, mert feheraz auto, nem/alig tukrozodik, es a napszak/kamera allas miatt sem jonnek ki a PP dolgok.
Minden uj megjelent tartalmat (az AC-hoz is) osszehasonlitanak vaamivel. Legyen az CARS, Forza vagy GT. Az iR-rel ritkan, mert keves az atfedes az autokban es palyakban.
Amelyik csatorna ilyen mennyisegben tesz ki videokat, mindenrol, az elobb utobb "elkurvul", es penzt is szeretne belole😉 Vagy a nezettsegbol vagy a promobol.
#February2017

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Mindegy, en majd csinalok olyan videot, hogy tiz percig a boxban allva hogy viselkedik a ket auto ! 😊)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
..ja és hogy kell VR, mert valaki azt írta hogy kiszélesedik tőle a pálya, én meg akkorát kűzdök Peklo-n, hogy az leírhatatlan, épphogy elfér a Corolla-m, nagyon gyilkos.