• Zozzer
    Azért sejteni véltem hogy erről van szó. Ne már :) A topikja ,,halott" szinte, ami nem ébresztett sok bizalmat bennem. A másik meg direkt itt szerettem volna meg tudni olyan emberek véleményét akik szeretik az Assettot és annak a fizikáját, mert sokkal relevánsabb számomra a véleménye, mint egy ,,colinos" vonalú topiknak. De ha kezd a dolog polgár pukkasztó lenni akkor én kérek elnézést hogy rontom a topik színvonalát :) Én is csak finoman pedzegetem, hogy nem is tudom hogy elszomorít, vagy inkább fárasztónak érzem hogy miért kell ezt, hisz világbéke meg minden nem?! :) Na közben eszembe jutott egy jó példa, amivel talán szemléltetni tudom a kevésbé összeszedettnek látszó gondolataimatl! A társasházban lakok, esős időben levittem a kutyát, és hát mikor kinyitottam az ajtót miután volt pisi kakksi, a kutya felszaladt sáros lábbal. (egyébként sáros cipő talpnyomos ilyenkor egy lépcső ház első egy két emelete, mert hát milyen legyen, napsütötte csili vili frissen mosott, ha egyszer nem tesznek ki normális lábtörlőt?! én hibám is volt a kutyus tappancsnyoma, de kurvára nem változtatott semmit hogy van ott kutya tappancsnyom vagy nincs, csak valamibe bele lehetett kötni szegény nénikének unalmába, mert egyértelmű volt kinek lehet kutyája, mivel kettőnknek van a házban) Nos a lent lakó néni üzenetet írt ki a bejárati ajtóra, bla bla nem a kutya a hibás hanem a gazdák, erre oda kellene figyelni stb bla bla. Na ez is ilyen :) Ne legyünk már első emeleten lakók nénikék. Azért nem volt offban, mert ipad-ről írtam. :) Köszia választ a választ GPx8.
    Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2017.03.23. 19:15:42