Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
IR nincs meg, de AC-ban ennél milliószor szebben, jobban, gyorsabban, realisztikusabban lehet menni, tele korrigálással...ez olyan mint amikor az AI megy valahol az SC mögött! 😊
Ilyen sótlan vacak lenne Ir és AC vágnám ki a kukába mindkettőt ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.28. 08:53:48
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy folyamatosan hasznalt programra, evente 30-50$-t ra "kell szanni" (annyi a koltsege). Legyen az evente megvasarlos (Codies F1) vagy DLC-s, elofizeteses cucc.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.25. 10:37:02
Ez lehet "kotelezo" tartalomvasarlos, mert nincs benne normalis "alapanyag" (R3E) es/vagy elofizetes (iR).
Persze, most nem is a DLC rendszerrel van a gond, hanem a "nem mukodik es meg kell venni" dologgal. Szerintem ezt a kovetkezore (AC2) valahogy megoldjak, jelenleg a programozo/rendszer korlatok/kapacitas miatt nem mukodik. Ha mukodne, az is plusz "reklam" ha az ember olyan autokkal talalkozik a szerveren, amit o nem tud hasznalni. Foleg ha az jobb, szebb, gyorsabb, eredmenyesebb mint ami neki van;D
Amugy sok ilyen programozo/kapacitas "problema" van, ami hasonloan emiatt nem keszult el vagy egyszerusitve lett. Pl. normalisabb karrier (pontok, vasarlas, alkatreszek, fejlesztes, javitas), rendes realroad, napszakok, szabalyrendszerek; de ezekmiatt kevesbe fognak aggodni, mert nem kotodnek vasarlashoz😉
Az amit mondasz, hogy pisztolyt tartanak a fejedhez azzal hogy online dlc-s szerverre csak dlc autóval léphetsz fel, háát ezzel lehetne evalamit kezdeni, de semmiképpen sem tartanak a fejedhez pisztolyt, mész másik szerverre azt kész, van bőven, akkora probléma nem lehet ha végül is meg akarod venni ha olcsóbb lesz, és ráérsz várni. ..nem tudom tartottak-e már pisztolyt a fejedhez, nekem is csak késsel volt dolgom 😊 ..de szóval az eléggé más.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez ugye attól is függ, hogyan használják. Nem szeretem, ha "pisztolyt" tartanak a fejemhez 😉 - jobb érzés, ha azt halucinálom, hogy szabad akaratomból "támogattam" a fejlesztőt.
Annak mindenképpen örülök, hogy nem jön évente rész, de 3 évente tőlem azért kiadhatnának egyet 😉 Mert így azért sok dolog pl évek óta nem változik... (karrier!)
Forza.
(nem mintha a yellow birdel (amit egyébként v7-es gumin felejtettek) tudnék menni, pedig anno mintha elkormányozgattam volna... aztán lehet csak rosszat tett a gázérzékemmel a granturizmó 😄 )
Forza.
A jelenlegi DLC-rendszer nem szopatas miatt van, hanem technikai "gondok" (bonyi, most egyszerubb van) vannak. Az online rendszer is hasonlo, a "fix autos helyzetevel".
Ahhoz hogy minden mukodjon, mindenkinel minden meg kell legyen (lasd/lasa az autot); ne lehessen hasznalni/ellopni vagy egyszeruen feltorni; ehhez valami sajat, komolyabb, adatbazisos, login-es rendszer kell (pl. iR vagy R3E).
De ez nem az a jatek. Szerintem ehhez a progihoz, ilyen minosegben, ennyi DLC, ilyen aron "boven belefer" kategoria. Foleg ugy hogy "egyszer megvasarlos" es evekig fejlesztik es tamogatjak.
Ha evente kijonnenek uj dobozossal; elofizetes lenne a progira/hasznalatra/online-ra; ha nem 1$ lenne 1 auto hanem 15$, akkor persze mas lenne a helyzet.
Persze egy bizonyos nepszeruseg, eladas, bevetel mellett mar illene megoldani, de mert "jol" megy nekik, attol meg nem egy Codies-szintu ceg.
Szóval nem sajnálom tőlük, mivel nekem mint felhasználónak ezekkel a DLC-ékkel csak bővül és javul a játék. Ne feledjük a DLC-ékkel javítások, fejlesztések is jöttek dögivel. Meg is lehet nézni, hogy napi szinten 2-3000 játékos játszik vele, nagyrészt a Porsche packoknak köszönhetően sikerült fenn tartani az érdeklődést. Ha már a CARS-t hozzuk fel állandóan e mellett, akkor érdemes megnézni azt is, hogy nem jelent meg már közel egy éve semmi hozzá és vissza is esett a naponta játszók száma olyan max 2000 körülire. Holott kb. az AC-val volt egyszinten, amíg ahhoz is jöttek a plusz tartalmak. A DLC nem csak valami ördögi kapitalista eszköz a játékosok nyomorba döntésére, hanem életben tart olyan játékokat, mint az AC. Ha az AC olyan játék lenne, amiből ki lehetne tolni évente egy új részt nem volna szükség DLC-ékre. Mint pl. a CM F1. Amit hiányolok vagy negatívumnak tartok az AC DLC-iben az az, hogy kevés pálya jött, a sok autó mellé. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.24. 10:06:00
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
De egyébként nem kötelező megvenni, pl nekem a Porsche DLC nincs meg pedig nagy AC rajongó vagyok 😊) de nem használom/használnám.
filóztam rajta mikor potom áron adták season pass-ban, de végül mod DLC-t vettem, főleg pálya miatt.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.24. 00:34:41
Semmilyen más rally cuccot nem használok csak az övékét. DE tölük vettem DLC autót (Lancia S4) illetve pályát. Mert nagyon jól dolgoznak.
így viszont érthető, hogy miért vették meg őket: van potenciál a "szériában"!
1.4 milla, plusz a féreg* dlc politika miatt nyilván azok is tarolnak... ügyes 😊
*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza.
Adtam még1 esélyt néhány 4wd-s rally autónak, talán az st165-ös Celica tünik, legalábbis számomra, a legjobbnak.
Tényleg lenne azért bőséggel autó, amiből válogathatnénk csak többel nem foglalkoznak. Több régebben kiadott autó is hangtalan(főként kivülről), sajna az első fajta kupás Seat is, pedig azt nagyon szerettem, meg iszonyat zavarnak néhány autónál a "helyéről leesni akaró", rossz pont körül forgó kormányok.
Nálam a legélvezetesebb mod autó egyébként a hátul tolósak közül BMW E36 (a fehér index burás, a narancssárga az vezethetelen nekem), az elsőkerekes közül a Gr2 Gordini a formula autok közül meg az Estonia.
?
mármint letöltötted, és betetted? Akkor jó, neked nem, nekem bejön. Ez a szép a választékban. 😊
Most mentem vele egyet és az enyém(elvileg a legfrisebbnek kéne lennie) ellentétben a videóval, gyengének, orrtolós alig fordulónak tűnt belülről, kivülről meg az nem teccet a legjobban hogy nem éreztem hogy csuszás,sodródás közben a kerék és út között bármiféle kapcsolat lenne, csak úgy siklik. Nem akarok vitát kelteni ez is csak egy vélemény 😉, én így érzem.
Egyébként elég szívás számomra hogy még mindig a 3 pedálosok kiváltsága a kuplung( főleg trenton felfelébe nagyon hiányzik), bár a valóságban sem használják a wrc-kben.
Én tényleg reméltem anno hogy az RBR-t vagy Rf rallys részlegét esetleg le lehetne cserélni az AC-ra de úgy érzem jelen állapotába még mindig nem elég jó erre számomra.
De hülye vagyok, tökre töketlent olvastam. Nem is értettem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Holnapi bandázós, bolyozós esténken a régi DTM-es pakkot vesszük kezelés alá. Pálya a rövidített Silverstone lesz hogy minél szorosabban legyünk egymáshoz. A futam tökre kötetlen, gyertek!
Infók: http://gtr-masters.hu/tema/6148
lll l ll lllll l lll ll
Csl Elite Pedals LC EU
Csak idegesít, hogy 200 dollár amcsiban, nálunk meg 220 euró (szállítással 250)...<#idiota>#idiota>
majd meglesz...én nagyon leadtam, azt ígértem magamnak hogy ha meglesz a kégli vállalhatóra belül, akkor megjutalmazom magam egy brutál kormánnyal, de hát még a cipőm is lukas 😊) ...de álalában úgy vezetek, hogy a fiam ül az ölembe, fején a füles, én meg amennyit hallok kiszűrődni az után vezetek, bazi ritkán engedi hogy nélküle vezessek 😄D Ez van, majd lesz jobb.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.23. 11:38:20
Szívesen felajánlanám kipróbálásra de pestről 100km-t kéne utazni <#integet2>#integet2>
..és értem amit Atti mondott, és oké is, persze ha látod külsőben és beklappol az érzés hogy bszki mintha tévét néznék az jó, tényleg jó.
De és sokszor tévén is amikor belsőt nézek, pláne rally-ban....sokszor hihetetlen, másfelől a videón amit linkeltem pl. mikor az elején a szalmabáláknál húz egy kéziféket az furi...de ez egy régi videó, egy régebbi mod verzióban készült. Lehet hogy bután nézett volna ki kivülről, de sztem alapvetően azért nem volt külső kamera, mert még nem volt megcsinálva, mint ahogy ezeknél a szakaszos rally pályáknál bőven előfordul.
...ha Attiwrc kipróbálta volna és úgy mondja, akkor beszélhetünk róla persze, talán nekem sem kellene élesen reagálni, Viszont így én nem tudok egyebet mondani mint amit írtam, az egy régebbi verzió volt, nekem sem minden részletében tetszett, de már jó élményt adott, a mostani viszont teljes élmény számomra, és ezzel nem azt mondom hogy minden részletében tökéletes, hanem azt értem alatta hogy kiszolgál az autó, nem röhejes ahogy átdobálgatom a kanyarokon, mert precízen menni nehéz, nem esik kell az autó, hogy az ember azt érezze hogy ez minden csak nem versenyautó, hanem inkább egy alkalmatlan autó egy alkalmas pályán.
Végigvinni a szakaszt erős tempóban, hogy jól kiadja, nekem(!), nagyon f@sza szórakozás, viszont be kell szereznem a hozzávalókat, mert ahogy a videón a srác nyomja na úgy akarom én is 😄
Az hogy replayben hogy néz ki és milyen real vezetni az mindig is ilyen volt ....
amíg érzésre best tökömet se érdekli replayben mit mutat ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.23. 08:52:35
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.23. 08:29:56
(most karira 7500ig esett ps4en az ára, seasonpass asszem 4500, ha lenne jó ps4 kompatibilis kormányom, tuti meg is veszem 😄 )
Forza.
- Mivel engem szórakoztat így teljesen letojok minden mást.
- Másfelől, ugye ha használnád, akkor lehetne miről beszélni, értelmesen.
- ...és van egy olyan belefáradtam-letojom is az egészben, hogy ahogy írod, a csehes pályák játszhatók, más nemzetek csapatjai moddokat raknak össze, mint az említett cucc is, nagyszerű pályákat, remek autókat. Jó ötletek app-ra, vagy szerverre, ligákra.
Mi meg vagyunk a veszekedős nemzet.
..
Szal én nem fogok vitázni egy videó alapján. Nagyjából ennyi.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.22. 15:07:44
Nem tudom mennyire szoktátok visszanézni a replayeket magatokról, de sokszor van hogy én is azt érzem hogy na végre ez "sztem qva jó...." volt, aztán meglesem külső kamerából mit műveltem és rájövök hogy így nem lehetne igazából elfordulni, egy olyan kocsival. Ezért is írtam hogy a legtöbb túl erősnek tűnő fizika sem biztos hogy rossz lenne csak akkor ne egy 1.6 wrc vagy pl utcai evo6-ot hanem egy szűkitő nélküli 2.0 RX(=rallycross) kocsit lássak közbe....
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.22. 09:23:38
Én nagy reményekkel raktam fel az 1.0RC helyett az 1.9-es AC-t, hogy végre kipróbáhatom az összkerekes kocsikat meg a murva pályákat, de számomra nagy csalódás volt, eddig minden összkerekes kocsi legyen az mod autó vagy eredeti, a legtöbb gyenge nagyon, ami meg nem az meg túl erős, látszatra úgy kapar mintha kétszer annyi lóerő lenne benne mint igazából volt....
Sajnos az RBR-ből (tudomásom szerint engedély nélkül) átrakott csehes pályák sajnos játszhatatlanul szaggatnak a gyenge gépemen, így főleg csak Trento Bodone és Joux Plane-en tudtam csak menni velük, meg egy finn murváson.
nem mai videó:
De tök mindegy, ahogy írtam én elvagyok még vagy 3 évig a jelenlegi verzióval, nagyon jó a támogatottsága..teljesen elmentem rally-ba, hallod pályán max Magione ahol megyek, már hetek óta...és ez a része nagyon jó irányba megy, bár én aszfalton megyek szinte csak.., de most hogy leírtam kipróbálom a Focus-t gravel spec.
Szóval mellette persze érdeklődve nézem mi lesz az Assetto sorsa.
De én nem hiszem hogy Kunos leteszi a seggét, eladta, mert nagyon jó ajánlatot kapott rá, és mert már váltani kellett, sztem AC2 érett már az idő...és nem azért mert ne lenne jó az AC, hanem mert bizonyos dolgokat tiszta lappal, de tapasztalatokra kellés jó építeni.
De nem hiszem hogy ennyi volt, és kijött Kunos-ból az összes szimes elképzelés, nehéz elfelejteni hogy annak idején milyen részletességet akart egy autó elindításába vinni, hogy a NetKar-ba miket álmodott bele. ..de az is lehet hogy nem szimes játékok irányába, hanem profibb vonalon indul, hogy kiengedje magából ami benne van.
Az elmúlt 15 évben egy valamire való dolog történ szim terén és ez az AC volt .
De összességében nem sok jóra számítok mégsem, oké hogy nyomják ezt az ilyenkor szokásos 'nem változik semmi, csak minden jobb lesz' dumát, de már más a tulaj, és ebben nem látok semmi jót.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.21. 17:35:54
Attól függ. Az Assetto konzolos eladásai nem számottevőek a pécés mellett vs. a pCars konzolon szedte meg magát igazán.
Jól látható, hogy ha a JÁTÉK rész is megvan (_NORMÁLIS_ karrier, stb), akkor szimmel is lehet kaszálni (pécén természetesen, de lám konzolon is!).
Kunosék 4.5 milliója egy értelmes konzolos kiadás mellett simán lehetett volna a duplája, sőt ... így azért az ottani sikerükkel (kudarcukkal) nem dicsekedhettek, pedig a felvásárló biztosan nagyobb perspektívát látott volna a címben, ha nem félmilla alatt állnának összességében.
Forza.
A Digital Bros meg biztos nem azért fizetett ennyi pénzt, hogy a DLC-k profitjából egyszer majd visszajön a Kunos ára... Valószínűleg nekiállnak most már tőkeerősen az AC2-nek.