| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mondanam, udv a klubban, de te mar regebben a tagja vagy :)
Mivel megvolt a 10 koros verseny 9 korenek replaye, visszanezve negyen jottek a maradek 9 korben mogottem, kozben senkit nem ertem utol, az admin gyerek volt az utso a 4-es bagazsbol, felkuzdotte magat mogem, aztan az egyik kanyarnal kiporgetett, mert a szamomra idealis iven probaltam fordulni, (nem is ereztem, hogy mar eleri a seggem, ennek ellenere megfogtam a kocsit, maradtam elol, o meg ismet a legvegere kerult a 4-es uldozo bagazsnak aztan ez nagyon baszhatta a csoret..
Na mindegy, ha mindenhonnan kitiltanak 2020-ra, majd inditok magamnak szervert Alexet meg megkerem tegye ki bannerba, csokiert, barkit banolok keresre:)
Szerintem biztosan a vagy max b a kategoriam, hiszen nem is jatszottam tenyleg jo reg.
(Aztan te tudod igazan, negyed olyan agresszivan vezetek mint te :) )
Sajna a varosi palya meg a gp2-es idoszakbol valt kedvenceme, mert rohadtul idegesitett a zold hatter, igy valami amerikai palyan legalabb az egyszinu fal mozgott mellettem :)
hirtleen az amcsi palyat nem talaltam.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.19. 19:09:15