42876
-
#40113 Jah ! Nekem is az ugrott be....
Csak minek csinalnak abba, utana szopi az egesz :)
Legfeljebb nyomvonalat, autozgatni hogy jo-e.... -
#40112 Olyan, mintha BTB-ben csinaltak volna az alapokat:))) -
#40111 Marco rakott ki új képeket :D
-
#40110 Marmint az te butykolted ? Es akkor....? :) -
#40109 videót azt teszek fel :) Mert én nem vagyok modder csak tákolok -
#40108 az nem az erossege valoban, de egy eros kocsival, netan hatso kerekes meghajtasoval es esoben, vagy kodben menni (amikor jobban csuszik az ut) netan Monte carloban fent a jeges szakaszokon mar nagysagrenddel nagyobb elvezetet nyujt, mint a szaraz aszfalt, de ha probaltad, akkor nem szoltam :) -
#40107 Lada az buli, belinkeled ? :) -
#40106 ..elmondom milyen szegényes a dolog most :)
a kuplungpedálom potija bedöglött (beszerzés alatt), ezért gáz és fék van, ez már ciki, a szekis váltóm a kézifék, szal szégyen, pláne hogy Lada-val mentem tegnap és ma, nagyon agyoncsapja a vezetési élményt.
Pitti ...kopik sajnos, rég volt már :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.02.12. 17:47:09 -
Pitti #40105 Ja könnyű annak aki keni vágja az olaszt :) -
#40104 Persze megvan, régebben toltam is. De engem az aszfaltos szakaszok érdekelnek, az meg nagyon nem jó a Dirt rally-ban. :(
Itt Assetto-ban sem minden jó, az autók megvannak ez a lényeg, engem azóta érdekel amióta láttam hogy meg lehet ezt csinálni már majdnem jóra, onnan már rácuppantam ahogy Alex is írta :) Mert modellek vannak dosztig, a pályák is beindultak...laza borításon nem indulnék, az nem érdekel AC alatt, csak az aszfaltos -
#40103 dirt rally-t probaltad? Hatalmasakat lehet menni vele, gyakorlatialg folyamatosan minden napi versennyel. (Nezz ra a topikra akkor)
Legutobb egy hete probalgattam par rallyt ac-n belul, de meg mindig nem fogadja be a gyomrom, annyira takolmanyok meg ezek.A nem letezo koritesrol, aszfalton tuli, illetve az ut szelen nem letezo fizikarol nem is beszelve.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.12. 17:10:47 -
#40102 Szekis valtod van? En regen a baloldali pillangot hasznaltam kuplungnak:) Nem az igazi, de mukodott.
Nagyon racuppantal a rally-ra;) Nem csodalom, azert ilyen engine-nel meg nem volt rally-szeruseg. -
#40101 ..én most pont azon gondolkodom, hogy elindulok az olaszoknál rally-ban, egyáltalán nem gondoltam hogy online akarok menni, de hát...
nem tudom, most ennek kell jönnie, és a család majd megbírkozik vele :D
kuplung nélkül elég gáz, főleg hogy mostanában a Lada-t nyúzom. De nem látok mást, ..vagy ha nem akkor megfaragom a magam kedvére az egész rally autó kínálatot. -
#40100 Szerverbeallitasoknal vajon mi az a pack allitas, megmire jo azt rakni ?! -
#40099 Mindennap felejtos, ugy sem jonnek ossze az emberek.
Inkabb azert irtam at, hogy ha esetleg van/lesz valami, akkor egyszeruen ki tudjam barhonnan tenni az infot, es automata legyen (jelezze a szerver mukodeset es telitettseget is).
Az a "bajom" (nem hasznalom) az AC-val, hogy offline "nem erdekel", inkabb korozok egyeful (vagy AI-val) rF2-vel, iR-rel vagy AMS-sel.
De (fun) online-ra jo buli, egyszeru, gyors, jo autokkal. De a bajnoksag meg felejtos. -
#40098 Lehet meg kellene maradni a szombati idopontnal.
Ez a mindennap valami hamar eluntatja az embereket.
Tudok csinalni en is, bar ezt a lag kerdest meg kell nezni, de szerintem sokan tudnanak, vannak mar jo netsebessegek sok helyen.
Amit meg lent irtal abbol egy szot se ertek ! :))) -
#40097 Ujrairtam a bannerben a "RacePanel" reszt.
- Google Sheet-bol es AC Lobby-bol olvassa kozvetlenul az adatokat.
- Ha aktiv (van/lesz fun), akkor megjelenik, hanem akkor nuku.
- Ha megy a szerver, akkor "ONLINE", zold, villog es a jatekosok szama; ha nem megy, akkor "OFFLINE" es ":(" :D
- Altalaban gep elott vagyok es/vagy elerem a sheet-et; de ha "beindulna" a FUN, akkor megoszthatom 1-2 "megbizhato" emberrel a Google Sheet-et, tudjanak FUN versenyt "hirdetni, jelezni". Bajnoksagok kilove, az egymasra szervezes is, a hirdetesi felulelet "uzemeltetese" es Micikenek uzenes sem jatszik:DDDD -
#40096 Egyforma autok, "nulla" auto beallitassal ("nincs" elony-hatrany belole), "nulla" aero-val (igazi szelarnyek-elony sincs). Es meg az 5 kor is keves, hogy gumibol es stabilitasbol lehessen "versenyezni".
A fun "nehez" mufaj. Min. 10-15 kor kellene a "kiatozashoz", de az meg "sok" fun-ra: ha baleset van es/vagy behozhatatlanra szethullik a mezony, unalmas kivarni a kovetkezo futamot es lelepnek.
-
#40095 2 versenyt voltam, jó volt csak 1-2-3 akik előttem voltak azok végig előttem voltak, aki meg mögöttem az végig mögöttem. Kocsikáztam és néztem hogy elkapni senkit nem tudok, hátulról meg nem jönnek.
Mondjuk ezzel az autóval most mentem először.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.12. 10:33:24 -
Pitti #40094 Mondjuk a Vision GT-re biztos nem lehet mondani, hogy nem valós a fizika :)
kb mint a grand turismoban a red bull x2014 concept...:) ...pod racer -
#40093 Tomegevel gyartjak a modelleket, a tobbi masodlagos;)
En az rF2 ala vettem toluk 2 csomagot (szuper akcio volt, nem kellett senkinek, le is alltal az rF2 MOD-okkal:P), de lenyegeben total hasznalhatatlanok voltak (pl. a cockpitbol nem lehetett kilatni, a koramny kozepeig lehetett emelni a nezetet:DD). Csak arra voltak/lettek volna jok, hogy megvan az alap, es abbol valaki rendes autot gyart (mert persze a modellek szepek, hivatalosan ide (is) gyartjak oket). -
#40092 nem, de attól még lehetne élvezetes :D
viszont az előző járgányait próbálgattam és voltak gondok bőven.. :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.02.12. 09:02:05 -
#40091 Ezek bejönnek neked? :) -
#40090 újabb szépnek látszó bugos sz*rok.. legalább javítaná a hibákat amiket jelentgetek, de még válaszolni se méltat.. bezzeg amikor azt kérdezem, hol lehet fizetni, 10percen belül jön válasz.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.02.12. 08:19:05 -
#40089 Úgy, hogy a nagylányom kitalálta vigyem el korcsolyázni a halál fa...ra :))) -
Pitti #40088 Tényleg nagyon jó ez a bömbi. Annyira el van felejtve, hogy én pl egyáltalán nem emlékeztem rá. :)
A végén már én is ott voltam dobogós hely közelében. De hátul is jó csaták voltak.
Hány ilyen elfelejtett autó lehet még? Ktm is régen volt meg a lotus társa pl.az az eleven :)
Meg amelyikeket tényleg elfelejtettem. :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.12. 07:27:20 -
Pitti #40087 Aztán hogyan hogy nem vagy otthon? Ez olyan mintha gruppen partyt szerveznék de én nem érek rá. :) -
#40086 SimDream, 10EUR: performance-pack :)))
-
#40085 Lehet nem birja a gepem a +20 fot...
Vagy a gyerek leült játszani ...:)
Vagy az új modem amit kaptam upc-től ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.11. 23:25:32 -
Tyuki80 #40084 Köszi a szerót!Volt egy állandó laggolása,eddig még soha nem volt ilyen amikor csináltál.
Nagyon jó volt,hogy mint a régi szép időkben, szépen lassan betelt a szerver.Élvezet volt minden futam.
Az autó sajnos el van elfelejtve a public szervereken,pedig egy nagyon jól érezhető kezes gép ez a bömbi.Jól reagál az átterhelésekre,kellően erős de nem okoz semmi váratlant.Nekem személy szerint nagyon jól esett már végre menni vele.Most úgy kibömbizem magam egy időre!
Ilyen még nem volt,de az összes futamot és kvalit is behúztam.
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.02.11. 22:35:47 -
#40083 Sajnos en nem voltam otthon...
Lehet, en benne vagyok mindenben :)) -
Pitti #40082 volt mikor tele is volt :) köszi Laccoo én jót szórakoztam...lehetne többször ilyen :)
legközelebb mehetne rá valami jelszó, mert jött egykét hangulatrontó is
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.11. 21:52:20 -
#40081 No, csak lettek majdnem tele van :) -
#40080 :)) -
#40079 Leolvad a processzorom, annyian vannak ...:DD -
Tyuki80 #40078 Köszi!
SRÁCOK!!AKKOR MA ESTE 20:00!! GYERTEK SOKAN!!!
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.02.11. 19:09:51 -
#40077 Kint van;) -
#40076 Laccoo m3, vagy valami ilyen ...:) -
Tyuki80 #40075 Mi lett a neve?Kérlek írd már le és ki kellene rakni.
Alex kiraknád úgy,ahogy elérhető? -
#40074 Elvileg megy ....