| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Néztem, de videók alapján a Fanatec működése tűnik a legvalóságosabbnak, bár a szekvenciális része gagyi, de az nem is érdekel annyira. Erőssége is állítható. Abban bíznék, hogy ha ezt egyszer megveszem, akkor jó lesz okáig. Néztem még a Thrustmasters váltót, ez a három tűnik így H-váltóban megvehetőnek. Illetve ott van még a Frex is, de az kérdéses eléggé. Ez, meg a kormánykerekek az, amik Fanatecből jónak tűnnek. Azt hallottam, hogy ennek eléggé masszív a belseje, ami pozitív, rögzítése is eléggé sokoldalú. A Thrust potméteres, vagy hall szenzoros, nem tudom, de ilyen téren a legjobb az SHH, mert abba mikrokapocsló van ha jól látom, az ha elromlik simán kicseréli az ember.