Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit elszoktam tole;D
A garage menu meg kilog alul 2 centit, nem latom a chat szovegek elejet se a chat beirot;D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Így nem ér körbe a user,hogy beleférjen egy mért kör...
thx!
Remélem leszünk ma egy páran,mert nagyon jó és ritka kombó!!
MA ESTE SPA-KTM SZERVER NÉV LACCOO KTM
4 KÖRÖS FUTAMOK 5 PERC KVALI
GYERTEK!!
JÓ LESZ!
Ma estére egy KTM Spa 4 körös versenyt állítasz?Hátha összejönnénk páran!
Egyébként itthon csal alig pár AC liga van, egy kezem elég hozzá, hogy összeszámoljam a párhuzamos bajnokságokat. Illetve azokat is meg lehet érteni, akinek nem pálya a "Fun"-ozás és csak a komoly futamok érdeklik őket, azokra meg illik készülni, ugye.
Félreértés ne essék,nekem nem ellenszenves.Csupán nem jön be.Voltam egy futamon kb 5 perc után ki is léptem,mert nem tetszett.Nagyon mesterséges és túl összevissza.Olyan fogalmatlanul megyünk körbe körbe érzés.Persze ettől lehet hogy a többi ember szereti,ezt nem tudhatom.Nem kérdeztem senkitől.
Az,hogy a sima fun mennyire életképes sem tudhatom,de míg rendszeresen heti egy két megvolt hirdetve,amin voltam (viszonylag kevés,mert pont a kedd a leghosszabb munkanapom,s mire odaértem már mindenki búcsúzkodott)elég sokan és elég jó versenyeket mentünk.
Én szerettem a sima fun futamokat.
Sajnos azt látom,mivel naponta kb 1.5 órát azért mindig megyek,legtöbbször publickon,hogy a magyar közösség k...a nem összetartó.Van hatszáz liga,mindenkinek saját bajnoksága,arra gyakorolnak veszettül az emberek.
A nemzetközi fronton,meg szinte nincs olyan külföldi srác(persze akik jól tolják,mert mindenkit nem ismerek),akivel ne ismernénk egymást,mert annyit és olyan jókat mentünk publick szerókon.Szinte minden nap spontán összeverődik a kemény mag és nagyon jókat megyünk,pedig a világ minden pontjáról vagyunk.
Erre itt a nagy magyar virtus....és nem tudunk összehozni 15 főt egy szerverre,csak úgy spontán.....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez a téli csúszkálós, driftelős dolog pedig nekünk is teljesen új (ilyen még nem volt), és mi sem tudjuk még mi sül ki belőle... <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.27. 17:06:57
Mindenki más tempóban éli meg az életét,de a lényegen nekem sokat nem változtat.
<#awink>#awink>
Míg félreértés nem lesz belőle,amit itt szervezgetünk nem Ti ellenetek van,de...Nyilván Ti is azt szeretnétek,hogy jó sokan legyenek,+mi is.
Ma ti driftelgetős "bolyozós" szerót indítottok.(ami van,akinek tetszik,nekem nem,ezért nem is megyek)
Mi pedig szeretnénk,amolyan régi időkre emlékeztetős esti kötetlen fun futamot indítani,szimulátor szervezettől ,ligától függetlenül,a magunk szórakozására.
Részemről én köszönöm az invitálást,de ez a bolyozós funkodás régóta távol tart tőletek.Akkor inkább megyek publickra 😊,mert nekem a verseny a szórakozás.
Tudom,nem én lettem megszólítva,de mivel én eléggé vágyom arra,ami régen ment (gondolok itt a spontán megszervezett fun-kodásra),kicsit megszólítva ill invitálva érzem magam.
Aki driftelni akar nálatok,az nyilván oda fog menni.
Aki pedig versenyezni az pedig megtalálja Laccoo Audi S1 Mugello szerverét.
Isten áldja a pogányokat!
A fizika/mukodes es a latvany kozott nincs feltetlen kapcsolat. Attol hogy nem forog a kerek, rosszul/forditva mukodik a felfuggesztes, attol meg lehet jol szamolja. Pl. sokaig volt nehnay autonal, hogy rossz iranyba fordultak az elso kerekek, de attol meg jol ment😄
Csuszott minr a rohadas a palya 😊))
Holnap vagy KTM vagy kis Audi , mittudomen A3 vagy ilyesmi...😊
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Újabb "bolyozós" esténken egy csapat BMW-t engedünk a nyirkos, havas lengyel pályára. Hogy tuti legyen csúszka, levettük a tapadást, és drift-es BMW-ket választottunk. Itt most a power slide és a szépség lesz a cél, nem fogunk tudni túl közel, szorosan egymáshoz menni, de meglássuk.
Gyertek, csapassuk együtt! <#wink>#wink>
Részletek: Poznan - BMW - 12.27
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.26. 19:45:44
Igazi trackday feeling volt, amit most az AC tud csak a piacon. (a v10 gumival meg pláne)
(Poznan-nak van egy amolyan winter kiadása, próbáljátok ki azt is)
Egyénként mugello a legjobban versenyezhető pálya+spa.De ez szubkektív.Mind a kettő jól autózható,jó ritmusú pálya.
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2016.12.26. 17:21:44
Utcai autok bejonnek, de ezek a szuperverdak valahogy olyan pont semilyenek nekem 😊
De per e azert felmegyek este , rajtam ne muljon .😊
Pedig van pár jó mod pálya is, nem tudom, hogy azokat miért nem használja senki
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.26. 17:02:56
www.smart-bus.hu
Nem lehet mindig gt3+ Monza.
Hihetetlen,hogy online sincs nagy tülekedés az utcai autókért,pedig érzésem szerint ezeket rakták össze a leghitelesebben.Ezeknél a verdáknál lehet legjobban érezni az autók súlyát,a felfüggesztést,úgy az egészet.
Persze értem én....Sok embernek nehéz ezeket a gépeket pályán tartani.De ennyire?😊
Ha valaki nem tud utcai autókkal konstans menni bármely pályán,akkor mit akar igazi versenyautókkal.
Én az egész ac-t,drifteléssel kezdtem el.Mert ha kilinccsel előre már megy,fog menni időre is.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2016.12.26. 16:33:59
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.26. 14:58:52
SZERVER: LACCOO F488
JELSZÓ NINCS!