| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #40051 Amiket láthatsz a megosztott indás linken javarészt tamiya.A toyota ,peugeot micu stb.Ezekkel öröm dolgozni,de főként a japán mivolta miatt is inkább a hazai gyártókat meg a nagyon exluzív gyártókat csinálják csak meg.
A Fiesta wrc,ami makettező "pályafutásom" egyik legjobban sikerült munkája az Belkits.Ez egy viszonylag új belga cég,ami inkább a frissebb rally típusokat gyártja le olyan majdnem tamiya minőségben,de azért melós készletek.Van nekik Fiesta wrc,s2000, Polo wrc, Fabia s 2000, 207 s 2200.
Én az automakett.hun a Szűcs Laci barátomtól vettem a dolgaimat.Ő a legjobb,ha autómakettezős cuccokról van szó.Nála minden van,ha nincs szerez.
A promodell 2013/3 számában megjelent az írásom,fotókkal,építési naplóval a makettről,ha az építésre adnád a fejed,akkor érdemes elolvasni,sok hasznos tanácsot leírtam.
2013/3