42876
-
#39913 meg lehet objektíven ítélni egy Blackwoodot? :) szerintem mára kultikus helyszín, imádom, de jórészt valószínűleg a nosztalgiafaktor miatt. -
#39912 Többféle szempont játszik, nyilván, a modderek munkáinak megvannak az előnyei és a hátrányai, de egyvalami kétségtelen hátrány, ha lesz@rják a játékot. Tehát a nincs.
teszem azt nekem vannak olyan pályáim amik meghatározóak a szimes életemben, és ha azt a játék készítői nem készítik el akkor kész, ennyi volt? Én elhiszem hogy multiban tud problémát okozni a különböző verziószámok, ez így volt már az F1C-ben is 15 éve.
De ha én Rockingham BSBK vonalvezetésén szeretnék menni, vagy mondjuk Knockhill-ben, vagy az LFS-ben kedvelt Blackwood-n..stb, akkor ott a lehetőség, és ez nagy dolog, és imádom a moddereket.
De nyitva áll a kapu előttük hogy megszerettessenek velem új vonalvezetést is :) ..pl. ahogy most teljesen elmentem az aszfaltos rally irányába, és már azon gondolkodom hogy megcsinálom magamnak a navigátorhangot egy rally App-hoz, röhej vagy sem... :)
...
Egy viszont biztos hogy rossz, az én szempontom szerint persze, ..ha nincs semmi. -
Timbu #39911 Én csak az rF1-re emlékszem, de 1-2 üdítő kivételtől és a más játékokból konvertált pályáktól eltekintve a modolt pályák minősíthetetlen hulladékok voltak. -
#39910 rFactor szitu, alapból nagyon kevés pálya, egyébként meg rengeteg.
itt van pl. Lime Rock, a legális verzió olyan bűn ronda jelenleg hogy ihaj, viszont vannak olyan pályák ahol meg az állam leesik hogy ez modder pálya.
Az összes, legálisan közzétehető pálya az AC-hoz:
-
#39909 Es most abbafejezem, mert nem fer ki a kepernyore a szofosasom:DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.04. 11:48:47 -
#39908 Azert ez az autolista eleg impozans: http://www.assettocorsa.net/cars/
Szerintem Kunosnak, visszatekintve az nK(P)-ra, meg most is konnybelabad a szeme;)
Vegiggorgetve eleg utos felhozatal; barhol megallva a kepernyon, csak az ami eppen latszik, eleg lenne egy masik szimbe:) Raadasul nem egyenfizikas cuccok, es ez alapjaban egy szim.
Visszaporgetve 5-6 evet, a szimeknel licencnelkuli programokra es a baltaval faragott modokra (tisztelet a kivetelnek), azert gyorsan megszokja es elkenyelmesedik az ember. -
#39907 Palyakbol valoban "keves" van (14 "normalis, es meg talan Trento, es 3 "egyeb", amihez lesz meg egy). Amig "csak" anegyede az "egyeb" palya, ha szigoruan szimkent nezzuk, az meg belefer, ha ezen (is) mulik az auto tartalom, a fejlesztes e a hossszabbtavu suppport.
A palyak koltsegesek, foleg ha a "rendes" versenypalyakat (a szim. jelleg es az AC Pro miatt) szkennelni akarnak. Ahho utazni kell, egyeztetni, berelni, szkennelni stb. Az elkeszites is tovabbtart mint egy autonak.
Az autok "egyszerubbek", akar meg az irodabol sem kell kimozdulniuk. Foleg a kulsos ukran moddereknek, akik az autokat gyartjak/gyartottak:D
Es az irodajuk is versenypalyan van, eleg sokszor talalkoznak valodi autokkal es csapatokkal, es ha szukseges, oda egyszerubben lehet hozatni autot, mint ha Roma belvarosaban lennenek egy irodahazban:D Es a palyan is egyszerubb letesztelni, mint Romaban a forgalomban:DDD -
#39906 Leszamitva a zaszlokat (ami inkabb kanyar jelzo, meszirol is latszik a szaguldozos palyan) es az egyforma nVidia-s "orias plakatokat", nincs vele gond.
Ha tudna es birna az engine, akkor jobban meglenne szorva kivetitkkel, animaciokkal, nezokkel, fustolo grill-sutokkel, uvolto hangfalakkal, leghajokkal, leggombokkel stb. ;) Majd az AC2 ;D
Azert ennel (AC) fontos szempont, hogy 2/3 reszt konzolos program, es a felhasznalok X%-a nem feltetlenul a "steril" versenypalyakra bukik. Valszeg az elrheto/olcso auto licencek szazanak "feltetele" (volt) multiplatform, szelesebb felhasznalo tabor lehetosege es az eladasok.
Ez a szukseges "rossz" – mar ha lehet rossznak nevezni.
Meg ha fizetos autos DLC melle adjak, meg akkor is "belefer". -
#39905 NKP palyak is jok voltak, ravasz , jol atgondolt nyomvonalakkal, nincs ezzel baj. De ezek a zaszlok meg reklammolinok....semmi real erzete nincs az embernek :))) -
GPx8 #39904 Pl. Lfs-ben csak fiktív pályák vannak és mind jó!
Az "öregek" közül pl. a Blackwood-ot ki nem szereti? -
#39903 Így visszaolvasva értem a kérdésed. :D
Lehet egy kicsit nyafogós vagyok...de eljutott a szimulátorozás oda hogy hülye útszéli objektumokon is fent lehet akadni...örüljünk! :D -
#39902 Még pár olyan kezetlengető felfújható vacak hiányzik :))
Szerintem is ronda , de nem zavar, ingyen van, elfér . :) -
#39901 ott az a rengeteg PURITÁN modpálya - azok nem jók? tényleg valósággal fáj, hogy itt fel van töltve némi tartalommal az út széle? :) -
Gry01 #39900 OFF
Live race Bathurst most
Utoljára szerkesztette: Gry01, 2017.02.03. 21:33:13 -
#39899 ez ingyen lesz nem?akinek nem tetszik nem használja...csak elfér majd:)
aztán meg Laguna Seca jnön vagy nem? -
Tyuki80 #39898 Azért inkább GP legyen,ha még jönnek pályák... -
#39897 Pont az ilyen tartalmakat hiányoltam eddig az AC-ból. Nagyon jók az utcai autók és dög unalom volt már a közhellyé vált pályákon keringeni velük. Remélem még folytatják ezt a vonalat is. Persze jöhetnének a híres GP pályák is, de én ennek jobban örülök. -
#39896 Nekem már a fiktív pálya ötlete sem tetszik főleg, hogy a legutóbbi pálya is az volt. Ez egy szimulátor, valódi pályákat tegyenek bele. Ennyi erővel csináljanak fiktív kocsikat is -
Tyuki80 #39895 Ez nekem tetszik!
Pedig nem szeretem csak a valós gp pályákat...de ez jó! -
#39894 Nekem nem is tetszik. Egy fiktív pályát is meglehet valóságosra csinálni, nem kell mindenhova geeforce hírdetőtábla meg lobogó zászló. :)
Remélem lesznek puritánabb aszfalt rally layoutjai is! -
ozoli78 #39893 -
#39892 Olyan jo konzolos latvanyvilag :) -
#39891 -
#39890 -
atiwrc #39889 Nem tudom én sem pontosan a kézifékek működését de tényleg úgy mondanám, hogy a legtöbb összkerekes verseny autó oldja.
Az N csoportos kocsik kb az Evo6 idejéig nem igazán használtak kézi féket, íven fordultak, gondolom csak volt valami oka ami miatt nem müködött normálisan. Utána az Evo7,8-akba már bőséggel ráncigálták.
Ugyan ez igaz a GroupB-s vasakra is, meg kell nézni 1-1 hajtű kanyaros videót, hogy hogyan szenvedetek. Az hogy manapság a replikákba már mindbe építenek és a legtöbb gamebe is így vannak az elég szomorú.
Az A csoportba már ráncigálták a kéziket 87-től, de hogy hidraulikus volt-e vagy sem azt most nemtudnám megmondani.
Mindössze annyit találtam most, hogy a tiltott aktiv difi ellenére mégis csak a difiben van egy rendszer ami oldja a hátsó hajtást.
'Még az A csoportos korszakban terjedtek el az aktív középső differenciálművek, amik a WRC korszak hajnalán a szintén aktív első és hátsók diffikkel egészültek ki. Utóbbiakat 2006-től nem lehet használni, de jövőre(2011) már a középső sem lehet aktív, csak egy olyan rendszer kerülhet a középső differenciálműben beépítésre, ami le tudja oldani a hátsó hajtást a kézifék használata idején.'
Viszont a hátsó kerekes kocsik esetében szerintem nincs ilyen hajtás leoldós dolog, ott mindig kell kuplongolni. -
Jackal #39888 https://sg.hu/cikkek/123616/keszul-a-gtr-3 -
#39887 -
#39886 Akkor már Terep2 ftw...:D -
#39885 Az összes melyik a jobb szimulátor vitának is úgyis ez a vége. -
#39884 Abszolút egyetértek veled. :)) -
#39883 A lényeg, hogy én jól szórakozok, hogy kinek mi tetszik le van szarva! :D -
#39882 Ez biztos jobban hangzott a fejedben, mint igy leírva.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.01. 22:31:02 -
#39881 Ez alapján 14 éves koromban meg a péniszem volt a legjobb szimulátor -
#39880 Amúgy is az F1 2016 a legjobb szim, én most azzal játszok a legtöbbet és kiváló. -
Tyuki80 #39879 Sztem ez tök kamu fizika!Nézzed má a csávó alig mozgatja a kormányt és össze vissza pattog minden.Totál kamu! -
#39878 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ez pl. nem sz@r
-
#39877 Akkor marad a kuplung, az aszfalton kívül, laza borításon sokféle technika van amivel elfordulhatsz kézifék nékül, aszfalton meg megkuplungolod, vagy nem használsz kézit.
Ez sokmindentől függ, milyen a hajtű, mennyire zárt difi, mennyi erőd van. Nagyon ügyesek már a rallyautók, döbbenet mit fejlődtek miden téren, a felfüggesztés, a kihajtás, a váltás és kuplung.
Ezekhez képest visszatérni egy old school RWD autóhoz elég nagy pofon, vezetéstechnikailag elég nagy a különbség. -
#39876 Csak digitalis van, ha kuplung nelkul behuzom lefullad, sajnos ugye pusztan , hogy gurulok nem indul ujra a motor.... -
#39875 túlhúzod. Elég egy hangyányit, vagy ugye vezetési technikából kell megoldani.
4WD..sajnos pont amikor kezd érdekessé válni ott van vége :)) -
#39874 *oldja...