| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #40024 Szép kis cuccod van így leírva!
Amúgy sztem tök igazad van.A hobby sosem olcsó mulatság...ezért hobby!Ha fotóznál, bringáznál, túráznál,vagy rc autóznál,horgásznál stb az sem lenne olcsóbb.
Én anno a gyerekek megszületése előtt rally maketteket készítettem,előbb magam szórakoztatására,majd versenyekre is.Az elején még egy autó meg volt egy 20 as ból kb és ennyi volt az összköltség.Majd jött egy komolyabb retuspisztoly,szobakompresszorral,jobb minőségű festékek,lakkok,matricák,kiegészítők stb.Rögtön vagy 50 be fájt egy 1:24 makett.
Igaz,rengeteget is tanultam abban a jó 12 évben,a festésről, fényezésről stb.Meg hát az utolsó autóim már rendesen több száz óra munkát igényeltek,hogy a legtöbbet kihozzam a kittekből és magamból.Mosonshown mester címet is kaptam.Egy szó mint száz,a hobby drága,de örömteli,kellemes időtöltést.
Ez az,amit a nők nagy része nem ért
Akit érdekel itt nézheti meg az építési naplót is: Ford Wrc
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.02.10. 11:46:08