• Pitti
    Nem, nem, nem!!!! Nagyon sokan vagyunk akik nem azért veszünk építünk cockpitet, hogy gyorsabbak legyünk... ahhoz lehet, hogy elég lenne egy xbox controller és sok gyakorlás, sokkal hamarabb áttekerem a kormányt a kis joy-jal mint egy nagy kereket brutál ffb-vel.
    A lényeg a lehető legigazibb élethű vezetési élmény, legalábbis nekem. Az utcai autókban H váltóval végigrugdosom a kuplungot órákon keresztül, körönként negyvenszer ha kell. Tuti, hogy lassabb vagyok mint aki pillangózza, na és? én közben végig vigyorgok...
    Tény, hogy ezek nagyon drágák drágábbak mint kellene... De mint mondani szokták, minden annyit ér amennyiért el lehet adni...
    Nekem V1 bázisom van... egy barátomnál próbáltam a v2-őt. elsőre nem sok különbséget lát az ember de a v2 simább, aprólékosabb, kifinomultabb FFB-vel rendelkezik. "Szebb" a vezetési élmény... a direkt hajtású osw kormányokat még nem volt alkalmam kipróbálni állati jó lehet...
    Szumma szummárum, tegye fel a kezét az aki ilyen drága cuccokat azért veszi, hogy gyorsabb legyen...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.10. 08:03:02