42876

banner
  • lac coo
    Dirtben a hatsohajtasuakat nem oldatudom, lefullad mint a csuda :))
  • GeriDoc
    Nézd meg, hogy oldja-e. Ha nem, akkor kikuplungolsz (azaz oldod sajátlábúlag)
  • lac coo
    Semmire nem megy veletek az ember.....:))
  • __Jacek__
    Valasz hogy valamelyik igen valamelyik nem:))
  • lac coo
    Igazabol pont ezt akartam kerdezni, hogy oldja-e az anyamkinjat, nem pedig hogy on-off vagy analog ! :)))
  • __Jacek__
    Van szom amiben tudsz tengelyt megadni kezinek, igazabol erre egy loadcelles cucc lenne az uber:)))
  • GeriDoc
    Összkeréknél mindenképp oldja a hajtást kéziféknél, mert különben lefulladna a motor. Illetve amiben nem, ott ugye kuplungolni kell. Ez igaz a hátsókerekesekre is. Elsőkerekesnél, ha már kicsit állsz a gázon, akkor nem fullasztja le. Az e-kéziféket nem tudom pontosan, hogy működik. Itt (szimben) az lenne a jó, ha a kézi is csúszkán lenne, és nem off/on állása lenne, mert akkor lehetne szabályozni.
    Szerk.:
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.02.01. 11:38:29
  • __Jacek__
    Komolyakvab wrc stb oldja a hajtast a kezifek meghuzasara, kozepso diffivel..
    Pl egy evox nem tudom mit csinal gyarilag:)) De GrN-ben nem rakhattal hidros kezit csak GrA-ba de ott mivel az A-s autok epitettek nem old a diffi, es nem hogy lassit ha behuzod hanem ha komoly a cucc ugy megfogja a hajtast hogy elrepul a motor:D Ezt eloben tapasztaltam egy evo6 lett N-rol atepitve A-ra es a mokusmegszokta hogy a bowdenest huzhatja na a hidrost mehuzta a raba ringen es kijott a full uj Havasi A-s motorbol a dugo:)) Valahol megvan meg a darabja:))
  • b-type
    váltókarral, mert elfordult kormánnyla nem mindig jó a gomb.
    Az összkerekes verdákban a középső diffit aszfalton biztos hogy kapcsolja a kézi, különben fojtaná a hajtást, Laza szerkezetű borításon ez talán nem akkora probléma, de aszfalton sztem időt bukna vele a versenytechnika.
    De ja Jacek, meg Atiwrc jobban tudják, én egyáltalán nem mentem még rallyautóval csak szimben.
  • Alexease
    Nem hinnem hogy full digitalis lenne, vagyis on-off:) Inkabb hidraulikus, es ha van benne "e" (nem ertek hozza, de szerintem Jacek majd mondja a tutit;P), az inkabb valami elektronikus okossagot takar. Pl. a kozepso/hatso diffit kapcsolja/allitja es/vagy a fekero elosztast.
  • lac coo
    Btype, mivel hasznalod a kezifeket, gombbal ?
    Real amit e-kezifeknek hivnak az voltakepp egy digitalis cucc, mint egy gomb....?
  • alma2
    asszony a musor lattan egy pillanatra latta, megkerdezte ki az a sorozatgyilkos kepu aki balrol a harmadik szekben ul, azt se hidd el neki amit kerdez, mondom pont igy gondolom en is.
    A tobbi arc rendben volt, valoban leginkabb Szabira volt erdemes figyelni. Bar kicsit jobban "felkeszulhettek" volna az emberkek, amikor a masik jatek teren megkerdeztek, felvetettek, megkerdojeleztek valamit, (megha leginkabb a kedvencukrol kellett beszelni is) a sok bizonytalansag nem erositi meg a nezoben, hogy valoban kepben vannak.
  • Pitti
    Azért azt is észre lehet venni, hogy egyedül a hangok terén hagytad magad egy picit háttérbe sorolni, de nagyon tutin kivágtad, hogy a szenzációs füst effekt meg a számított röppályás kavicsok miatt inkább egálba hoznád az iracinggel... mármint a hangokat..., mégse lehet az ir második semmiben...szóval na ...ne má...:) A négy résztvevő közül te vagy a legelfogultabb, de nagyon...ha nem haragszol meg...
  • __Jacek__
  • Tyuki80
    Igaz,hozzáteszem én egy nagy funboy vagyok!!!
    Most nézem 1776 óránál járok.Ennek nagy része publickban jött össze,alig offline játékkal.
  • Tyuki80
    Amúgy az tök érthető,hogy a "nagy real autóversenyzők" az i racing-el mennek.:
    Csak gondoljunk-ill képzeljük magunkat a helyükbe!Nyilván nem fog 853 fórumot végigolvasni,hogy mivel jó menni.(alap,hogy nekik minden szar-hisz a valóságtól mind eltér és a valóságot náluk jobban nem ismerheti senki)hanem kiválasztja a legdrágábbat,mert mint tudjuk ami drágább-jobb.(nyilván ez az állítás akkor állja meg a helyét,ha tele vagyunk lóvéval..márpedig a real autóversenyzés=sok lóvé)Most persze lehet mondani,hogy sarkítok,meg stb,de sajnos kevés a kivétel ez az állításom sztem helytálló.
    Az i racing soha nem lesz Magyarország legfelkapottabb szimulátora mert az átlagos kereseti viszonyok ezt nem teszik és nem is fogják lehetővé tenni.Nem drága?-De!Nagyon is!
    Az átlag user ma Magyarországon megkapja a 200 nettót,szemben a német hasonló végzettségű 3000-3500 Eur-jával!
    Véleményem szerint ha ma, csak itt nálunk lehetne i racingezni az egész világon,garantáltan lehúzhatnák a rollót.Pedig nyílván egy jó program.
    Tudom,majd jönnek az elmés hozzászólások,hogy de heti ennyi,meg annyi,meg nem iszom el a pénzt,nem cigizek,csak kártyázok,de azt sem pénzre stb csak az a baj,hogy ne osszuk be mások pénzét.Az ir drága nagyon-pedig jó.
    Az ac pedig a klasszikus jó és még megfizethető kategória!Ebben van a sikere is.Az,hogy nem lehet jókat menni publickon,nettó baromság.Már elnézést!Jópár emberrel innen a fórumon is szoktam találkozni és hát.... ordenáré nagy versenyeket megyünk.Legalább annyi,(ha nem több) jó külföldi szimest ismerek,mint magyart.
    Nem volt rossz a műsor,de Szabi volt az egyetlen,aki tök reálisan vázolta a helyzetet.És!Sztem kimondta a nagy igazságot:Lehet bármilyen program,aki igazán tehetséges az bármelyikben jobb tud lenni a nagy átlagnál.Az autóversenyzés az alkalmazkodásról és a monotonitásról szól.sztem ez kb számokban a 70%tehetség 30% gyakorlás.A nagy átlag szimes kb 50%-50% rendelkezik.Csak az a baj,hogy a tehetség nem pótolható gyakorlással egy ponton túl.
    Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.01.31. 23:02:27
  • twinr
    Szerintem ízlések és pofonok kategória, nehéz megmagyarázni. Az nk után többet vártam, csalódtam Kunosban, több dolog miatt is, valszeg ez az egyik oka. Másik, szeretem a profi dolgokat, stabil, hozzáértő háttérrel. És ezt inkább megtaláltam iR-ben. Ráadásul közvetíteni is sokkal jobb mint bármi mást.
    Utoljára szerkesztette: twinr, 2017.01.31. 22:46:35
  • TeeBeee
    Ha van szimulátoros múltad annak csak örülni tudok. A videó is nagyon tetszett, ismétlem még több ilyet!
    De az elfogultság így még érthetetlenebb.
  • Adam Jonas
    Gondolatébresztő akart ez a videó lenni, csak ez a kifejezés sokak szótárába nem létezik. :)
  • b-type
    Ez egy jó beszélgetés volt sztem egy nem eldöntendő kérdésről. Nem hiszem hogy kellene az eredmény, nem tudom kit befolyásolna, engem biztos nem...hiszen most rally-ban vagyok, és moddolt pályán, moddolt autóval. teljesen mindegy, mert ha az iR lenne a győztes, akkor sem lennék előrébb, én így szórakozom.
    ...az iR,bár nem látszik rajta, egy 8 éves progi, nem látszik rajta, jól néz ki, sokat tud...hogy ide eljusson kellett az a sok fizető szimes, 2008-ban nagyon randa volt, és nem túl jó semmilyen fronton...talán csak a netkóddal nem volt baj.
    Kellett a sok szimes pénze hogy ide eljusson, és a srácok pénzén még tovább fejlődhet, miközben a srácok is megtalálták a számításukat, kinek baj ez? Talán 3 év múlva, ha tudja amit elvárok tőle én is használni fogom, addig pedig fejlődjön csak.
    Az rF2 is jó progi, jelenleg valszeg átalakulását éli. az RRR is gondolom, bár lemaradtam a fontosabb időszakról, az utóbbi 2és fél évéről, így keveset tudok.
    De nekem a műsor tetszett, fel is íratkoztam.
  • twinr
    Megvolt. Pontosan az nkPro miatt vettem meg anno az AC-t. Már ha rám gondolsz és nem Ákosra. De ő sem iR-el kezdett ,ahogy el is mondta.
  • GeriDoc
    Mire jó ez az állandó farok méregetés.? Inkább örüljünk, hogy lehet miből választani, és mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Úgy sem lehet meggyőzni egyik fanboyt sem, hogy a másik is jó. De nem is kell, nincs is értelme. És miközben százezreket költünk kormányra, pedálra, videókártyára, közben észre sem vesszük, hogy elfelejtettük élvezni a játékot. Ezek közül mindegyik tökéletesen alkalmas arra, amire valók, hogy leüljünk, és egy jót versenyezzünk egymás ellen.
  • TeeBeee
    Ez aljas volt és ízléstelen! :D

Egyébként még sok ilyen témájú videót...ez kell a népnek! Én komolyan gratulálok és csak pozitív kritikát fogalmazok!
    De ezt az Iracing képviselőt 100 óra nk, nkP és LFS-re ítéltetném mielőtt vitathatna kamerák előtt szimulátoros programokat! :)
  • lac coo
    Francokat...:)
  • Pitti
    Azért kicsit túlzol ám
  • lac coo
    Semmit nem kell letennem sehova, en voltam a nezo ez esetben.....Es nagyon nem volt renben amit lattam....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.31. 22:00:02
  • twinr
    Utolsó reagálásom hozzád.
    A videó alatti hozzászólások, és a néhány tucat levél amit kaptam nem ezt bizonyítja. De mint tudjuk, az olyanok mint te mindig mindenhol képviseltetik magukat, szóval nincs ezzel semmi gond.
    A viszontlátásra! :D
  • Pitti
    btype kellene még egy ilyen beszélgetésbe... messze a legjobban fejezi ki azt amit sokan nem tudunk jól elmondani!!!!
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 21:58:12
  • __Jacek__
    Fanboyokkal nehez foleg aki lenyegeben meglepodik azon hogy valakinek a LFS etalon a szimek kozott:))
  • twinr
    Nem tudom te mit tettél le az asztalra hogy ilyen hangnemet engedsz meg magadnak, de mindegy is. Érezd jól magad...

Pitti: Vannak ilyen irányú tervek, szervezés alatt is volt ennél komolyabb dolog is, az év vége sűrű volt mindenkinek, meglátjuk mit hoz a tavasz! :)
  • lac coo
    En nem mocskolodok, de az a musor egy rakas szemt volt, ez a velemenyem. Egyedul Szabi ult le oda ugy, es probalt ugy beszelgetni ami a musor celja lett volna. Tobbi harom mar ezlso percekben atment agyatlanba ...
    Ez van, sorry.
  • Pitti
    Nem lehetne egyszer 2 AC, 1 iR, és 1 rf2 játékost? plusz Kiss Norbi és Michelisz Norbi?... összehozhatnál egy ilyet :)
    Kár, hogy kamerák előtt nem mondhatnak a Norbik semmit :(
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 21:55:00
  • __Jacek__
    A fanboy kollegat kernenk vissza faradni az iRacing topicba:))
  • twinr
    Látom Laco mocskolódik ezerrel. Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba!
    Rengeteget mentem AC-val is, R3-al is. Sőt, mindkettő hamarabb megvolt mint az iRacing.
    Igaszán szívesen meghívlak a következő beszélgetésre, de érdekes módon mikor itt a fórumon kerestem embert nagy csend volt!!!
  • __Jacek__
    Multkor elo fizettem megint iRacingra, 10-bol kilencszer nullara vertek az autom a masodik kanyarban... tok mindegy honnan indultam. Es akkor hallom ezt az AC public dolgot semmivel nem kulonb:))) En megtalalom mindegyikben ami tetszik, idom ugysincs ra mint regen:)
  • b-type
    van külső is. ha Atti megnézi :) Nincs meg végig, mert persze hogy leestem egy hülye tempóhiba miatt

Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.31. 21:48:57
  • Pitti
    Lehet, hogy félre értettelek, de Norbi az AC-t nem támogatja egy szót se szólt róla sehol, sőt inkább csak mi innen néhány fórumról tudunk erről, főként gtr masters...Ő egyszerűen csak ezzel játszik ha van ideje... Nagy különbség...
  • __Jacek__
    troll:)
  • arty
    "az ne hasonlítsa már össze a szimeket, akin látszik, hogy mindent elutasít ami nem iracing."

nem elutasítja, csak iracing mellett nincs rá pénze :D
  • lac coo
    Ha belerakok a Ferrarimba 500 k kilometert , akkor az ingyen volt ...? :)))