| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #39959 "Ezt a bolyozós micsodát nem is nagyon értem, ha valaki csak azért megy lassabban hogy velem csatázhasson azt sem én sem a másik fél nem élvezi. Én azt szeretem, ha érzem, hogy mindketten a határon megyünk, és a másik fél is izzad közben."
Egyrészt a 10-20 fős mezőnyből egyelten egy résztvevő van a mozdony szerepében, tehát a maradék 9-19 versenyzőnek szerintem nincs ilyen "problémája", nekik ugyan úgy nyomni kell.
Másrészt az elő lévőnek is jó, mert egyrészt nem tök egyedül autózik fél körrel a mezőny előtt, másrészt legalább akkora (ha nem nagyobb) kihívás és élvezet nem tempóból, hanem technikából a hátad mögött tartani vkit. Ez egy olyan skill, amire igazi versenyen is nagy szükséged lehet, ha egy gyorsabb autó kerül a hátad mögé és szeretnéd megőrizni a pozíciódat... itt baromi jól be lehet gyakorolni az autód kiszélesítést.
A bolyózó nem az én szellemi termékem, csak utána jöttem rá, hogy Fun futamokon én világ életemben ezt csináltam. Ha elhúztam a mögöttem jövőktől és nem tudtam már befogni az előttem autózókat (vagy esetleg első voltam
), én mindig bevártam a mezőnyt és próbáltam direkt feltartani őket szabályos eszközökkel, mert kurvára utáltam mindig is légüres térben egyedül autózni, mert az nekem nem FUN, azt úgy hívom OFFLINE.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.08. 19:39:35