42876
-
#39833 Es ha jon egy jobb, szebb, gyorsabb , tartalmasabb akkor milyen jo kukaba dobni 1000 dolcsit....:) -
#39832 Ha ugyan annyi orat rakok az AC-ba akkor az is egyre olcsobb lesz orara vetitve, nem?:DDD -
#39831 Kivancsisagbol osszeszamoltam az iR palyakat:)))
CSAK road-bol van 37 palya.
Ezeken van 120 nyomvonal. Szinte mindegyik palyan tobb nyomvonal van, vannak palyak, ahol 6-8 nyomvonal is van, amit lehet, mindent megcsinalnak.
A "maradek" 38 palya oval.
De azert vannak az ovalokon is eleg jo road nyomvonalak (pl. Daytona, Autoclub, Homestead, Idianapolis, New Hampshire, Pocono stb.).
Igy azokbol is osszejon meg ~25 road nyomvonal;D
Bazinagykep
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#39830 Melyik a legjobb szim , és miért az IR az ..? :))
-
#39829 Egyetértek. Jó a téma meg minden, de az ne hasonlítsa már össze a szimeket, akin látszik, hogy mindent elutasít ami nem iracing.
Szabi jó volt, látszott hogy befogadóbb ami abból eredhet hogy tapasztalata van az összes említett programmal kapcsolatban.
Amit hiányoltam a beszélgetésben az a személyes, valós fizikai tapasztalások átadása. Tehát, hogy fülig ér-e a szád amikor ugyanazt érzed az adott programban mint a való életben? Mert ebben most az AC erősebb mint bármelyik. Tudom, szubjektív. -
#39828 Egyet biztos felfed: annyival nem rosszabb, ha rosszabb is AC mint azt mindenhol mindenki állítja :))
Raceroom nincs meg nekem, elengedtem mert hulladék szerintem, de IR, AC, RF2 meg kb minden megvan, szóval én nem úgy indítok egy mondatot, mint a videón, hogy bár nem sokat használtam , de....:DD
szóval nekem mondhatja bárki...
Mert tudom, hogy egy RF2 Barber pőorba alázza IR-t, tudom, hogy az IR motor,hajtáslánca jobb bármelyiknél, tudom, hogy AC pályái a legrészletesebb felületüek, stb stb stb ...
Meg azt is tudom, hogy nem jön ki IR évi 30 dolcsiból ,meg hogy nem ám úgy van, hogy a nap bármely órájában lehet szipiszupi futamokat menni ...Lehetne csak ember nincs ....Vagy nem válogatsz, mész ahol van ember :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.31. 21:11:25 -
#39827 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, azért nem iRacing-ezik, mert az drága :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.31. 21:13:57 -
#39826 Amúgy valamit csak tud ez a kismocsok Assetto Corsa, hogy mindig , mindenhol, mindenki arra érez késztetést, hogy jól leszájkaratézza , mert az övé jobb ! :)) -
#39825 Cáfoljatok meg, de szvsz alapvetően eltérő réteget vonz az iRacing és az AC.
(Összes megvásárolta autót használom, de minimum kipróbálom, lettek olyan kedvencek amelyekről nem is gondoltam volna (Levante))
Amúgy ha valaki gumimodell, ffb, egyéb alapján összehasonlítaná precízen az összes komolyabb szimulátort, az bőven többet felfedne, mint random 10-15 ember elfogult véleménye. -
#39824 Jó oké :DDDDDDDD -
#39823 Rene Rast,...? :)
Igen, valszeg fizettett reklámarc...
Norbik valszeg nem azok. -
#39822 Mert a tiéd jobb volt lentebb?
"Szabi beszólása mindent vitt: biztos nem ért hozzá Norbi ...! :D"
Emlékeztetnélek, hogy valaki, aki nagy AC-fan, anno pCARS topikba kifejtette, hogy azt a szoftvert támogató versenyzők biztos csak fizetve vannak. :)
Egyébiránt meg ne az árat nézd önmagában, hanem az órára vonatkoztatott árat. aki beletesz heti 8-10 órát, annak máris nem drága már, mert elég jó egységárra jön ki a dolog. Nyilván, aki meg 2 havonta 1x veszi elő, annak piszok drága.
Az érvelés meg nem hülye, maximum a fától nem látod az erdőt. -
#39821 Ezert "nincs gond" az iR-rel, mert aki csak fun-ra hasznalna, nincs ideje rendszeresen komolyabb, felkeszulosebb online-ra, annak ugy sem kell, igy teljesen mindegy mit tud, mi van benne es menyibe kerul;D
Ha csak az iR letezne, az nagy cumi lenne;) De szerencsere van AC, CARS es egyeb mas, kinek melyik jon be, melyiket tudja kihasznalni, arra kolt. Amit ugy sem hasznalna, nyugodtan kerulhet 10x annyiba is;DDD
Nem az a lenyeg, melyik a jobb, rosszabb, olcsobb, daragab, hanem kinek mire van szuksege. Ha "szerencseje" van, akkor AC, es ha a tartalom a lenyeg, akkor 10x annyit kap ugyanazert a penzert;) -
#39820 Sot elkoltok evi sok szazezret etelre.... meg a sok Eva vermut ugye ....:)))
Ez hulye erveles....
De mint mondta, hogy sok vagy kevés az mindenki eldönti, de ne hallgassam meg már ezredszerre is, hogy dehogy annyi, évi húsz fillérből megvan az IR :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.31. 20:59:31 -
#39819 Nekem van IR elofizum, ott annyiban mas, hogy sokkal tobb sorpzat van, amire ameg kutya meg csak be se regisztral .... -
#39818 Bár én iR-rel játszok főként, de azért ez már megérthető, ez tényleg nagy összeg. De mondjuk tavaly mentem benne 169 versenyt, amiből max 20 volt rossz, ez jobb arány, mint amit ligákban hoztam össze. -
#39817 Kiadtok évente - 2 évente komolyabb felszerelésekre 1-200 ezret, de az évenkénti ~170 dollár meg túl sok már? Kísértetiesen kezd ismerős lenni a szitu a pár évvel ezelőttire: veszek 1,5 évente egy komolyabb gépet <----> "miért kell megvenni a programot, hogy mehessek a bajnokságba? miért nem mehetek warez szoftverrel?" -
Pitti #39816 Amire én használom arra az AC a legjobb, este ha van egy órám leülök és keresek egy szervert, az lehet hogy valami GT de akkor már a 4-5 féle autó közül azzal szeretnék menni amihez kedvem van... (vagy ami még szabad) :) De lehet, hogy mustang, vagy mx5, esetleg gt86, de néha tatuus, bmw 1m de nem sorolom az összeset ...ezek voltak legutóbb...teljesen spontán...., ahol sokan vannak és esetleg ismerem is...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 20:47:14 -
#39815 Ne ertsetek felre, az IR ennyibe kerul, kinek megeri kinek nem , nincs ezzel baj...
De ne legyen mindig az a szoveg, hogy nem draga az, meg visszakapsz nyoc dollart..... -
Pitti #39814 Nem rendszeres onlinera nincs időm szervezett ligára meg végképp nincs...én kizárólag FUN-ra használom, de korrekt versenyzőkkel, hatalmas csatákkal persze tét nélkül, de ha hiszitek ha nem szinte minden napra jut egy ilyen felejthetetlen futam...
Ahogy Szabi is mondta a videóban, néhány hét alatt kialakítasz egy rutint, hogy melyik public szerveren mivel fogsz találkozni.
Egyébként, ha nem is az összes autóval de majdnem mindegyikkel mentem már online... és szeretném is kipróbálni mindet...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 20:31:30 -
#39813 évekre? miért, iracingbe éveken át nem jön uj kocsi-pálya? ;))
1000$ - én azt hittem az barokkos túlzás, de juj.
és ráadásul most lett ugye 27% áfás is a történet, tehát aki ma "indul" az "picit" mégdrágábbra jön ki. -
Pitti #39812 Akkor én is jól tippeltem... de a lényeg ami a legszebb az egészben, hogy 15 éve azon vitatkoztunk milyen LENNE a legjobb szimulátor... most meg azon, hogy melyik LETT a legjobb szimulátor, és ez azért nagyon jó. Igazából szerintem nem is gondoltuk volna akkor, hogy valaha iylen élményt fog nyújtani egy szimulátor, most meg egyszerre legalább 3-4 ilyen is van... Szóval én nagyon örülök ennek... Korombeliek tuti hogy egyetértenek... -
#39811 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiszámoltam a sajátom, és igen, $1000 körül van az én 6 éves pályafutásom iracingbe, úgy, hogy az előfizetés kb a negyede az összegnek és nincs meg minden autó/pálya sem oválból sem roadból. -
#39810 De szukseged is van annyi autora? Mindet rendesen hasznalod? Es nem csak neha 1-2 kor egyedul, hanem iR-szinten rendszeresen online bajnoksagban, napi/heti szinten. Egy auto = egy sorozat. Het autoval le van fedve az egesz het, minden nap 1 futam;)
Az iR nem gyujtogetos program, felesleges tobb szaz tartalom. Aki rendesen hasznalja, "boven eleg" 5-6 auto (ami egyben sorozatot is jelent) es 20-30 palya. Persze, ez nem keves penz, de evekre szol. -
#39809 Nem, multkor valaki irta IR topikban , onnan emlekszem ra :)) -
Pitti #39808 Ez most gyorsan összeadtad... de neked nincs is meg a teljes tartalom -
#39807 1000 dollar .... -
Pitti #39806 Én értem és el is hiszek mindent, de adja már össze nekem valaki (akinek a teljes vagy majdnem a teljes tartalom megvan), hogy mennyit költött belépése óta az iRacingre összesen... aztán beszélgessünk.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 20:04:31 -
#39805 Egyébként egy szaros MX5 kupába ha indulni szeretnék, 12 pályát kellene vennem, köztük a lehúzás Lemanst meg Nordot ( egy MX5 kupában Lemans ??? ) :))
Hagyjuk már ezt az éves 10 dollárt ! :) -
#39804 Én pedig kitartok amellett, hogy egyedül Szabi állt normálisan a témához... a két IR-es gyak a magas lóról szarta a hülyeségeit !
És ahogy mondod: " Én nem igen próbáltam Assetót, de ott publikon a trollok elrontják a versenyt ( szakállas hülye régi duma...) .
holott mindenki tudja aki használja AC-t, hogy ez egy ordas nagy baromság. És mindenki tudja aki beolvas IR topikba, hogy , és az én tapasztalatom is az, hogy ott is van hülye, több mint amit AC.-ban látok.
Az ára: szokásos hazugság, hogy ilyen olcsó olyan olcsó ! hogy negyed évenként megvan 30 dolcsiból ...aha , hogyne ! :DDD
A másik meg ezek a szuper minden órában szervezett, hibátlan IR fitamok ...Van előfizetésem, pontosan látom, ha az ember kilövi a roki sorozatokat, a pár darab éppen hájpolt autón kívül üresen tátonganak a szerverek ...
Szóval egy laikus lehet tátja a száját, hogy hűha, de aki képben van az csak röhög már ezen a görcsölésen ...
Szabi beszólása mindent vitt: biztos nem ért hozzá Norbi ...! :D
-
#39803 Annyi pálya szerintem nincs is iRacingbe amennyi az Assettoba van (ha az oválokat nem számítjuk akkor biztos nincs).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként az előfizetést, ahogy a videóba is mondják, ki lehet hozni 10$/évre ha a megfelelő hivatalos bajnokságba mész 4db szezont (1 év alatt 4db szezon van), így csak kb a tartalmakért kell fizetni.
De nem akarok itt betrollkodni az Assetto topikba, csak úgy megjegyeztem :)
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.01.31. 19:50:22 -
Pitti #39802 azért nem beszélnek hülyeséget, csak én azt hiszem itt senki sem ment igazán a másik kettő játékkal online, így nincs személyes tapasztalatuk. Mindenki a sajátját hájpolja csak normálisan és nem trollkodva...a két iR párti meg több mint 1AC meg 1Raceroom ...de például én erősen vitatkoztam volna azzal, hogy az iR ne lenne olyan drága.. aszongya a tízszeres az túlzás, hát nem, sőt... Ahhoz hogy nekem annyi autóm és pályám legyen mint ami van AC-ban van, simán 1000 dollár felett kellene kiperkálnom, plusz előfizetés... Persze korrekt ligát kapok, azzal nem vitatkozom de az ára legalább 10x annyi.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 19:37:36 -
#39801 Hát ez lószar, Szabi egyedül aki normális, többi három ...nocomment..
-
Pitti #39800 A filmben a Kiss Szabi Te vagy ott Neilszab?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 18:10:19 -
#39799 "Csak" beszelgetes, no flame! :)
-
#39798 Végre lesz értelme az utcai autóknak is. :)) -
#39797 4 verzió lesz, a városon kívüli rész is remeknek tűnik :) -
#39796 Mindig szerettem volna egy igazi , dogos es jol kinezo varosi palyat szimulatorban !
Joleszez ! :)) -
#39795 ez így eléggé pattogós lesz :D
-
AssettoDriftER #39794