| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki. Szerintem nyugodtan szervezhettek fun-okat magatoknak itt is, olyan napokon amikor a masters-en, vagy más nagyobb ligánál nincs futam, hogy lehetőleg ne legyen egymásraszervezés, elaprózódás. Igen az elején, earlyaccess-es időkben emlékszem minden nap volt itt klafa fun, újdonság ereje, magam is jártam ide, masters-es körökből másokkal egyaránt. Hogy a funfutamokat reghez kötöttük volna, erős csúsztatás, tökre publikus fórumban minden elérhető volt, akár lásd előző hozzászólásom (talán lehetett pár hét amikor XY ok miatt be kellett jelentkezni hozzá). Az újszerű "bolyozós" futamok eredetileg nem a funfutamok helyett, hanem mellett lettek volna megrendezve -legalábbis igy vállaltam-, de időhiány, szervezési kapacitáshiány miatt elmaradtak a hagyományos, AC-s fun-ok. Nem ismerem a múltatokat szabival, gtrmastersel, de ha tényleg akarjátok, nemhinném hogy komoly akadálya lenne annak hogy az égiszünk alatt, ligán belül miért ne kaphatnátok lehetőséget ilyenek szervezésére. Ehhez még a keretet, versenyzőket, segítséget, plakátot, szervert is adnánk, csak bizonyos rendet, kötöttséget kell követni.
Utoljára szerkesztette: KRi2, 2017.02.07. 02:23:33