| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kormánnyal játszani a Wreckfest-t? Persze.
A játék most 25 font (melóban vagyok és angol szerverről), nem olcsó.
Online el lehetne vele szórakozni, mert látványos és jól fut, offline az AI elég köcsög,...azért aki jó AI-hoz szokott, vagy sokat megy/ment online ennél jobb ellenfeleket szeretne.
Nekem is úgy elfogadható hogy feltettem a Nascar Legends moddot, így az AI 400+-s autóval megy (ez nem csak motorerő, hanem pontozzák egy autó technikai összfejlettségét), ...én meg 200+ körül, így van benne kihívás, meg fent van a Real2Life mod, meg valami egetcsináló..
így el lehet vele szórakozni, de nem szim, kormánnyal jól irányítható, mostmár több USB-t is lekezel gond nélkül, FFB elég elnagyolt, és az autó irányíthatósága is. De mivel megvettem már amikor indult, így nekem arra jó hogy kicsit eljátszogassak vele.
De szimes szórakoztatásban nem lehet egy lapon említeni az AC-val, ez egy teljesen más felfogású játék. Van egy mod ami megpiszkálja az autó viselkedését, majd megnézem....jelenleg azt gondolom hogy qva jó futamokat lehetne vele menni online, ha csak játéknak veszed....autóbeállítási menü pl. nincs. beülsz és mész. Senkinek nem mondom hogy megéri a 25fontját, de ha olcsón meg tudod szerezni akkor simán ajánlható kategória.