| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nekem annyira nem :)) ...de tényleg, autókezelésben elég elnagyoltnak érzem, de mivel nem tekintek rá szimként így ez csak halványan érdekel, offline is használható, de online a katasztrófa AI miatt sokkal jobb, nem sokan vannak, de azért vannak szerverek.
Arcade játéknak rendben van, nemrég felszínre bukkant a topikja, aztán mentem újra párat vele, na tök mindegy, nem ide illik, csak ha már vesződtem a videóval gondoltam offban elfér, ..és emlékszem mikor ez a játék indult nagyon sokat vártunk tőle.
..ja meg ugye az optimalizáltsága, ...annak idején nagyon pocsék volt, ahoz képest most nsgyon jónak mondanám...a kerítésből kiszakadnak a betondarabok, meg amit látsz....minden repül :D
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.02.05. 14:49:03