42876
-
#39793 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ilyesmi jutott nekem is eszembe. abszolut nem gondoltam, hogy tud jobban kinézni, mint az ac :) -
Jackal #39792 Ha ez lesz a free, akkor lehet egy fullos rally pakk lesz a fizetős? -
#39791 Autok szepek, meg az uj palyak is. Mo djuk nekem csak Imola van, de jol nez ki. Igaz bugos vagy mi, celegyenesben beesik az fps . -
#39790 Nincs is GT3 cup fehér színben a Porsche pakkban. Ez szerintem valami mód autó (féklámpa ohne). A grafikai beállítás meg ocsmány. Ha így nézne ki az AC a valóságban, már leradíroztam volna a gépről. Ja és a hangokat is össze vissza keveri. AC alatt iR és vica versa.
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2017.01.28. 11:54:38 -
#39789 Egyébként még a korrektséghez hozzátartozik, hogy mindenekfelett le a kalappal az iR előtt, mert nagyon jól néz ki...nagyon szép hogy hova eljutottak. -
#39788 Nem, azért ez nem ennyire egyszerű, ha már leragadtunk a témánál, a srác simán F5-l csinálta a videót, így statikus lett az AC, ha replay-ben kiválasztja a külső kamerát akkor lett volna korrekt.
"
-He used F5 to position the camera there. It looks too fixed to the car that way
..
-Nurburgring is a new track in Iracing, so its way better than the old stuff that has not been updated. With Dx11 I expect to see more graphics improvments
..
-This is just not right. Please remove this video. You can't compare them like this. It's simply not fair. And this will only mislead people.
I thought you loved sim racing? Why?
"
Én ezeket sosem értettem, nyilván okkal készült, és naív sem vagyok, de alapból én már ezt leszrom, részemről a probléma továbbra is Peklo qva keskeny pályája :D -
#39787 Szinte hihetetlen, hogy nem egy értelmetlen szart adnak ki free content-ként. -
#39786 Bakker, tudom, hogy nem tamadas, de akkor is ertelmetlen , kicsit kamu video :)
Vannak jobbak is, maskor valogassal ! :) -
#39785 Ez nem "felelem", hanem tilos;)
Az iR-ben az eredeti Camel GT-t Kamel GT-nek nevezik:DD -
#39784 Gondolom a feklampat nem o kapcsolta ki, hanem bugos:) A PP sincs kikapcsolva, egyszeruen a napszak es a kamera miatt nem "hatasos".
Amugy meg, teljesen mindegy;) Ez nem jobb vagy rosszabb osszehasonlitas, egyszeruen megjelent a auto, es gyorsan csinalt egy videot.
Nem "tamadas" vagy kritika volt, egyik programmal szemben sem, mindket helyre betettem;) Ha CARS-bol vagy Forza-bol lett volna osszehasonlito, akkor arra a ket helyre (bar Forzaba nem, ahhoz semmi kozom:P). -
#39783 ejj de félnek a dohány reklámtól.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#39782 Nem mukodik a feklampa, pp effekt sincs fullon, es akadozik a hang....
Pedig jo az egyebkent ! :)) -
#39781 Amugy az AC-ban nem mukdik a feklampa:DDDD -
#39780 Szerintem mindketto full grafikan van.
Az AC-nal azert nem jon ki ebben a videoban a latvany, mert feheraz auto, nem/alig tukrozodik, es a napszak/kamera allas miatt sem jonnek ki a PP dolgok. -
#39779 Auto/palya/hang osszehasonlitas volt, nem hotlap;)
Minden uj megjelent tartalmat (az AC-hoz is) osszehasonlitanak vaamivel. Legyen az CARS, Forza vagy GT. Az iR-rel ritkan, mert keves az atfedes az autokban es palyakban.
Amelyik csatorna ilyen mennyisegben tesz ki videokat, mindenrol, az elobb utobb "elkurvul", es penzt is szeretne belole;) Vagy a nezettsegbol vagy a promobol. -
#39778 Let me apologize in advance if this time, the next free bonus content for Assetto Corsa that we are going to release will not be a SUV..
#February2017
-
#39777 No de akkor illene full grafikakat osszeengedni :)))
Mindegy, en majd csinalok olyan videot, hogy tiz percig a boxban allva hogy viselkedik a ket auto ! :)) -
#39776 Grafika, részletek, ilyesmi. -
#39775 Érterm ,csak akkor minek kell egy ilyen videó, mi értelme :)) -
#39774 Az a helyzet, hogy eddig a tempóig viselkednek egyformán. -
#39773 Lehet kapni pedált is meg véert is ! :D Hol itt a gond ? :) -
#39772 jobban zavar hogy behalt a gázpedálom potija, és most kénytelen vagyok talpán használni, nagyon zavar annyira megszoktam hogy fejjel lefele van.
..ja és hogy kell VR, mert valaki azt írta hogy kiszélesedik tőle a pálya, én meg akkorát kűzdök Peklo-n, hogy az leírhatatlan, épphogy elfér a Corolla-m, nagyon gyilkos. -
#39771 Mondjuk ez a csatorna húsz fillért nem ér, annak tapsol a srác akitől valami kis pénzt, egyéb hasznot remél :)) -
#39770 A hozzászólásoknál leírják miért nem korrekt, de egyébként sztem rendben van, pontosan tudom milyen az AC szal befolyásolni nem fog, ez a pályája az iR-nek meg nyilván szép. -
#39769 Most ha az volt a cél., hogy teljesen egyformán, sínautósan végigmenjen a pályán kkor sikerült neki ! :))
IR nincs meg, de AC-ban ennél milliószor szebben, jobban, gyorsabban, realisztikusabban lehet menni, tele korrigálással...ez olyan mint amikor az AI megy valahol az SC mögött! :)
Ilyen sótlan vacak lenne Ir és AC vágnám ki a kukába mindkettőt ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.28. 08:53:48 -
#39768 -
ratb #39767 Dobnátok egy működő letöltő linket a Lime Rock Park pályához! köszi -
#39766 -
#39765 Naluk huzos arak vannak, de meg ugy is trukkozniuk kell;))) Es ha itt lenne pontgyujtogetos karrier, amivel bonusz autokat lehetne "nyitogatni", akkor a hozzatartozo futamok DLC autokkal lennenek;D Ez uzlet, igy mukodik;)
Egy folyamatosan hasznalt programra, evente 30-50$-t ra "kell szanni" (annyi a koltsege). Legyen az evente megvasarlos (Codies F1) vagy DLC-s, elofizeteses cucc. -
#39764 Ha mukodne, ugy lenne mint IR ben : az uj auto mindig valahogy a leggyorsabb kategorian belul :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.25. 10:37:02 -
#39763 Raadasul ez egy szim, amit "nem lehet" (es nem is szabad) evente kiadni, es hiaba nepszeru es multiplatfor, attol meg nincsenek gigantikus eladasok/bevetelek, amibol a 3-5 eves folyamatos fejlesztesi cillust lehetne finanszirozni. Igy kell valami folyamatos bevetel. Ez minden mas programnal (szimnel) meg van es mukodik. Legalabbis ahol osszejott (az rF2-nel nem jott be [inyen tartalom + elofizetes];D).
Ez lehet "kotelezo" tartalomvasarlos, mert nincs benne normalis "alapanyag" (R3E) es/vagy elofizetes (iR).
Persze, most nem is a DLC rendszerrel van a gond, hanem a "nem mukodik es meg kell venni" dologgal. Szerintem ezt a kovetkezore (AC2) valahogy megoldjak, jelenleg a programozo/rendszer korlatok/kapacitas miatt nem mukodik. Ha mukodne, az is plusz "reklam" ha az ember olyan autokkal talalkozik a szerveren, amit o nem tud hasznalni. Foleg ha az jobb, szebb, gyorsabb, eredmenyesebb mint ami neki van;D
Amugy sok ilyen programozo/kapacitas "problema" van, ami hasonloan emiatt nem keszult el vagy egyszerusitve lett. Pl. normalisabb karrier (pontok, vasarlas, alkatreszek, fejlesztes, javitas), rendes realroad, napszakok, szabalyrendszerek; de ezekmiatt kevesbe fognak aggodni, mert nem kotodnek vasarlashoz;) -
#39762 Ez azért nem a világigazság, A DLC mint rendszer nem rossz, vagy örülsz neki, vagy sem..ez a tartalomtól és az árképzéstől függ.
Az amit mondasz, hogy pisztolyt tartanak a fejedhez azzal hogy online dlc-s szerverre csak dlc autóval léphetsz fel, háát ezzel lehetne evalamit kezdeni, de semmiképpen sem tartanak a fejedhez pisztolyt, mész másik szerverre azt kész, van bőven, akkora probléma nem lehet ha végül is meg akarod venni ha olcsóbb lesz, és ráérsz várni. ..nem tudom tartottak-e már pisztolyt a fejedhez, nekem is csak késsel volt dolgom :) ..de szóval az eléggé más. -
#39761 "A DLC nem csak valami ördögi kapitalista eszköz a játékosok nyomorba döntésére, hanem életben tart olyan játékokat, mint az AC. Ha az AC olyan játék lenne, amiből ki lehetne tolni évente egy új részt nem volna szükség DLC-ékre."
Ez ugye attól is függ, hogyan használják. Nem szeretem, ha "pisztolyt" tartanak a fejemhez ;) - jobb érzés, ha azt halucinálom, hogy szabad akaratomból "támogattam" a fejlesztőt.
Annak mindenképpen örülök, hogy nem jön évente rész, de 3 évente tőlem azért kiadhatnának egyet ;) Mert így azért sok dolog pl évek óta nem változik... (karrier!) -
#39760 porsche-ig nekem is megvan minden (és a havernak is, ez most csak teoretikus felvetés volt, szemléltetés gyanánt), azt is meg fogom venni, amint kapja az első leárazást. viszont bosszantó és közösséget daraboló húzás a dlc-kkel bevett gyakorlat. pont ezaz amit mondasz: ha jó, ÚGYIS megveszem...
(nem mintha a yellow birdel (amit egyébként v7-es gumin felejtettek) tudnék menni, pedig anno mintha elkormányozgattam volna... aztán lehet csak rosszat tett a gázérzékemmel a granturizmó :D ) -
Timbu #39759 Az iR-ben és a R3E-ben úgy van megoldva, hogy folyamatos netkapcsolat kell. Szerintem jobb ez így. (Bár az is igaz, hogy pl. a Dirt 3 tudta ezt, de az meg GFWL-os volt. Az sem jobb.) -
#39758 Azert az nem olyan egyszeru;)
A jelenlegi DLC-rendszer nem szopatas miatt van, hanem technikai "gondok" (bonyi, most egyszerubb van) vannak. Az online rendszer is hasonlo, a "fix autos helyzetevel".
Ahhoz hogy minden mukodjon, mindenkinel minden meg kell legyen (lasd/lasa az autot); ne lehessen hasznalni/ellopni vagy egyszeruen feltorni; ehhez valami sajat, komolyabb, adatbazisos, login-es rendszer kell (pl. iR vagy R3E).
De ez nem az a jatek. Szerintem ehhez a progihoz, ilyen minosegben, ennyi DLC, ilyen aron "boven belefer" kategoria. Foleg ugy hogy "egyszer megvasarlos" es evekig fejlesztik es tamogatjak.
Ha evente kijonnenek uj dobozossal; elofizetes lenne a progira/hasznalatra/online-ra; ha nem 1$ lenne 1 auto hanem 15$, akkor persze mas lenne a helyzet.
Persze egy bizonyos nepszeruseg, eladas, bevetel mellett mar illene megoldani, de mert "jol" megy nekik, attol meg nem egy Codies-szintu ceg. -
#39757 Majd megveszem persze, de most elvagyok jelenleg -
#39756 Azért lehetne javítani a DLC kezelésen. Elég lenne már az is, ha nem kellene megvenned ahhoz hogy csatlakozz a szerverhez. Miért kell neked azért fizetni, hogy más valaki akarja használni? Egy csomó játékban ez meg van oldva, itt se lenne nehéz... -
#39755 Nekem semmi bajom a DLC politikával, ha kell megveszem, ha nem, nem veszem. Nem vagyok már kisgyerek, aki megy a haverok után. Másrészről meg amit nem lehetett kiadni vagy csak menet közben jött/jön össze a licensz vagy más egyéb okból, például, hogy nekik is megmaradjon a folyamatosabb bevétel, amiből tudják tovább folytatni a munkát, fizetést tudnak folyamatosan adni a dolgozóknak, stb...
Szóval nem sajnálom tőlük, mivel nekem mint felhasználónak ezekkel a DLC-ékkel csak bővül és javul a játék. Ne feledjük a DLC-ékkel javítások, fejlesztések is jöttek dögivel. Meg is lehet nézni, hogy napi szinten 2-3000 játékos játszik vele, nagyrészt a Porsche packoknak köszönhetően sikerült fenn tartani az érdeklődést. Ha már a CARS-t hozzuk fel állandóan e mellett, akkor érdemes megnézni azt is, hogy nem jelent meg már közel egy éve semmi hozzá és vissza is esett a naponta játszók száma olyan max 2000 körülire. Holott kb. az AC-val volt egyszinten, amíg ahhoz is jöttek a plusz tartalmak. A DLC nem csak valami ördögi kapitalista eszköz a játékosok nyomorba döntésére, hanem életben tart olyan játékokat, mint az AC. Ha az AC olyan játék lenne, amiből ki lehetne tolni évente egy új részt nem volna szükség DLC-ékre. Mint pl. a CM F1. Amit hiányolok vagy negatívumnak tartok az AC DLC-iben az az, hogy kevés pálya jött, a sok autó mellé. ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.24. 10:06:00 -
#39754 Hat pedig vedd majd meg egyszer, a pcup odabaszos....