42876

banner
  • b-type
    ha sz@r a cucc úgy sem veszed meg, ha meg jó akkor meg jó....gondolom a haver sem azért megy vele hogy bepalizzon egy rossz bizniszbe :)) vagy nem haver.
    De egyébként nem kötelező megvenni, pl nekem a Porsche DLC nincs meg pedig nagy AC rajongó vagyok :)) de nem használom/használnám.
    filóztam rajta mikor potom áron adták season pass-ban, de végül mod DLC-t vettem, főleg pálya miatt.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.24. 00:34:41
  • b-type
    Én nem foglalkozom más rally-val, csak a RALLYLEGENDS MOD azért lepődtem meg mert a v3 Fiesta frissítés az 19.-n jelent meg, 15.-re volt behírezve vártam is nagyon, de csúszott kicsit. Ők adták a Fiesta-t, és 3 DLC autójukat a Lancia 037, Lancia Delta S4, illetve a Porsche 911 SC.
    Semmilyen más rally cuccot nem használok csak az övékét. DE tölük vettem DLC autót (Lancia S4) illetve pályát. Mert nagyon jól dolgoznak.
  • arty

így viszont érthető, hogy miért vették meg őket: van potenciál a "szériában"!
    1.4 milla, plusz a féreg* dlc politika miatt nyilván azok is tarolnak... ügyes :)

*
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hiába nem mész a dlc kocsival, meg kell venned, ha a haverod a szerveren menne vele...

• atiwrc
    Igen, AC mappában-t akartam írni. Kevesebb idő jut AC-ra mint kellene és ilyenkor 10-15 autó szokott egyszerre bekerülni, azt kell kipróbálgatnom...
    Adtam még1 esélyt néhány 4wd-s rally autónak, talán az st165-ös Celica tünik, legalábbis számomra, a legjobbnak.

Tényleg lenne azért bőséggel autó, amiből válogathatnénk csak többel nem foglalkoznak. Több régebben kiadott autó is hangtalan(főként kivülről), sajna az első fajta kupás Seat is, pedig azt nagyon szerettem, meg iszonyat zavarnak néhány autónál a "helyéről leesni akaró", rossz pont körül forgó kormányok.
    Nálam a legélvezetesebb mod autó egyébként a hátul tolósak közül BMW E36 (a fehér index burás, a narancssárga az vezethetelen nekem), az elsőkerekes közül a Gr2 Gordini a formula autok közül meg az Estonia.
  • b-type
    "Benne van az AC-ben szóval biztos hogy ki volt próbálva a fiesta"
    ?
    mármint letöltötted, és betetted? Akkor jó, neked nem, nekem bejön. Ez a szép a választékban. :)
  • atiwrc
    Benne van az AC-ben szóval biztos hogy ki volt próbálva a fiesta :), bár egy ideje a 4wd kocsikon lépek is rögtön túl, ha agyalok hogy mivel menjek.

Most mentem vele egyet és az enyém(elvileg a legfrisebbnek kéne lennie) ellentétben a videóval, gyengének, orrtolós alig fordulónak tűnt belülről, kivülről meg az nem teccet a legjobban hogy nem éreztem hogy csuszás,sodródás közben a kerék és út között bármiféle kapcsolat lenne, csak úgy siklik. Nem akarok vitát kelteni ez is csak egy vélemény ;), én így érzem.

Egyébként elég szívás számomra hogy még mindig a 3 pedálosok kiváltsága a kuplung( főleg trenton felfelébe nagyon hiányzik), bár a valóságban sem használják a wrc-kben.

Én tényleg reméltem anno hogy az RBR-t vagy Rf rallys részlegét esetleg le lehetne cserélni az AC-ra de úgy érzem jelen állapotába még mindig nem elég jó erre számomra.
  • Morgolodo
    "A futam tökre kötetlen..."
    De hülye vagyok, tökre töketlent olvastam. Nem is értettem.
  • KRi2
    Kedd este klasszik DTM-es krúzolás kicsi Silverstoneban.

Holnapi bandázós, bolyozós esténken a régi DTM-es pakkot vesszük kezelés alá. Pálya a rövidített Silverstone lesz hogy minél szorosabban legyünk egymáshoz. A futam tökre kötetlen, gyertek!
    Infók: http://gtr-masters.hu/tema/6148
  • tobias88
    Ha már fanatec, én régóta ezzel szemezek:
    Csl Elite Pedals LC EU

Csak idegesít, hogy 200 dollár amcsiban, nálunk meg 220 euró (szállítással 250)...
  • Pitti
    A kipróbálás nem kerül semmibe, csak megerősíti vagy megcáfolja a terveket... :D
  • b-type
    :)
    majd meglesz...én nagyon leadtam, azt ígértem magamnak hogy ha meglesz a kégli vállalhatóra belül, akkor megjutalmazom magam egy brutál kormánnyal, de hát még a cipőm is lukas :)) ...de álalában úgy vezetek, hogy a fiam ül az ölembe, fején a füles, én meg amennyit hallok kiszűrődni az után vezetek, bazi ritkán engedi hogy nélküle vezessek :DD Ez van, majd lesz jobb.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.23. 11:38:20
  • Pitti
    Fanatec cucc 3 monitor. Pont ugyanilyen kiépítésem van nekem is... igaz még a régebbi verziók v1 bázis v2 pedál... Én ezzel vagyok ott huszonpár év elteltével, hogy nem akarom tovább fejleszteni. Végigjártam a létrát... gagyi kormányok....dfgt,... g25... fanatec csw... és végül clubsport... volt néhány saitec, és TM kormányom is még az elején... de most érzem úgy, hogy nagyon jó...
    Szívesen felajánlanám kipróbálásra de pestről 100km-t kéne utazni
  • b-type
    igen.
    ..és értem amit Atti mondott, és oké is, persze ha látod külsőben és beklappol az érzés hogy bszki mintha tévét néznék az jó, tényleg jó.
    De és sokszor tévén is amikor belsőt nézek, pláne rally-ban....sokszor hihetetlen, másfelől a videón amit linkeltem pl. mikor az elején a szalmabáláknál húz egy kéziféket az furi...de ez egy régi videó, egy régebbi mod verzióban készült. Lehet hogy bután nézett volna ki kivülről, de sztem alapvetően azért nem volt külső kamera, mert még nem volt megcsinálva, mint ahogy ezeknél a szakaszos rally pályáknál bőven előfordul.
    ...ha Attiwrc kipróbálta volna és úgy mondja, akkor beszélhetünk róla persze, talán nekem sem kellene élesen reagálni, Viszont így én nem tudok egyebet mondani mint amit írtam, az egy régebbi verzió volt, nekem sem minden részletében tetszett, de már jó élményt adott, a mostani viszont teljes élmény számomra, és ezzel nem azt mondom hogy minden részletében tökéletes, hanem azt értem alatta hogy kiszolgál az autó, nem röhejes ahogy átdobálgatom a kanyarokon, mert precízen menni nehéz, nem esik kell az autó, hogy az ember azt érezze hogy ez minden csak nem versenyautó, hanem inkább egy alkalmatlan autó egy alkalmas pályán.
    Végigvinni a szakaszt erős tempóban, hogy jól kiadja, nekem(!), nagyon f@sza szórakozás, viszont be kell szereznem a hozzávalókat, mert ahogy a videón a srác nyomja na úgy akarom én is :D
  • Alexease
  • lac coo
    De nemá...!
    Az hogy replayben hogy néz ki és milyen real vezetni az mindig is ilyen volt ....
    amíg érzésre best tökömet se érdekli replayben mit mutat ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.23. 08:52:35
  • lac coo
    Na az jó lehetett, adja azon a pályán nagyon .Majd szólj ha találsz megint olyan szervert ! :)
  • Pitti
    Én is úgy vagyok ezzel, mint btype. "Ha én is azt érzem hogy na végre ez "sztem qva jó...." " akkor egyáltalán nem érdekel hogy néz ki kívülről, illetve mások mit mondanak, mert baromira szórakoztat. Pl tegnap esti szokásos public szerver vadászatom alkalmával talán életem legjobb és legizgalmasabb versenyét futottam Mugelloban 911 CUP 2017-el. olyat csatáztunk bolyban, hogy szinte sírtam örömömben miközben vért izzadtam. Kívülről, belülről, alávágva, baleseteket kerülgetve, folyamatos koncentrációval eszméletlen élményt adott... Teljesen mindegy ki mit mond, én ezt nagyon élvezem..és teljesen valósnak érzem:) És az sem érdekel mennyit számol az engine :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.23. 08:29:56
  • sertrex
    Ebben a cikkben volt.
  • arty
    az valami friss cikk lehetett, s talán a karácsonyi akciózás dobta meg a konzolos számokat akkor... kb szeptember környékén ilyen vicces 100k alatti eladásokat prognosztizáltak (mert nyilván max az 505 tud pontosat), toplistás helyezésekből vs. olyan gémekkel szemben, amiről tudtak számot. szal masszív tippelgetés megy. de ha az első hónapban szarok az eladások, akkor már majdnem mindegy :/

(most karira 7500ig esett ps4en az ára, seasonpass asszem 4500, ha lenne jó ps4 kompatibilis kormányom, tuti meg is veszem :D )
  • b-type
    Én tartom magam ahhoz amit írtam, mivel engem nagyon szórakoztat, még akkor is ha nagyon ritkán van időm a szükséges odafigyeléssel.
    - Mivel engem szórakoztat így teljesen letojok minden mást.
    - Másfelől, ugye ha használnád, akkor lehetne miről beszélni, értelmesen.
    - ...és van egy olyan belefáradtam-letojom is az egészben, hogy ahogy írod, a csehes pályák játszhatók, más nemzetek csapatjai moddokat raknak össze, mint az említett cucc is, nagyszerű pályákat, remek autókat. Jó ötletek app-ra, vagy szerverre, ligákra.
    Mi meg vagyunk a veszekedős nemzet.
    ..
    Szal én nem fogok vitázni egy videó alapján. Nagyjából ennyi.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.22. 15:07:44
  • atiwrc
    Ha jól értem akkor oldalok keresztül beszélhettek, "vitázhattok" arról hogy az FFB így meg úgy...., de hogy mennyire jó vagy sem a 4wd AC-ban arra meg nem lehetet titeket rávenni hogy néhányan, pár hszben kifejtsétek hogy kinek mennyire jött be. Melyik verzióban volt esetleg jó melyikbe cseszték el, melyik mod autót érdemes kipróbálni?

Nem tudom mennyire szoktátok visszanézni a replayeket magatokról, de sokszor van hogy én is azt érzem hogy na végre ez "sztem qva jó...." volt, aztán meglesem külső kamerából mit műveltem és rájövök hogy így nem lehetne igazából elfordulni, egy olyan kocsival. Ezért is írtam hogy a legtöbb túl erősnek tűnő fizika sem biztos hogy rossz lenne csak akkor ne egy 1.6 wrc vagy pl utcai evo6-ot hanem egy szűkitő nélküli 2.0 RX(=rallycross) kocsit lássak közbe....
  • lac coo
  • b-type
    Ez a videó, ahogy írtam, nem mai, tavaly nyári verziót mutatja, én még az ezt megelőzőt is módosítottam, de a jelenlegit már nem. Sztem qva jó...viszont vitát nem fogok nyitni róla, mert nem különösebben érdekel hogy kinek mi a véleménye.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.22. 09:23:38
  • atiwrc
    Hát erről megnéznék egy külsö videót, szerintem nagyon sok helyen nagyon nem lenne élethű, ahogy mozgott az autó....
    Én nagy reményekkel raktam fel az 1.0RC helyett az 1.9-es AC-t, hogy végre kipróbáhatom az összkerekes kocsikat meg a murva pályákat, de számomra nagy csalódás volt, eddig minden összkerekes kocsi legyen az mod autó vagy eredeti, a legtöbb gyenge nagyon, ami meg nem az meg túl erős, látszatra úgy kapar mintha kétszer annyi lóerő lenne benne mint igazából volt....
    Sajnos az RBR-ből (tudomásom szerint engedély nélkül) átrakott csehes pályák sajnos játszhatatlanul szaggatnak a gyenge gépemen, így főleg csak Trento Bodone és Joux Plane-en tudtam csak menni velük, meg egy finn murváson.
  • lac coo
    Be bizony, az sose art ! :)
  • b-type
    be kell(ene) szereznem pár cuccot :))
    nem mai videó:

• lac coo
    Ott van Kunos kepe, gitarozni fog meg fulet-farkat behizo kiscica lesz ! :)))
  • b-type
    biztos lenne aki a lézerszkent mondaná :))
    De tök mindegy, ahogy írtam én elvagyok még vagy 3 évig a jelenlegi verzióval, nagyon jó a támogatottsága..teljesen elmentem rally-ba, hallod pályán max Magione ahol megyek, már hetek óta...és ez a része nagyon jó irányba megy, bár én aszfalton megyek szinte csak.., de most hogy leírtam kipróbálom a Focus-t gravel spec.
    Szóval mellette persze érdeklődve nézem mi lesz az Assetto sorsa.
    De én nem hiszem hogy Kunos leteszi a seggét, eladta, mert nagyon jó ajánlatot kapott rá, és mert már váltani kellett, sztem AC2 érett már az idő...és nem azért mert ne lenne jó az AC, hanem mert bizonyos dolgokat tiszta lappal, de tapasztalatokra kellés jó építeni.
    De nem hiszem hogy ennyi volt, és kijött Kunos-ból az összes szimes elképzelés, nehéz elfelejteni hogy annak idején milyen részletességet akart egy autó elindításába vinni, hogy a NetKar-ba miket álmodott bele. ..de az is lehet hogy nem szimes játékok irányába, hanem profibb vonalon indul, hogy kiengedje magából ami benne van.
  • lac coo
    Hát pedig kár lenne AC-ért!
    Az elmúlt 15 évben egy valamire való dolog történ szim terén és ez az AC volt .
  • b-type
    Neked (és nekem is egyébként) ez még akár szerencsés fordulat is lehet, a karrierrész az elég mostoha, nekem még a Cars karrierje is az, hiszen nálam az etalon ilyen szempontból az a TC RaceDriver. Az nagyon valószínű hogy ekkora befektetést valami változás fog követni, konzolos piacra sok közöm nincs, de én is az AC következő részét érzem sanszosnak.
    De összességében nem sok jóra számítok mégsem, oké hogy nyomják ezt az ilyenkor szokásos 'nem változik semmi, csak minden jobb lesz' dumát, de már más a tulaj, és ebben nem látok semmi jót.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.21. 17:35:54
  • sertrex
    Én a cikkben azt olvastam, hogy a PC-s, konzolos eladás összesen 1.4millió. Tehát az is a konzolokból szedte meg magát, mert a Steames eladásai olyan 373000 környékén jár. Szóval kb két és félszeres a konzol eladás a PC-vel szemben. Én ezt azért már számottevőnek nevezném. ;) És ha ide citáltad a CARS-t, akkor annak a PC-s eladásai 665000 környékén vannak és az össz az 2millió felett. Tehát nagyjából ugyanazt a modellt képviseli minkét játék.
  • arty
    "Valszeg kissebb a PC-s autos tabor, mint a konzolos, de osszessegeben azert nem keves."

Attól függ. Az Assetto konzolos eladásai nem számottevőek a pécés mellett vs. a pCars konzolon szedte meg magát igazán.
    Jól látható, hogy ha a JÁTÉK rész is megvan (_NORMÁLIS_ karrier, stb), akkor szimmel is lehet kaszálni (pécén természetesen, de lám konzolon is!).

Kunosék 4.5 milliója egy értelmes konzolos kiadás mellett simán lehetett volna a duplája, sőt ... így azért az ottani sikerükkel (kudarcukkal) nem dicsekedhettek, pedig a felvásárló biztosan nagyobb perspektívát látott volna a címben, ha nem félmilla alatt állnának összességében.
  • Timbu
    Én csak azt nem értem, hogy miért van a hivatalos AC fórumon pangás.

A Digital Bros meg biztos nem azért fizetett ennyi pénzt, hogy a DLC-k profitjából egyszer majd visszajön a Kunos ára... Valószínűleg nekiállnak most már tőkeerősen az AC2-nek.
  • Szabi #39720
    Kunos végre vehet új gitárokat :DD

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.21. 13:43:38
  • lac coo
    Most akkor hogy allunk eppen, megszunik vagy nem ...? :)
  • sertrex
    Változás biztosan lesz. Inkább csak a reményeim között szerepel, hogy nem a minőség romlására megy. Félek igazad lesz, hogy a szimes vonal erősebb nem lesz már, mert tényleg nem erre haladnak a multiplatform trendek. De remélem legalább ezt a szintet sikerül tartaniuk.
  • b-type
    hááát eddig olyan baráti volt a légkör, persze nem, de olyan érzet volt...viszont az árképzés a DLC-re már lehet hogy nem lesz ennyire jó, vagy inkább úgy írom, nekünk jó.
    Nagyon sok munka van az AC-ban, amit kár lenne elveszíteni,...mert alapból szavaznék arra, hogy oké, induljon egy új projekt egy új borzolt macskával, legyen mondjuk fehér :)
    De új játék->új lehetőségek, a meglévő tapasztalatokra......viszont ahogy belegondoltam, az AC név, bármilyen furcsa is számomra, bejáratott név lett, és a sok license,...szal lehet hogy inkább maradjanak milliomos alkalmazottak/részvényesek, és oké jöjjön az AC 2.
    Viszont sztem a szimes vonal nem fog erősödni, mert Kunos-ból kinézem, de üzletileg most sem tartom sikerirányzatnak, azaz nem hiszem hogy ez a vonal erősödni fog.
  • Alexease
    Ezert irtam, hogy a program jo lenne, de nem talaljak a tutit:)
    Nekem tetszene, mert megvan benne minden, ami egy jo auto/szimes programhoz kell, de valahogy nem az igazi a menu, a kezeles, a mukodes, az FFB stb.
  • Nyiri
    Fura. Én megvettem a CARS-t és 1:58 játék után visszakértem a pénzt. Nagyon,de nagyon nem jött be.
  • sertrex
    A lényeg, hogy Kunosék lesznek továbbra is az AC brand-ért felelősek. Ha minőségben nem változik semmi, akkor a többi igazából már nem is tartozik ránk játékosokra. Ha az AC2 hozza ezt a színvonalat vagy még jobbat, akkor kit érdekel, hogy ki a tulaj?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.21. 11:06:07