| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #39858 Amúgy az tök érthető,hogy a "nagy real autóversenyzők" az i racing-el mennek.:
Csak gondoljunk-ill képzeljük magunkat a helyükbe!Nyilván nem fog 853 fórumot végigolvasni,hogy mivel jó menni.(alap,hogy nekik minden szar-hisz a valóságtól mind eltér és a valóságot náluk jobban nem ismerheti senki)hanem kiválasztja a legdrágábbat,mert mint tudjuk ami drágább-jobb.(nyilván ez az állítás akkor állja meg a helyét,ha tele vagyunk lóvéval..márpedig a real autóversenyzés=sok lóvé)Most persze lehet mondani,hogy sarkítok,meg stb,de sajnos kevés a kivétel ez az állításom sztem helytálló.
Az i racing soha nem lesz Magyarország legfelkapottabb szimulátora mert az átlagos kereseti viszonyok ezt nem teszik és nem is fogják lehetővé tenni.Nem drága?-De!Nagyon is!
Az átlag user ma Magyarországon megkapja a 200 nettót,szemben a német hasonló végzettségű 3000-3500 Eur-jával!
Véleményem szerint ha ma, csak itt nálunk lehetne i racingezni az egész világon,garantáltan lehúzhatnák a rollót.Pedig nyílván egy jó program.
Tudom,majd jönnek az elmés hozzászólások,hogy de heti ennyi,meg annyi,meg nem iszom el a pénzt,nem cigizek,csak kártyázok,de azt sem pénzre stb csak az a baj,hogy ne osszuk be mások pénzét.Az ir drága nagyon-pedig jó.
Az ac pedig a klasszikus jó és még megfizethető kategória!Ebben van a sikere is.Az,hogy nem lehet jókat menni publickon,nettó baromság.Már elnézést!Jópár emberrel innen a fórumon is szoktam találkozni és hát.... ordenáré nagy versenyeket megyünk.Legalább annyi,(ha nem több) jó külföldi szimest ismerek,mint magyart.
Nem volt rossz a műsor,de Szabi volt az egyetlen,aki tök reálisan vázolta a helyzetet.És!Sztem kimondta a nagy igazságot:Lehet bármilyen program,aki igazán tehetséges az bármelyikben jobb tud lenni a nagy átlagnál.Az autóversenyzés az alkalmazkodásról és a monotonitásról szól.sztem ez kb számokban a 70%tehetség 30% gyakorlás.A nagy átlag szimes kb 50%-50% rendelkezik.Csak az a baj,hogy a tehetség nem pótolható gyakorlással egy ponton túl.
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.01.31. 23:02:27