42876
-
Nyiri #39713 Ez nem így megy. Vannak bizonyos adásvételek, amiket törvény szerint ki kell írni. Például sok részvénytársaságnak a head board összes emberének a fizetését és a bónuszát nyilt pénzügyi jelentésekben meg kell adni. -
#39712 Vagy inkabb "froditva": az 505 Games-nek az AC lett a tuti bevetel forrasa, hosszutavra jo uzletnek bizonyul, es amig ra nem csap valami masik ceg (korabban pletyka volt a Forza-val kapcsolatos kiado/fejleszto is), ajanlatott tettek ceg tulajdon reszere, hogy tuti naluk maradjon az AC.
Ez mindenkinek jo lehet: a kiadonak megmarad a aranytojast tojo tyuk, Kunosek meg hosszutavu nyeresegert dolgoznak es nem "csak" bevetelert.
A PC tuti nem szunik meg, nem lenne ertelme:)
Valszeg kissebb a PC-s autos tabor, mint a konzolos, de osszessegeben azert nem keves. Ha autos multiplatformban nincsenek is egyedul (Codies, CARS), de ilyen szimes temakorben es minosegben hatalmas elonyuk van. Erre azert lehet alapozni. Az rF2, AMS, R3E "eselytelen" multiplatformra; az iR teljesen mas vilag (naluk a multiplatform a Linux es a Mac :P); a PS GT marad ott; a Forza beindult (Xbox/PC szinten), de nem feltetlenul szim, kell meg 1-2 ev, es "csak" 2 platform lesz belole.
Egyedul a CARS ami "belrondithat" (eladasban, bevetelben ok messze az AC elott vannak), technikailag, szolgaltatasokban sokkal elorebb jarnak; de "jatekos" es "kezelhetoseg" szempontbol nem talaljak a "tutit". -
#39711 Számomra az jött le, hogy ez a Digital Brothers egy tőzsdén jegyzett cég, amibe most beleolvad a Kunos Simulazioni. Vagyis ennek a cégnek az egyik terméke lesz az AC. Kunosék meg tulajdonos helyett részvényesek lesznek ebben a cégben. Az 505 Games is a Digital Brothers egyik terméke, akik az AC-t is tovább viszik konzolon. Igazából az nem világos, hogy ezzel megszűnik-e az AC, PC-re?!
Ha nem, akkor ez csak vihar egy lavór vízben, mert Kunosék továbbra is ezt fogják csinálni, csak már a Digital Brothers lesz a felelős mindenért.
Kunosék ezután havi fixért fognak dolgozni és az éves osztalékért. A vételárat amit kapnak, az az eddigi befektetéseik és egyéb meghatározott értékek szerint kapják, de az nem jelenti azt hogy eladták és kiszálltak, csak mostantól már nem ők, hanem az új tulaj és a piac fogja meghatározni, hogy mit adnak ki AC néven.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.21. 10:34:29 -
#39710 #39700 :)
De ez nem (teljesen) a hivatalos AC csatornak egyike. De most mar teljesen mindegy:)
Legalabb generalodott ide-oda jonehany kitalalosdi komment;)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.01.21. 10:30:07 -
MooneyR #39709 Oké már volt sorry úgy látom
Hát kiváncsi leszek az irányra... ennyi pénzért én is eladtam volna. Lehet Kunos ultimátumot kapott otthon az asszonytól, hogy választhat :D -
MooneyR #39708 Marco Massarutto facebook
"Ok, let's clarify this before it becomes the bigger flame of the year.
By today, Kunos Simulazioni is part of Digital Bros Family, and me and Stefano by today are shareholders of Digital Bros. That's it. We are still the founders of Kunos, we are still IN, also keeping our respective positions and responsabilities, with just few exceptions: the budget we'll manage by now doesn't come anymore from our personal profits, but from Digital Bros, our bigger AC fan. Keeping the same policy, strategies, DNA, development team, goals. So, if this news would not been made public, you couldn't realize that something is changed, because - by a gamer/simracer point of view - nothing is going to change.
The reason why this news comes like a bombshell is because Digital Bros is a listed company, therefore this kind of operation must a) kept confidential until the negotiation is over, b) go public when is done. That's it.
For whom are afraid that today a piece of their simracing world has gone, let me remind them that Digital Bros has published - under its label 505Games - the console version of Assetto Corsa, and it doesn't seem to me that AC on PS4/XB1 is an arcade game: definetely it isn't. Therefore, before to scream in any direction that "Kunos has been bought, The World is Over", please sit down, breath and think. Because the only news you should be interested is that by today, we have more resources, time and power to do our job, even better than before.
So: think easier, live better, stay strong. The Future is Bright.
Have a nice weekend" -
#39707 Es sem gondolom, de a kozlemenyt meg lehet irni elore, es ha eppen raer, bemasolja, elkuldi 5-10 helyre es kesz;) De meg most sincs semmi hivatalos az FB-n, Twitteren, weboldalon, forumon. Persze, most mar minek, ez a "magyarazkodo" poszt majd lassan "korbeer":)) -
#39706 Warezben mindig fent van a legfrissebb verzio, a full-os DLC csomagokkal, igy ha valakinek visszamenoleg tetszik egy verzio, megoldhato:DDD
Nem hinnem, hogy "problema" miatt alakult igy, inkabb jobban bejott nekik (foleg kiado, 505Games) szempontbol mint gondoltak, megjovedelmezobb eveket latnak benne, igy Kunosek a csak fejleszto es "mini" reszesedesbol eloleptek "kiadonak" is.
Marco eleg jol nyomja ezeket a dolgokat, eleg csak a licenszekre gondolni, mit kihozott a nullarol indulo egyszemelyes minicegbol. -
#39705 Gondolom nem ultek ejjelnappal a cag uzleti jelentesere varva . -
#39704 A jogi okok erthetoek (a bejelentes elott nem publikalhatnak), de ilyenkor azt nem ertem, miert nem lehet a hivatalos bejelentessel parhuzamosan, kadni vagy irni egy forum posztot vagy hirt, ami az o tomor, egyertelmu dolgaikat tartalmazza?! Igy utolag mindig olyan, hogy: "Mar megint hulyek vagytok es flame-eltek, elmondom a tutit!" :)) Persze, ez is lehet strategia, 1 napig jot tesz a mindenfele hireszteles:D -
#39703 a készpénz és a részvénycsomag mondjuk brutál.
Mondjuk ha hirtelen túladnak a részvénypakkon, akkor tuti kezdhetünk aggódni :)) ..biztos ami tuti lerántom a legfrissebb verziót, az a jelenlegi formában is vagy 3 évig elfoglal, pláne ha nyomják még hozzá a rally pályákat. -
#39702 Énse, mert úgyse bírnám ki fórumozás nélkül ... ésaztán ... :D -
#39701 "2.) miért nem ír lelkendezve Kunos kommentet, hogy mekkora királyság van, dől a befektetői zsé, tuti háttérrel megváltják a világot"
vs.
"the only news you should be interested is that by today, we have more resources, time and power to do our job, even better than before.
So: think easier, live better, stay strong. The Future is Bright than before."
:D
Szal akkor oké, ír. Késve, de azt is megírta miért (jogi okok). Ebbe belefutottam rendesen :D -
#39700 "Ok, let's clarify this before it becomes the bigger flame of the year.
By today, Kunos Simulazioni is part of Digital Bros Family, and me and Stefano by today are shareholders of Digital Bros. That's it. We are still the founders of Kunos, we are still IN, also keeping our respective positions and responsabilities, with just few exceptions: the budget we'll manage by now doesn't come anymore from our personal profits, but from Digital Bros, our bigger AC fan. Keeping the same policy, strategies, DNA, development team, goals. So, if this news would not been made public, you couldn't realize that something is changed, because - by a gamer/simracer point of view - nothing is going to change.
The reason why this news comes like a bombshell is because Digital Bros is a listed company, therefore this kind of operation must a) kept confidential until the negotiation is over, b) go public when is done. That's it.
For whom are afraid that today a piece of their simracing world has gone, let me remind them that Digital Bros has published - under its label 505Games - the console version of Assetto Corsa, and it doesn't seem to me that AC on PS4/XB1 is an arcade game: definetely it isn't. Therefore, before to scream in any direction that "Kunos has been bought, The World is Over", please sit down, breath and think. Because the only news you should be interested is that by today, we have more resources, time and power to do our job, even better than before.
So: think easier, live better, stay strong. The Future is Bright than before.
Have a nice weekend"
Marco Massarutto -
#39699 Lehet, én ziher nem fejlesztenék szimet. -
#39698 mert a 3-400k vásárlójukból 3-400 beszólt nekik a fórumon? az mennyi is? 0.001%, jól gondolom? ;)
és minden károgóra jutott 2x annyi istenítő fanboj.
100x annyi jó játékos.
minimum annyi ügyes modder.
megszállottból nemtom mennyi lehet :)
de a lényeg: fogytak a dlc-k és ennél semmi nem igazolta jobban (számukra, szvsz), hogy jó úton haladnak.
(én és még nyilván sokan mást vártak, mást helyeztek volna prioritási listájuk élére, naés.) -
#39697 Nem hinném hogy meg akarják már váltani a világot, tisztelet a kivételnek: a jó játékosoknak, a jó moddereknek, és a megszállottaknak, mert rajtuk kívül ez nem egy jó közönség.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.20. 22:40:21 -
#39696 Azzal nincs bajom, hogy a gumit csiszolgatta, sőt rá is fért, most nagyon jó lett. -
#39695 gumi v12, gumi v13, gumi v14 ;)))
(amugy nem fejenként jár az 1.5+1.5+1.5 misi)
lac: gyanús, hogy akkor ő lép :) (mert mi mást jelenthetne még?)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.20. 22:37:20 -
#39694 Marco csak annyit ír FB-én, hogy 2017/01/20 RESET ...
:)) -
#39693 A leirasban az van, hogy azonnal "csak" 1.5M-at kapnak fejenkent, aztan 1 ev mulva megegyszer annyit, es meg valami FB reszvenyeket. Ez nem azt jelzi, hogy lepattanna a cegtol, valamit csinalni kell erte:D Bar, 1.5 millaval is le lehet pattani, mar az is boven eleg:DDD -
#39692 valszeg olyan a társasági forma (digital bros), h a törvények miatt valamiféle beszámolójukban szerepeltetni kell
szerintem ez inkább game over-t jelez.
1.) csúcson hagyják abba, amit lehet még/már kisajtoltak belőle (4.5 misi nem rossz, ez a triplája a korábbi profitnak és ez TUTI pénz, nem biztos h az AC-ben volt még ennyi (sőt: biztos nem)
2.) miért nem ír lelkendezve Kunos kommentet, hogy mekkora királyság van, dől a befektetői zsé, tuti háttérrel megváltják a világot, ac2 dinamikus napszakkal, időjárással, 25-30 pályával, 400 kocsival, karrierrel? ;)
az biztos, hogy egy komoly tulajdonos nem enged v11-es gumit heggeszteni, ha helyette a dlc#456 is készülhet. esetleg az ac2.
mittomén. ezen persze sokan fanyalognak/-nának, én örültem volna, ha már elköteleződtek volna valamely korábbi gumimodellel és jobban készrecsiszolják a "maradék" részt. -
#39691 Meg kell várni mit írnak ők, és persze figyelni a frissítéseket, Sztem megszállott, szal úgy sem fogja kibírni,..de az is lehet hogy ennyi, és megy amerre mondják. -
#39690 Olyan pénzek vannak itt már, hogy élete végéig elvan belőle valami egzotikus helyen :))
Lehet egész életében már csak lazulni akar! Én ezt tenném az ő helyébe ! :) -
Timbu #39689 Nem olyan furcsa ez. A programhoz kellenek az emberek is, akik ismerik. Elég sok pénzbe és időbe kerülne, ha a Kunos nélkül egy új csapatot akarnának felhúzni, amelyik továbbfejleszti. Valószínűleg az alapítók is maradnak, csak mostmár mástól kapják a fizetést. -
#39688 Nekem inkabb az a "furcsa", hogy nem csak az AC-t vettek meg (adta el Kunos), hanem a teljes Kunos Simulazioni-t. Bar itt "eladas/vasarlas" van, de ez lehet "befektetes" is. -
#39687 Hát ezt most én sem tudom hová tenni ....:) -
#39686 :DDD
Ez az eladas mar multev kozepen (vagy a konzolos megjelenes kornyeken) is felvetodott. Persze akkor csak pletyka szinten. Mivel oveke az 505Games is, aki a konzolos cuccokat adtak ki, igy lehet mar akkor volt valami tervezet errol.
Furcsa hogy igy kitettek a penzugyi reszleteket, lehetne penzugyi titok is a felvasarlasi ar. -
#39685 Kunosektol nem lattam meg bejelentest, leirast, magyarazatot, vagyis ennyit lehet tudni;)
Talan osztonzesnek jo lesz, mert nem az eladasok utan csordogal Kunosek zsebebe a penzt, hanem most kaptak egy nagyobb adagot, aztan a tovabbiakat "majd ahogy lesz". -
#39684 hűha...berágott biztos a fórumon tapasztaltak miatt azt eladta a francba :D
..egyébként szép számok vannak a végén, legalább valami konkrétum. -
#39683 -
#39682 Kunos Simulazioni Bought Out By Digital Bros -
AssettoDriftER #39681 7körül fent leszek. -
#39680 Ha nem bohóckodós autózás lesz, abban bármikor benne vagyok :) -
AssettoDriftER #39679 Este jön fel valaki bohóckodni? -
#39678 !SRS FUN Drift - simraceseries.com
A letöltési link változott, mert a pályán lévő belső nyomvonal DQ-t osztott (ez javítva).
FB poszt -
Nyiri #39677 Ott van hogy 195 eur... :D -
#39676 Rallylegends:
https://www.facebook.com/simtraxx/posts
ha nincs FB akkor itt az RD link:
http://www.racedepartment.com/downloads/rallylegends-mod-ford-fiesta-rs-wrc-tarmac-gravel-spec-v-3-0.9852/
Az ingyenes autókon kívül van 3 DLC autójuk is. -
#39675 es vajon hany euroert kaparna le rola a sajat nevet a hirdeto a jobb hatso ablakrol :)
Bar nem kovetem nyomon a versenyzoket ugy altalaban, de akkor ove az auto.
Nincs mese, jo csaladba kell szuletni aki igy akar felnoni :)
https://hu-hu.facebook.com/jwieszt/ -
#39674 De a Soros motor be lesz tiltva , nem ? Ezt mar nem eri meg megvenni....! :)