| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ez egy jó beszélgetés volt sztem egy nem eldöntendő kérdésről. Nem hiszem hogy kellene az eredmény, nem tudom kit befolyásolna, engem biztos nem...hiszen most rally-ban vagyok, és moddolt pályán, moddolt autóval. teljesen mindegy, mert ha az iR lenne a győztes, akkor sem lennék előrébb, én így szórakozom.
...az iR,bár nem látszik rajta, egy 8 éves progi, nem látszik rajta, jól néz ki, sokat tud...hogy ide eljusson kellett az a sok fizető szimes, 2008-ban nagyon randa volt, és nem túl jó semmilyen fronton...talán csak a netkóddal nem volt baj.
Kellett a sok szimes pénze hogy ide eljusson, és a srácok pénzén még tovább fejlődhet, miközben a srácok is megtalálták a számításukat, kinek baj ez? Talán 3 év múlva, ha tudja amit elvárok tőle én is használni fogom, addig pedig fejlődjön csak.
Az rF2 is jó progi, jelenleg valszeg átalakulását éli. az RRR is gondolom, bár lemaradtam a fontosabb időszakról, az utóbbi 2és fél évéről, így keveset tudok.
De nekem a műsor tetszett, fel is íratkoztam.