• lac coo
    Értem, hogy instabil egy mondjuk GT autó alacsony tempónál ( vagy mondjuk úgy, hogy elfogadom, szerintem pont hogy atomstabil alacsony tempónál...) ,de azt kizártnak tartom, hogy akkora gumival, 1 tonnás tömeggel szinte egy helyben állva forog 20 percet :))))

Nekem kis bevásárló kocsim van, 1050 kilo, mikor megvettem szarrá kopott vacak kínai abroncsok voltak rajta, olyan szinten csúszott, hogy szabályosan féltem tőle, képes volt egy nagyobb fékezésnél megindulni a hátulja, de ekkorát és így csúszni szán szándékkal nem tudtam mint isi engine néha .....És csak 195 -ös a gumi .... Gyakorlatilag simára kopva, az azért elég ideges jószág volt :)))) Megyeri híd végén csúsztam a legnagyobbat, kb 70-el , olyan 45 fokig forgott meg az autó, nyílván utcai autó, sokat kell tekernem a kormányon, relatív sok időt töltött forgással, de utána olyan szinten talált tapadást, hogy majd összetörtem a fejem az oldalüvegen ....No most ha valaki 60-80 -nál megforgat úgy egy 1 tonnás autót, 280.-as gumikon akár slick akár nem, akármilyen elbarmolt feszes felfüggesztéssel, hogy tesz majdnem egy teljes kört annak fizetek egy csokit! :))

De mindegy, ezt már évekkel ezelőtt kitárgyaltuk....:)