| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én pedig kitartok amellett, hogy egyedül Szabi állt normálisan a témához... a két IR-es gyak a magas lóról szarta a hülyeségeit !
És ahogy mondod: " Én nem igen próbáltam Assetót, de ott publikon a trollok elrontják a versenyt ( szakállas hülye régi duma...) .
holott mindenki tudja aki használja AC-t, hogy ez egy ordas nagy baromság. És mindenki tudja aki beolvas IR topikba, hogy , és az én tapasztalatom is az, hogy ott is van hülye, több mint amit AC.-ban látok.
Az ára: szokásos hazugság, hogy ilyen olcsó olyan olcsó ! hogy negyed évenként megvan 30 dolcsiból ...aha , hogyne ! :DDD
A másik meg ezek a szuper minden órában szervezett, hibátlan IR fitamok ...Van előfizetésem, pontosan látom, ha az ember kilövi a roki sorozatokat, a pár darab éppen hájpolt autón kívül üresen tátonganak a szerverek ...
Szóval egy laikus lehet tátja a száját, hogy hűha, de aki képben van az csak röhög már ezen a görcsölésen ...
Szabi beszólása mindent vitt: biztos nem ért hozzá Norbi ...! :D