42876
-
Pitti #39673 Naja, jól összecsapott hirdetés, a lényeg, hogy gyorsan kint legyen... :) -
#39672 A leirasban benne van, hogy Euroban ertendo;) Bar egyszerubb lett volna beszoroznia.
Nem tudom mennyibe kerul egy "igazi", de a fotok alapjan nem tunik barkacsverzionak. -
Pitti #39671 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó az ára, nem írták el véletlenül a pénznemet? -
#39670 hívd fel :) -
#39669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most akkor WRC vagy Rallycross? :D Gyári Rallycross verzió ilyenből szerintem nem is létezett :D -
#39668 -
#39667 Szerver megy (0-24-ig)!
Név: !SRS FUN Drift - simraceseries.com
Jelszó: srs
Autó: VAZ 2106 Club WD-Spec
Pálya: ViragV01
Practice mód 120 percenkénti loop-al.
Autó/pálya letöltés: LINK
A szervezkedést Rátok bízzuk, ha vmit szeretnétek változtatni, akkor jelezzétek. ;)
u.i.: Távolról állítottam be a szerót, ellenőrizni nem tudtam, hogy jó-e. Ha nem, akkor azt is jelezzétek!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2017.01.18. 13:59:51 -
GeriDoc #39666 AGU R8 LMS -
AssettoDriftER #39665 A leírásban ott van a pályához a link "Virag" néven.
Valaki estére nem lőne be egy bohóckodós szervert?
-
akkor lehet csak magamból indultam ki, én rfactor időkben próbálgattam ki minden sz*rt utoljára, azóta semmi erőm.
még az ígéretesebb darabokkal is csak a letöltésig jutottam, ilyen mennyiségű gyári dlc mellett nem jut "semmire" idő -
#39663 Olyan APP nincs esetleg, amivel a hang beállításokat is autónként el lehetne menteni ? -
tbazsi95 #39662 Snow Fun | Assetto Corsa | Trento Bondone Winter | BMW M3 E30 | (Track Download link)
-
#39661 Miata NA modhoz ismersz esetleg valami megoldást, hogy működjön későbbi verziókkal is?
Külső hang nélkül és bugos FFB-vel sikerült életre kelteni, de te hátha ismersz valamit. -
#39660 qva sok van...van ami csak azért kell mert bejön, mint az amcsi vasak, vagy más régi verdák, ritkaságok.
El Gigante:
most melózom, de mostanában amivel a legtöbb időt töltöm az a rallylegends -
#39659 Elso szimulatorom ahol meg sem nezem szinte a mod autokat :)
Van itt annyi jo, hogy mar sok ...:) -
El Gigante #39658 Ajánlhatsz pár mod autót amit jónak találsz! -
#39657 Az én esetemben igen a válasz, 550+ autóm van Assetto-ra, és igen minden modautót megnéztem, így találtam rá arra a kb.10darabra amit használok, a többi egy másik meghajtón pihen...mert lehet hogy nekiesek ennek vagy annak. Az a 10modautóból is kettő megpiszkált, nagyon f@sza fizikával jött ki (sztem), de én megpiszkáltam ezzé-azzé, de azoknak figyelemmel kisérem a frissítését is, mint ahogy holnap fog kijönni az egyikhez egy nagyobb csomag.
Van jópár remek modell amit megnéztem és félreraktam, mert terveim vannak vele, ha egyszer úgy lesz kedvem. De nem csak én tesztelem, sokan, az 500 feletti autó soknak tűnik, de napjában csak jön 2-3 vagy egy sem, megán fent van mondjuk az előző verzió, törlöm-húzom a frisset.
Mostanra már nagyon kevés az ami meg tud lepni. -
#39656 Mentem mostanaban elg sok versenyt P Cuppal Muggellon.
Az mitol van, hogy a 6-7.korben elkezd csuszkalni mint a csuda, aztan visszajon a tapadas ? Hofok, nyomas jo...Holyagosodik ?
Amugy remekul erezni ahigy valtozik a tapadas, egyaltalan nem meglepo mikor ellesz egy , jol atadja a jatek. Nem is emlekszem mikor jatszottam ilyen jot mint ezzel az autoval, tempot eroltetve allat... -
croatianus #39655 Köszi! -
#39654 Facebook oldalt érdemes figyelni:
"A GTR-Masters holnap átmenetileg nem elérhető!
A leállás nem tervezett, dolgozunk a hiba javításán, addig is az Assetto Corsa, RaceRoom és RFactor2 szervereink továbbra is zavartalanul működnek és a köridők log-olásra kerülnek, lehet futni a köröket!" -
croatianus #39653 Van valakinek valami híre a masztersz-honlapról? (Azon túl, hogy megvanhalva.) -
#39652 és gondolom százával szeded le a "módosított fizikás gyári kocsikat", amikből nemtudom egyébként hogy van-e, mennyi van, ill. hogy mondjuk a 67. ótvarhulladék vérpista által áthekkelt után megnéznéd-e a 68.-at is ;)
bocs, nem életszerű. -
#39651 sztem nem tűnik el jó mod, jó pár oldal pontozza a moddokat, és hát elég sokan vagyunk akik tesztelnek. ..és a srác jobban indított volna ha azt mondja ez és ez a moddolt autóm, ennyien-annyian futnak vele egy vagy több szerveren.
én önző vagyok, ha nekem nem adott senki semmit, akkor igen, nagyon komoly alap kell ahhoz hogy meghallgassam ha azt basztatja aki viszont adott nekem valamit. ..dumából van rengeteg, engem egyáltalán nem izgat. -
#39650 nézted (persze, hogy nézted ;) ) mennyi mod jelenik meg? gondolod nem mennek el emberek remekre moddolt kocsik mellett, szó nélkül?
akár azért is, mert szerintük (a fotelből) nem riöl, nehéz, stb? ;)
és bár volt rá példa, hogy modellt(!) átvettek moddertől, fizikát nemigazán szoktak (erről az átvételről is egyszer olvastam, asszem a japán mod előtt és ott írta asszem a srác, h a fizikát NEM "kérték", sajáttal melóznak. érthető. )
de nekem tényleg nem is azzal van a gondom, hogy a srácot "lerázták", csupán a hogyannal.
mivel kunos kvázi beismerte bűnét (amit egyébként is bocsánatosnak gondolok a körülmények ismeretében), részemről nincs harag
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.12. 19:27:57 -
#39649 ..vagy nem kell meglelni, van ennek egy más modja is. Amikor az ember a munkájával beszél. Jó feje van, ért a gumihoz, oké...összeállva megmoddol egy autót lehetőleg korrekt módon, és publikálja, ha sok nagyon ismert ismerőse van akik szerint jó az még jobb...segít a népszerűsítésében. ..és akkor Kunos csapata maga fogja megnézni, esetleg megkeresni, hogy figyelj amit csináltál az jó, ha gondolod csinálhatsz nekünk fájlokat..
ezek a fórumos megmondások mögött nem szokott sok lenni, egyszerűen azért mert bárki megteheti nem kell mögé semmi csak szabadidő és némi írástudás.
...sőt ha mondjuk egy konkurens szim modder rajongója akkor még komolynak tűnő hozszólásnak is tűnhet, ami mögé valóban felsorakoznak olyan könnyen befolyásolható arcok akik aztán, ahogy írtad bégetnek együtt, mert végre valaki megmondja a frankót és akár még zavarba hozza Kunos-t, mert megvan hozzá a tudása.
Kunos nem Tibi és nem kussban vágja a csövet. remélem nekem nem kell aggódnom ez miatt, valszeg van erre energiája, elég okos ember, tudja hogy milyen a világ. -
#39648 ez egyértelmű, hogy százból azt az egy TÉNYLEG hasznosat kellene meglelni... képtelenség :)
én eleve azt nem értem, hogy a devnek miért lehet privit küldeni? mennyit kaphat? napi 58745-et? amiből ráadásul nagyrészet a "teddbenekem a kispolszkim free addonba'", meg a "szerintem a 458as ferrari segge -0.1%-al mintha túlbillenne az Imola negyedik vagy ötödik kanyarjában, ha egy inifájlban napfolttevékenység=1 !!4444" -
Nyiri #39647 Tipikus példája annak amit az egyik kedvenc napirajz leír
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.01.12. 16:10:18 -
Pitti #39646 Najó de ez privát üzenet volt... persze arra meg végképp kár lenne bármilyen energiát és időt pazarolni. Engem már az meglep, hogy a srácot gyakorlatilag az első üzenetben elküldi a francba...persze ha ez a beszélgetés nincs megvágva.
De teljesen igazatok van erre kellene egy csapatot tartani aki ezeket szépen lekezeli megválaszolja oszt mindenki bódog...
Egyébként régen is ilyen "megmondó" volt az emberiség, csak ezek a mondások ott maradtak a kocsmában vagy a ház előtti kispadon... esetleg kukoricafosztás közben vagy a fonóban... jó kis népmesék születtek azokból az időkből.
Most meg ilyen időket élünk, ...kicsit többen látják olvassák.. na meg persze sokkal okosabbnak is hisszük magunkat :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.12. 14:55:25 -
#39645 Erre gondoltam én is, hogy csak valaki aki leírja, hogy köszönjük az észrevételt, majd ki fogjuk vizsgálni, vagy valami alibit. -
#39644 okafogyott lett, mert pont egyidőben posztoltunk, és így látod hogy nem vagyok ellene.
általában nincs ezek mögött sok...oda lehet képzelni mert mi van ha még is van....de általában nincs ott más csak okoskodás.
Feltöltötte a fájlt, aki ért hozzá annak elég rápillantani hogy milyen polcra helyezze. -
#39643 Írja valamelyik posztban, hogy a Cayman GT4 Clubsport-nál érdemes kipróbálni az eredetit, meg az általa javasolt módosítást. Azt mondja, eléggé lehet érezni a kettő közötti különbséget. -
#39642 és ha van agya és tényleg hasznos tanácsokkal látod el (esetleg rávilágítasz a nyilván tökéletlen termelési megoldásaira), netán mindketten nyertek rajta? ;)
esetleg tarthat az eladó egy embert, aki mosolyogva ignorálja a hülyesékeid, de te meg jóérzéssel mész haza, hogy segítettél nekik ;)))
janem, bégetve zabálni, az való a vásárlónak.... ééértem (kurvára nem)
ha ilyen mentalitással élne mindenki, mai napig a kőbaltát pattintgatnánk ...
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.12. 14:01:11 -
#39641 Nem tudom hogy egyáltalán van-e bármilyen hatása...sztem semmi, volt már nem egy.
de igen, ezt a részét el kell(ene) engedni ...köszi, szép munka, vedd fel a kapcsolatot ezzel és ezzel a fizikáért felelős kollégánkal blabla..
Aztán megnézni, mert persze az is lehet hogy zseni,...de sajnos általában nem az. -
#39640 De ezt én nem is értem, nem tudnak valakit felvenni(vagy csak szimplán valaki mást) aki ezt a "support"-ot meg fórumok nézegetését intézni tudja normálisan? Mert ennek elég negatív kisugárzása van, hogy egy ilyen butthurt olasz küld el mindenkit az anyjába.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2017.01.12. 13:47:46 -
#39639 Tényleg annyira rossz átterhelés alatt, mint ahogy mondja? -
#39638 Plusz Kunos ideggyenge mint a pittbull kutya, nem kellene neki olvasni azt a forumot ! :)) -
Ratrak #39637 pont erről beszélgettünk mostanság sokat Asszonnyal, hogy lassan kezd a világ a 7 milliárd megmondóember Földje lenni. Mindenki ANNYIRA ért mindenhez (főleg ahhoz, hogy a MÁSIKNAK hogyan kellene végeznie a munkáját), hogy ihaj. És nem rest ezt meg is mondani, sajnos. Van, aki az 5.-ik után sokall be, van, aki az 50.-ik után és van aki bírja akár 500-ig is. Vs. 7 milliárd, good luck! :( -
#39636 Ennyi. -
Pitti #39635 pont -
#39634 Sztem meg semmi szükség ezekre, valaki mond valamit, én ez vagyok, én az vagyok, nekem ilyen haverjaim vannak, meg olyan haverjaim vannak, én moddolok már 125éve, és ennyi versenyt nyertem más szimekben...
fél oldal, majd túl sokat nem használtam a játékodat, de sztem sz@r ez meg az.
Sztem ez egy sz@r irány. Régen ez is jobb volt...távol kell maradni, nem működik. Nem kell beleszólni, nem kell segíteni, nem kell semmi. Van egy elképzelése a fejlesztőnek és csinálja...nem tudom, talán egy posztot sem akartam még írni, pedig mennyi ideje használom, és qva sokat, de másnak sem...nem akarom megmondani az iR-nek, rF-nek, Cars-nak mit hogyan csináljanak jobban, mert vezetési oktató vagyok.
Komolyan teszt jelleggel oda fogok menni a piaci árushoz minden nap és elmagyarázom neki nagyon türelmesen cseppet sem bunkón, hogy hogyan termessze az almát, meg a virágot.