| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
atiwrc #39733 Ha jól értem akkor oldalok keresztül beszélhettek, "vitázhattok" arról hogy az FFB így meg úgy...., de hogy mennyire jó vagy sem a 4wd AC-ban arra meg nem lehetet titeket rávenni hogy néhányan, pár hszben kifejtsétek hogy kinek mennyire jött be. Melyik verzióban volt esetleg jó melyikbe cseszték el, melyik mod autót érdemes kipróbálni?
Nem tudom mennyire szoktátok visszanézni a replayeket magatokról, de sokszor van hogy én is azt érzem hogy na végre ez "sztem qva jó...." volt, aztán meglesem külső kamerából mit műveltem és rájövök hogy így nem lehetne igazából elfordulni, egy olyan kocsival. Ezért is írtam hogy a legtöbb túl erősnek tűnő fizika sem biztos hogy rossz lenne csak akkor ne egy 1.6 wrc vagy pl utcai evo6-ot hanem egy szűkitő nélküli 2.0 RX(=rallycross) kocsit lássak közbe....