42876

banner
  • Pitti
    Emlékszem valamikor 1.0 megjelenése környékén (talán még előtte) nagyon népszerű volt a tatuus FA - monza kombo, Michelisz Norbié volt mindig az rsr WR idő. Akkoriban többet volt aktív AC-val is ... gyűjtötte a WR időket szinte minden autóval. A lényeg a lényeg, hogy kb 1 másodpercre voltam tőle az én határomon autózva, nem tudtam abból többet kifacsarni. Aztán a gtr mastersen publikálták a setupját. Ekkor jött a döbbenet, hogy szinte teljesen nulla leszorítóerővel ment, azzal a beállítással gyakorlatilag egyetlen hibátlan kört sem tudtam teljesíteni 100 próbálkozásra se, miközben Norbi egymás után rajzolta a WR közeli időket 20+ körön keresztül. Anno én is "beültem" hozzá és csak ámulva néztem. Kivételes tehetségek Ők!!!
    Ahogy croatianus is mondja nekem is szükségem van a kicsit stabilabb, nyugodtabb, több leszorítóerős beállításra. Ezzel stabilan tudok menni 2-3 másodpercre az ufóktól. Én elvagyok ezzel, mivel megvannak az én ellenfeleim is, (sőt még lassabbak is akadnak) :) én jól szórakozom ebben a kategóriában is. Nincs ezzel baj :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.05. 14:19:41
  • sertrex
    Nálam ilyen a beállítás.

Sen: OFF
    FF: 100
    Sho: 000
    Dri: OFF
    ABS: OFF
    Lin: 000
    Dea: 000
    SPR: 0 (nem OFF)
    DPR: 0 ( nem OFF)
    ACL: OFF
    AC-ban minden gyári, kivéve az effekteket amiket lehúztam nullára. És semmi lötyögés középen.
  • alma2
    talan mar egy eve is van, hogy nem nyult hozza, ha jol emlekszem. Regen, jott egy level, ha frissult. Regen multiban is voltak joparan azon a szerveren ahol ez futott. (magyar is volt) Szerintem ma mar nem jellemzo, pedig mar fent van sok ingyenes helyen is. Mondjuk az oke, hogy rajzolt sok utat, de a korites azert eleg gyalazat maradt a mai napig.

ui: megnezve utolso levele tavaly februar 2.06-os verzio, akkor azert valamit azota meg valtoztatott.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.05. 11:57:57
  • sertrex
  • Ratrak
    Ha valakinek van kedve versenypályák helyett (mellett) néha egy kis közúti mókázást is beiktatni, erősen javaslom a lake louise 2.08-at, ami egészen fantasztikusra sikerült! Még az 1.6-al toltam két éve, de a srác egy igazi megszállott lelkesedésével dolgozott a pályán, és egyedülállót alkotott a maga nemében. Ha küldesz (donate) neki pénzt (bármennyit), akkor megkapod a teljes verziót, ami kb. 50km-nyi utat jelent a tó környezetében olyan látvánnyal és hangulattal, amit "utcai" pályán még nem láttam sehol. Le a kalappal a srác előtt! Nagy kedvencem a pályán az, hogy változik az út minősége (van magyar is :) ) és irgalmatlan szívatós kanyarokkal operál: beszűkül, változik az út dőlése, lejtése közben, tényleg nagyon aprólékos, rengeteg odafigyeléssel megcsinált mod pihenőkkel, állatokkal, az eredeti táj alapján (legalábbis elhiszem neki, hogy az alapján csinálta).

Hátha valaki nem ismeri, de kedvet kap hozzá...
  • arty
    juteszembe spring... az a középre huzás, ha jol tudom - thrustmasteremben van, enyhén állandóan, mig most vettem (harmadszorra...) egy fanatec csrt és itt nincs, emiatt elég döglötthalnak érzem ac-ben. ellenben anno a csr-t imádtam assettoban, nemtom mi változhatott :/

pontosabban: mit felejtek el belőni vajon? amit a fanán máshogy kéne....

akinek fanatec van, annak is "lötyög" a kormány, amikor épp nincs "effekt"? vagy csak nálam ilyen valamiért?
  • TeeBeee
    2013-ban beszélgettem Fehércsoki nevű fórumtaggal, ahol kifejtettem akkori elképzelésemet a gumi fizikáról.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Értem én, hogy miről beszélsz, de miért gondolod hogy az a néhány furcsa anomália tényleg anomália és ilyen nem fordulhat elő egy versenyautónál? Pl. hogy alulkormányzottságból hirtelen túlkormányzottság lesz, ezt a példát te hoztad fel, szerintem ez egyáltalán nem egy hihetetlen dolog(főleg a dinamikus pályánál ahol változik hogy hol mennyire tapad). Cliot igen jó vezetni, mert első kerék meghajtású, így annyira nem érzékeny az \"anomáliákra\". Sajnos nKPro mostmár eléggé el van maradva rF2-től, szóval nincs választási lehetőség, de hamarosan jön az AC aztán lehet őket hasonlítgatni:) (mind a kettő a fizikával akar bizonyítani)

TeeBeee írta, 2013. 07. 31. 16:49
    Szia!
    Elég kritikus vagy a véleményemmel szemben. Persze ez nem meglepő, hiszen nem személyesen beszélgetünk, hanem pár sort próbálunk értelmezni. Nem akarom szét OFF-olni a topikot és nem célom veszekedni sem, ezért írok neked privátban.
    Megpróbálom leírva demonstrálni, mit is ÉRZEK ÉN az rF2 gumi fizikájával kapcsolatban:

Képzelj el egy egyenest, ahol 0-tól 10-ig vannak az értékek. Ezek a változók. A 0 ahol (esetünkben) a gumi 30 fokos (boxban vagy) és 10 pedig a lecserélendő, többször széles hőmérsékleti értékeket bejárt, kopott, elfékezett gumi. Akkor nyilván az 5-ös értéket nevezhetjük optimálisnak. Minden változó értéknél az adott autót figyelembe véve (kasztni, súly, hajtás, fékerő eloszlás, stb-stb) változnak a fizikai jellemzők, amik végül kihatnak az autó vezetésére. (Nos ebben tényleg verhetetlen az rF2, pláne hogy a pálya is dinamikusan változik. Így a változó ebben a programban biztos végtelenhez közelít.)
    DE: Ha a 0 és 10 adaptált érték egy bizonyos autónál nekem nem tetszik, vagy nem tűnik hitelesnek, akkor hiába jár be széles utat. Vagy lehet, hogy teljesen hiteles, csak egyszerűen arra az autóra nem az a gumi kellene. A skip barber (vagy rF trainer) minden spektrumban jól vezethető (pedig csúszkál össze-vissza mondjuk 0-5 között). Mindíg érzem hogy mi történik. A Clió egyenesen fantasztikus. De például a 370z és GTR szerintem borzasztó. Néhány szituáció nekem hatalmas anomáliákat szül.
    Erre próbáltam utalni a netKarPRO-nál, hogy nem olyan összetett, széles spektrumú mint az rf2, de valahogy jobban érezhető ÉS EZ ÁLTAL kontrollálható. Az is lehet, hogy az FFB teszi azzá. Én nem vagyok programozó, nem értek hozzá. Ez a saját véleményem.
    Amióta van rF2 nekem azóta megvan, tűkön ültem, hogy jelenjen már meg. Majd megjelent és odáig voltam érte, imádtam, profi cuccnak tartottam. Mostanában kicsit untam (tartalom híján) ezért vissza tettem a nKPRO-t , és nem éreztem rosszabbnak, sőt.
    Bocs a regényért, bízom benne, hogy sikerült rávilágítanom az én kételyeimre.
  • croatianus
    Nem vitatkozva veled, inkább csak árnyalva a dolgot:
    Valójában a GTR-maszterszes tapasztalataim egyáltalán nem mondatják velem azt, hogy az élmezőny úgy általában kevésbé stabilan hozná a sokkal gyorsabb köreit, sőt. Viszont van arra is példa, hogy valakinek a preguali-időkkel nem igazán vannak szinkronban a helyezései.
    És ebben persze az is benne van, hogy bizonyos kihegyezettebb beállításokkal gyorsabban lehet menni. Volt már, hogy beraktam valaki gyorsabbnak a beállításait, és valóban, egyből jöttek lefele a tizedek, de be kellett lássam, hogy egy versenyt nem tudnék vele végigmenni, mert ha kicsit is megcsúszok, lehetetlen megfogni. Úgyhogy maradtam inkább az én kis túlkormányzott, lustább stabilizátoros szetapomnál, és persze a tiszteletnél afelé, aki viszont végigmegy egy olyannal. Viszont aki ilyen pöccre húzott beállítással megy, az joggal csodálkozik a gumifalból kinézve, hogy hát "semmi jelzés nem vót".
    De pont ebből gondolnám, hogy olyan nagyon humbug nem lehet ez a fizika, mert elképesztő finoman lehet játszadozni a beállításokkal (főleg, ha még értenék is hozzá).
    Persze, nem hiszem, hogy mindezzel közelebb kerülnénk, ahhoz, hogy vajon kinek van több fogalma (kinek szabad nyilatkoznia) arról, mennyire jó a gumi az AC-ban. Dákómérettől szerintem biztosan nem függ .
  • Alexease
    Es meg nem is egy RedBull, ami szarnyakat ad:D
  • Alexease
    Azok "kamu" effektek, szimekhez felesleges, csak bezavar, rontja a visszajelzest. A spring/damper reszre nem is szoktak adatokat kikuldeni, de az allando kozepre huzast ki kell kapcsolni.
  • b-type
    sokat nem tudok segíteni, mert évek óta az van ami, Neilszab jobban vágja, majd jön..addig meg csak dugd össze aztán hajrá :)
  • lac coo
    Nem modnom hibátlan, de legalább látszik valamit azért csak számol az aeroból is :)

• Kaszi46
    spring/damper/centering effect miert van majdnem minden tutorialban 0-ra veve?
    Utoljára szerkesztette: Kaszi46, 2017.01.04. 19:39:36
  • Kaszi46
    sziasztok megvettem az ac-t, 6 ev utan leporoltam a g25-t, kicsit visszaternek a szimezes vilagaba. egy windows os, illetve ac-n beluli kormanybeallitasra lenne szuksegem mielott inditom a jatekot...:) köfi
  • b-type
    ? Azért ez a topik5 éve létezik majd 40ezer hozzászólással, nehéz itt már bármit 'megmagyarázni' pláne ilyen módon reagálva az ellenvéleményre.
    Aki használja az AC-t az pontosan tisztában van a nyűgjeivel, és a hibáival, merem mondani hogy sokkal jobban mint aki nem vagy keveset használja. ..még az is lehet hogy párat már kiküszöbölt, mert rájött a trükkjére, vagy ismer rá egy App-t, vagy mittomén.
    ..és ha már a Cars felmerült, szerte a világban remek csapatok vannak akik jókat versenyeznek a Cars-l, az rF2-vel, az AC-val ligázva. a francnak kell akkor állandóan bsztani a másikat..az idevágott videóra nem tudom mit kellene reagálni, az a gond hogy csaj és tud vezetni? ..egy két helyen nem megy eléggé a határon, és alacsony az FFB így ránézésre, amit nem csodálok vékony karjai vannak, de nem megy rosszul. Semmi bajom azzal ha valaki csaj a kormány mögött, ha vagy jól vezet, vagy kellően fertőzött benzinnel..

• TeeBeee
    Semmi sértődés, de a: nem érdekel hogy ronda-e, én lfs-en meg gpl-en nevelkedtem és b: sok órám volt az rf2-ben is, bármikor körbementem bármivel, de egyszerűen pont a legjobban várt gumi fizika nem tetszett.
    Az én erősen szubjektív véleményemmel tök felesleges szembe menni, ne idegeskedj, nem éri meg.
    A fentebb linkelt videó 1:04-nél meg pont az van amire az ac képes, ha határon megyek (az én határom) akkor szűkebb kanyarban bármikor produkálom ezt a jelenséget gt3-mal is.
  • alma2
    Sejtem mire gondolsz, de nem feltelen van igy szerintem. Aki gyorsabb a masiknal 5 masodperccel, O max nem tudja stabilan hozni a koridejet, netan mindig jobbat akar menni, de azokon a vizeken amin o evez, ott mar fenyevekkel nehezebb hibazni es megtalalni azt a nagyon pontos vezetest a egesz palyan, amit az ideje megkovetel.. Olyan mintha valaki a piramis tetejen ulve egyensulyozna (a leggyorsabb) mig aki hozza a stabil koroket, de lassabb, a piramis felenel jar, azert ott nem olyan nagy szam egyensulyban tartani a dolgokat. Igy joggal feltetelezheted, hogy a leggyorsabb, a lassabb koridejeit, csukott szemmel hozna atomstabilan, kikapcsolt monitorral.
    Mint ahogy mindenki talalkozik nala lassabb versenyzovel is es kb folyamatosan azt erzed, hogy szived szerint letolnad a palyarol, mert olyan lassu, neked meg uncsi setagaloppozas lesz a mogotte vezetes, ezzel teret adva a jatszadozasnak es mindne masnak.
    Szoval aki gyorsabb nalam es egyszeruen nem erzem, ertem, hogy hol es miert, akar a replayet nezve sem, akkor akaratlanul is az ember azt gondolja tobb fogalma van a dolgokrol mint neki.Szerintem ez az elet rendj.e (megha csak neki osztonbol jon ez, es nem tudna magyarazatot adni ra, netan meg azt se tudna megmondani, te hol vagy lassu)

ui: persze abban is van valami amit laccoo mond.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.04. 18:57:41
  • goldboy
    Akármilyen lesz, azért a modell jól sikerült
  • goldboy
    Itt van a replayem Norbival
    Átültem hozzá hogy majd lessek egy-két ívet, de nekem nagyon fura volt az egész, elvileg az volt a 23.8-as köre amikor a korlátban végzi.
    Néztem kívülről, belűről de szerintem ez alapján elemezni lehetetlen
  • lac coo
    Én már nem tudom miről van szó, csak kis különvélemény...
    egyáltalán nem biztos az, hogy aki lassabb az nem megy határon még akár ugyanazzal a setuppal is. egy picit máshogy áll a kormány, egy picit hevesebb a gázadás, egy picit később lazít a féken stbstbstb...és máris csúszkál, holott köridőre meglehet, hogy lassabb még hiba nélkül is ...
  • croatianus
    Leginkább csúszáshatárról volt szó. Az kábé mindenkinek ugyanott van.
    Ha valaki másodpercekkel gyorsabb ugyan, de nem képes tíz kört menni kipörgés nélkül, akkor nem biztos, hogy "több fogalma van".
  • neilszab
    Ádám, itt nincs olyan, hogy "Ti".

Legalább 5-6 ember van benne ebben a beszélgetésben, mindenki külön véleménnyel, értékrenddel, tapasztalatokkal és szerintem nincs két ember aki teljesen ugyan azt mondaná, vagy teljesen egyetértene egymással. Te is csak egy vagy közülük és a többiek sem nem helyezkednek egységként szemben veled.

Eddig azt próbáltad bizonygatni, hogy túl hirtelen csúszik meg az autó és nem lehet megfogni... ezt azóta többen is megpróbálták legjobb tudásuk szerint cáfolni. Ha nem tudod érhetően elmondani, alátámasztani amit szeretnél, arra nem az az értelmes felnőtt reakció, hogy elfogult bagázsként megbélyegzel itt mindenkit, majd sértődötten elvonulsz.
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.01.04. 17:49:47
  • croatianus
    Legjobb a macska 1:12-nél.
  • alma2
    Ki az aki ffb nelkul tolja, nehogy elromoljon a kormany? :)

Akkor lenne relevans sokak hozzaszolasa, ha ismernenk milyen idoket mennek a tobbi hozzaszolohoz kepest. Vagyis nekem hiaba ir valaki hataron autozasrol, amikor a masik hozzaszolo csukott szemmel masodpercekkel gyorsabb nala, es valoszinu meg nala is gyorsabb valaki. Igy az utobbi a jatekon beluli "hataron autozasrol" valoszinu tobb fogalma van, mint az osszes tobbi elotte hozzaszolonak.
    Amugy azzal osztom a velemenyem, hogy az AC-ban messze a legkonnyebb megfogni a kocsit az IR-RF2 harmasbol es a legtobb legerthetobb visszajelzest is az AC adja szamomra. Persze lehet tobb idot kell tolteni a masik kettovel es azoknal is egyertelmubb lesz mit akar mondain a jatek. De mivel ennel az elso masodperctol fogva igy erzem, igy nem feltetelzem ezt, hogy az ido segit

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.04. 17:37:26
  • Solt
    Így kell ezt... ahelyett, hogy elolvasnád miről van szó, inkább kezdj el túlozni... próbáltam információt adni arra vonatkozóan, hogy az általad érzékelt "probléma" mi mindentől függ, azt kezdesz az infóval amit akarsz... Nekem nincsenek ilyen megfogási nyűgjeim, szóval részemről... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.04. 17:29:30
  • croatianus
    Hmm... Aszittem, végre kiderül, hogy mit is akarsz közölni velünk ilyen nagyon, de ha nem, hát nem... Nyilván afféle "mögöttes tartalmakhoz" mi fel nem érhetünk.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2017.01.04. 17:27:20
  • Adam Jonas
    Igazából kár volt belemenni ebbe az egészbe, mert kezd egy pCARS 2.0 topik kialakulni.

Élvezzétek, versenyezzetek jót, nevezzétek, aminek akarjátok, igazából lesz*rom nagyívbe. :) Van jobb dolgom is, mintsem olyanokról vitatkozzak, amit megmagyaráznék, majd jönnek a válaszok, "dehát engem nem érdekel hogy számol". :)

Tőlem meg nem kell tartani, eltakarodom innen a büdös...oda. :)

Élvezzétek a videót inkább:

Sziasztok!
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.01.04. 17:23:04
  • Adam Jonas
    Senki nem mondta, hogy profi lennék, vagy azért fasza, mert rF2. Ezt inkább Ti szoktátok mondani, hogy hűdekirály, mert AC. Aha. Tehát akkor megfordítom a kérdést: azért, mert Te körbetudsz menni az AC-val határon, akkor az AC a fasza, a többi meg szar? :)

Nyugodj meg, fizikai oldalról vannak turpisságok bőven, amit Ti nem akartok belátni. Az, hogy Titeket ez nem érdekel, oké, legyen. De akkor ha nem ismeritek a dolgok mögöttes tartalmát, nem tudom, hogy akarjátok ráfogni, hogy az márpedig reális. Igen, rF2-t sem lehet megfogni, ha jól elmelegítetted és elnyaltad a gumikat. És igen, iR-t is próbáltam, és tudom azért nagyjából, hogy működnek ott is a dolgok.

De leírtam már azt is: AC versenyautókra nem jó, utcaiakra igen. (Lásd lentebb, Cayman GT4 pl.)
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.01.04. 17:18:00
  • croatianus
    Hát egy kicsit már én is belezavarodtam...
    Ha neked, mint íberprofinak 1-1,5 órán keresztül nem sikerül végigmenni pörgés nélkül a pályán, az fasza, mert rF2? Ha meg nekem, mint nem igazán íberprofinak órákon át sikerül megpörgés nélkül határon ótózni, az kaka, mert AC?

Én se rF2-őt, se IR-t nem űzöm, de úgy emlékszem, mindkettővel kapcsolatban, de főleg IR-nél, arról szokás beszámolni, hogy lehetetlen megfogni, ha megcsúszik.
    Én AC-ban akárhányszor megpördülök, mindig viszonylag pontosan tudom, hogy hol volt az a pont, ahonnantól tútótam (és ha ez túl szűk határon belül volt, akkor nyilvánvalóan változtatnom kell a beállításokon). Ez így volt már jópár gumimodellel ezelőtt is, viszont ezzel a tízessel kerültek bele olyan finomságok, amik számomra elképesztő élettel töltik meg az egészet. Úgyhogy én egyszerűen nem értem, hogy merülhet fel a visszajelzések, a fokozatosság hiánya.
    Persze fingom sincs, hogy ezt hogyan, milyen "egyszerűsítéssel" érik el, de számomra egy élményorgia. (Főleg egy rF1-hez képest. Nem is tudom, hogy jött ez ide. Az egyszerűségnek is vannak azért fokozatai.)
    Arról nem is beszélve, hogy a valós belső videókkal összehasonlítva pont, hogy elég hihetőnek tűnik az egész.

De mondom, én nem vagyok íberprofi (ráadásul rF2-t, IR-t csak valamikor régen épp, hogy kipróbáltam, és azóta biztos sokat változtak), úgyhogy ez csak az én koránt sem mértékadó személyes véleményem (ja, még jogsim sincs! ).
    Viszont szeretném, ha feloldanád az első bekezdésemben vázolt ellentmondást.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2017.01.04. 17:12:41
  • Adam Jonas
    Jó persze, 144 Hz-es monitor alatt szóba se álljunk egymással. :D Innen is látszódik, mekkora vicc lett ez egész szimulátorozásnak nevezett szarhalmaz.
  • Solt
    Nem nézlek semminek, szerintem egyértelmű volt amit írtam.
  • Adam Jonas
    Te most tényleg ennyire balfasznak nézel engem?

Persze, ha a határ + 2-3 mp-re megy az ember, akkor tényleg nincs probléma.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.01.04. 17:00:39
  • Adam Jonas
    A megcsúszás mértéke szemre sem ugyanakkora, tehát nem.
  • Totti5
  • lac coo
    Na jo de ha a Norbi video spektator , vagy replay de nem az ove ,akkor arra kar is szot fecserelni....
  • b-type
    Én egyébként más választ akartam írni, mert egy nagy mentésre készültem a hozszólásod alapján a videóban. Arra készültem hogy majd a seggünket fogom szóba hozni :) Mert az egyetlen dolog amiben csalni kell egy szimnek, hogy az egyik legfontosabbnak tartott dolog, a fenék az ugye kimarad az érzékelésből, ezért nagyon nagy eséllyel le kell késsed a korrigálást, megélhetsz egy kis felülkormányzásból, mert az óriási pályaismeretnek, és autóismeretnek köszönhetően, ami a szimesek sajátja, tudod hogy mi fog következtetni. de azt a fajta korriglást ami minimum idő alatt születik meg a versenyzőben, azt az indítja el hogy a versenyző megeérzi...nem az FFB-n hanem a fene tudja, egyensúlyérzék az üléspozícióból adódóan...ezt mindenki egyszerűen segg-nek szokta megnevezeni.
    Ezt gondoltam válasznak, de a videóban nem láttam semmi különöset, ezért azt írtam amit.
    az rF2-vel nem tudunk menni részhez:
    nagyon sok időt töltöttem az rF vonallal, ahogy az rF2-vel is, a kezdetetktől, nem azért veszi meg az ember drága pénzért, hogy aztán sárba döngölje fórumos villongásokban, loguikus hogy hazsnálni akarod, ezt nem nullázhatod le azzal hogy nem tudunk körbemenni. Dehogynem. Nem is rossz tempóban, csak nem vésődtem be, nem élvezem...márpedig a vezetést sztem élvezni kell, az nem bűn. Nem sokan akarnának tapadáshatárig feszíteni egy köridőt, ha nem élvezetes feszíteni ezt a húrt. A versenyző ilyenkor kifakad, mert bele lehet halni. Egy motoros ha nem tud játszani a tapadáshatárral akkor nem csinálja mert vagy elmegy az eleje, vagy átdobja a hátulja, és ilyenkor töri a csontjait. Az autóversenyző meg töri a technikát...egyik sem jó. Az AC-ban nekem ilyen problémám nem volt, illetve a néha belefutok moddolt autóknál, de azokat kidobom.
  • Solt
    Őőő... itt hol a probléma? :)

Egyébként az, hogy mit tudsz megfogni, függ a reflexedtől, a kormányodtól (pl frissítés, FFB erő), a monitorod input lagjától, de még az FPS szám is közbeszólhat, ha nincs meg a 90 FPS. LINK

És akkor a futómű beállításokat még szóba sem hoztuk... Szóval a valós videók linkelgetése ebből a szempontból gyakorlatilag felesleges szerintem. :)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.04. 15:48:57
  • neilszab
    Norbi videó 1:20-nál az nem pont ez?
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.01.04. 15:43:04
  • lac coo
    En mar kezdem elveszteni a fonalat...
    Most akkor az a baj, hogy foghato vagy az hogy nincs atmenet es eldobja az ember...?
  • Adam Jonas
    És igen, ez is pont egy olyan szituáció, ami AC-ban össze-vissza működik. Van, hogy ilyet nem is tudok csinálni, mert annyira betapad, máskor pedig ahogy írtam, majdnem 300°-ot kéne fordítani a kormányon, 60-70-es tempónál. Ami azért valljuk meg, vicc.