| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GeriDoc #39618 Ja, hogy össze akarjátok hasonlítani. Na az meg a lehető legfeleslegesebb dolog. Melyik szimben milyen gumira találták ki a fizikát? Pl. régen tudom, hogy rallyban a Pirellit azért nem szerették, mert egy ideig tapadt, majd hirtelen elengedett. A Michelinnel meg lehetett jobban határon menni, mert jobban lehetett érezni a határait. Aztán a szimben (főleg AC-ban) ez lehet fél versenygumi, vagy utcai sportgumi is.
Vagy soha nem beszéltünk még arról, hogy a pálya tapadása melyik szimben a "helyes". Ezek mind csak viszonyok egymáshoz képest a szimekben. Lehet az AC semi-slick-je valóban így reagál, de az rF2 GT4-es versenygumija is igaz lehet. Vagy egyik sem. Ezek mind csak találgatások. A kormányról, inputokról, fps-ekről meg még nem is beszéltünk. Szerintem itt ha érzésre tetszik, akkor tetszik, ha nem, akkor nem. A mi mit és mennyit számol szerintem csak parasztvakítás, főleg a guminál.