• Pitti
    Emlékszem valamikor 1.0 megjelenése környékén (talán még előtte) nagyon népszerű volt a tatuus FA - monza kombo, Michelisz Norbié volt mindig az rsr WR idő. Akkoriban többet volt aktív AC-val is ... gyűjtötte a WR időket szinte minden autóval. A lényeg a lényeg, hogy kb 1 másodpercre voltam tőle az én határomon autózva, nem tudtam abból többet kifacsarni. Aztán a gtr mastersen publikálták a setupját. Ekkor jött a döbbenet, hogy szinte teljesen nulla leszorítóerővel ment, azzal a beállítással gyakorlatilag egyetlen hibátlan kört sem tudtam teljesíteni 100 próbálkozásra se, miközben Norbi egymás után rajzolta a WR közeli időket 20+ körön keresztül. Anno én is "beültem" hozzá és csak ámulva néztem. Kivételes tehetségek Ők!!!
    Ahogy croatianus is mondja nekem is szükségem van a kicsit stabilabb, nyugodtabb, több leszorítóerős beállításra. Ezzel stabilan tudok menni 2-3 másodpercre az ufóktól. Én elvagyok ezzel, mivel megvannak az én ellenfeleim is, (sőt még lassabbak is akadnak) :) én jól szórakozom ebben a kategóriában is. Nincs ezzel baj :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.05. 14:19:41