| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
croatianus #39586 Nem vitatkozva veled, inkább csak árnyalva a dolgot:
Valójában a GTR-maszterszes tapasztalataim egyáltalán nem mondatják velem azt, hogy az élmezőny úgy általában kevésbé stabilan hozná a sokkal gyorsabb köreit, sőt. Viszont van arra is példa, hogy valakinek a preguali-időkkel nem igazán vannak szinkronban a helyezései.
És ebben persze az is benne van, hogy bizonyos kihegyezettebb beállításokkal gyorsabban lehet menni. Volt már, hogy beraktam valaki gyorsabbnak a beállításait, és valóban, egyből jöttek lefele a tizedek, de be kellett lássam, hogy egy versenyt nem tudnék vele végigmenni, mert ha kicsit is megcsúszok, lehetetlen megfogni. Úgyhogy maradtam inkább az én kis túlkormányzott, lustább stabilizátoros szetapomnál, és persze a tiszteletnél afelé, aki viszont végigmegy egy olyannal. Viszont aki ilyen pöccre húzott beállítással megy, az joggal csodálkozik a gumifalból kinézve, hogy hát "semmi jelzés nem vót".
De pont ebből gondolnám, hogy olyan nagyon humbug nem lehet ez a fizika, mert elképesztő finoman lehet játszadozni a beállításokkal (főleg, ha még értenék is hozzá
).
Persze, nem hiszem, hogy mindezzel közelebb kerülnénk, ahhoz, hogy vajon kinek van több fogalma (kinek szabad nyilatkoznia) arról, mennyire jó a gumi az AC-ban. Dákómérettől szerintem biztosan nem függ
.