| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
croatianus #39565 Hát egy kicsit már én is belezavarodtam...
Ha neked, mint íberprofinak 1-1,5 órán keresztül nem sikerül végigmenni pörgés nélkül a pályán, az fasza, mert rF2? Ha meg nekem, mint nem igazán íberprofinak órákon át sikerül megpörgés nélkül határon ótózni, az kaka, mert AC?
Én se rF2-őt, se IR-t nem űzöm, de úgy emlékszem, mindkettővel kapcsolatban, de főleg IR-nél, arról szokás beszámolni, hogy lehetetlen megfogni, ha megcsúszik.
Én AC-ban akárhányszor megpördülök, mindig viszonylag pontosan tudom, hogy hol volt az a pont, ahonnantól tútótam (és ha ez túl szűk határon belül volt, akkor nyilvánvalóan változtatnom kell a beállításokon
). Ez így volt már jópár gumimodellel ezelőtt is, viszont ezzel a tízessel kerültek bele olyan finomságok, amik számomra elképesztő élettel töltik meg az egészet. Úgyhogy én egyszerűen nem értem, hogy merülhet fel a visszajelzések, a fokozatosság hiánya.
Persze fingom sincs, hogy ezt hogyan, milyen "egyszerűsítéssel" érik el, de számomra egy élményorgia. (Főleg egy rF1-hez képest. Nem is tudom, hogy jött ez ide. Az egyszerűségnek is vannak azért fokozatai.)
Arról nem is beszélve, hogy a valós belső videókkal összehasonlítva pont, hogy elég hihetőnek tűnik az egész.
De mondom, én nem vagyok íberprofi (ráadásul rF2-t, IR-t csak valamikor régen épp, hogy kipróbáltam, és azóta biztos sokat változtak), úgyhogy ez csak az én koránt sem mértékadó személyes véleményem (ja, még jogsim sincs!
).
Viszont szeretném, ha feloldanád az első bekezdésemben vázolt ellentmondást.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2017.01.04. 17:12:41