• b-type
    Én egyébként más választ akartam írni, mert egy nagy mentésre készültem a hozszólásod alapján a videóban. Arra készültem hogy majd a seggünket fogom szóba hozni :) Mert az egyetlen dolog amiben csalni kell egy szimnek, hogy az egyik legfontosabbnak tartott dolog, a fenék az ugye kimarad az érzékelésből, ezért nagyon nagy eséllyel le kell késsed a korrigálást, megélhetsz egy kis felülkormányzásból, mert az óriási pályaismeretnek, és autóismeretnek köszönhetően, ami a szimesek sajátja, tudod hogy mi fog következtetni. de azt a fajta korriglást ami minimum idő alatt születik meg a versenyzőben, azt az indítja el hogy a versenyző megeérzi...nem az FFB-n hanem a fene tudja, egyensúlyérzék az üléspozícióból adódóan...ezt mindenki egyszerűen segg-nek szokta megnevezeni.
    Ezt gondoltam válasznak, de a videóban nem láttam semmi különöset, ezért azt írtam amit.
    az rF2-vel nem tudunk menni részhez:
    nagyon sok időt töltöttem az rF vonallal, ahogy az rF2-vel is, a kezdetetktől, nem azért veszi meg az ember drága pénzért, hogy aztán sárba döngölje fórumos villongásokban, loguikus hogy hazsnálni akarod, ezt nem nullázhatod le azzal hogy nem tudunk körbemenni. Dehogynem. Nem is rossz tempóban, csak nem vésődtem be, nem élvezem...márpedig a vezetést sztem élvezni kell, az nem bűn. Nem sokan akarnának tapadáshatárig feszíteni egy köridőt, ha nem élvezetes feszíteni ezt a húrt. A versenyző ilyenkor kifakad, mert bele lehet halni. Egy motoros ha nem tud játszani a tapadáshatárral akkor nem csinálja mert vagy elmegy az eleje, vagy átdobja a hátulja, és ilyenkor töri a csontjait. Az autóversenyző meg töri a technikát...egyik sem jó. Az AC-ban nekem ilyen problémám nem volt, illetve a néha belefutok moddolt autóknál, de azokat kidobom.