| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pedig lennie kell fokozatoknak, maximum a határok nem olyan élesek. (De már csak az anyagból kiindulva is, a gumi nem az a fajta anyag, amit egyik pillanatban feszítesz X erővel, következő pillanatban meg ripityára tört.)
Bármiféle sértegetés v minden nélkül, de: rF2-t Ti azért nem próbáltátok nagyon, mert a) ránéztetek, és jajjfújronda, b) 10 perc alatt nem sikerült egy megforgás/megcsúszás nélküli kört menni, és akkor ez szar. Érzékeltetésképpen: nem az újoncok közé tartozok, van egy pár 10 ezer km sztem már a kezemben/lábamban, de valamelyik nap nekem is 1-1,5 órámba telt, mire rF2-be a Simtek-féle GT3-mal össze tudtam rakni úgy egy kört, hogy nem pörögtem meg/nem csúsztam meg.