• alma2
    es ami lemaradt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ui: a lent emlitett pedalbol letezik a pro valtozat joval dragabb, amit adnak alapbol a t500-hoz, ami ketfele keppen felszerelheto illetve egy vasdarab van a talpad alatt, a muanyag helyett. parasztvakitasnak jo, de telen rafagy a labad :) A lenyegi resze (ami ugye rem egyszeru egy vasdarab potmeterrel, mindegyiknel fem) Illetve a t3pa eseteben a progressziot egy allithato gumidarab adja, mig a pro eseteben egy fix rugot tehetsz be pluszba. Szerintem mindegyikhez rendelhetsz loadcelles megoldast ettol fuggetlenul)
    Ha innen nezed jobban testre tudod szabni a normal pedalnal a mikor kemenyedjen fel, ha a teljes barkacsolas gyari megoldast nezzuk. Amugy mindkettonel pakolgathatod jobbra balra a pedalokat az egymashoz valo tavolsag modositasahoz.
    De itt a gagyi g25-g27 pedal, ami tok ugyanaz, egy faleccel meghosszabbitottammindegyiket. hogy kenyelmes legyen, tettem bele egy gt eye rugot, kivancsi voltam, jobb megoldas-e mint az enyem (igazabol nem mondhatni, max azt, hogy elegensabb). De mindharom modositott pedalnal mar sosem volt fekut gondom, de a kormany mozgasa, reakcioja visszajelzesei a thrustmaster fele huz egyertelmuen.