| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A te érzésed Alex onnan ered hogy látod a sok-sok számokat és már meg is van a placebo-d :) ..iR-nél meg nem látod, de ők ugye a profik.
Ellenben a gumi az gumi. ..és ennyire nem az sehol, pedig még itt sem tökéletes nyílván.
Engem viszont nem vqarázsol el sem a sok szám, sem a sok pénz. Viszont tudom mikor gumi a gumi, nagy sebességű drift-nél még nem, mivel szinte mindig kölcsönautóval vagyok nincs rutinom 100 felett, de nem hiába írják sok helyen, az LFS után az AC az ami természetesen adja a drift érzetét-kezelését.
Szal nem vágom az LFS mennyire volt script szerű, majd te megmondod :)...de ha az is az volt, akkor én hátat fordítok a klasszikus értelembe szimesnek vélt guminak, és éljen a script :)