| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ratrak #39317 fura hiányérzetem van a harmadik Porsche pakk után. Nem én vagyok az, aki kötözködik állandóan, de nekem hiányoznak alapmodellek, amiknek jobban örültem volna, mint ugyanazon autó két alig különböző variánsának (long tail-short tail, 15-ös és 16-os hibrid, PDK-nemPDK boxster). Fájóan hiányzik egy régi 2.7-es 911-es, vagy az "ős-Turbó" ami leszakította a fejed miután megjött az ereje (és kinyírt, ha kanyar közben idióta voltál...) hiányoznak az olyan Porschékhez kötött érzések, hogy tapad-tapad, de ha elmegy a s*gge akkor meghaltál... Hiányzik, hogy nincs alapmodell, csak a tuning különböző stádiumai (se boxsterből, se régi, se modern 911-ből nincs alap. De csak modern 911-ből van S, R, GT3 RS, Turbo S, GT3 R, és Cup, lehet, hogy kihagytam valamit. Namost, így kapásból nem is biztos, hogy erő/tudás sorrendbe tudnám őket tenni, olyan kaotikus a jelölés-halmaz számomra (kb. mint a Lotusoknál, ott sem tudom, hogy melyik-melyik) Sokszor a leírás sem segít, ott van pl. a Cayman GT4 és a Cup: utóbbival sokkal-de-sokkal gyorsabb vagyok, pedig elvileg nem túl sok mindenben különböznek egymástól... Egyszerűen úgy érzem, hogy túl sok lett, és a sok bába közt elveszett a gyerek. Nem hiszem, hogy sokan lesznek, akik pl. egy-két körnél többet mennek és összehasonlítják az érzést a short tail meg a long tail verdákkal, vagy a PDK-nemPDK verziókkal, vagy a hibrid különböző évjárataival... De én szívesen kipróbálnám az alap-verziókat, hogy érezzem a különbséget az alap, meg mondjuk az S közt. Meg mondjuk néhány korábbi generáció, meg az új közt. Nem érzem a folytonosságot ilyen téren. Ferrarinál egyszerűbb a szitu, megcsinálhatnák a 430-ast, és akkor máris megvan a sor három autóval: 430-458-488, puff, három autóval lefedtünk 12 évet... Ebből a 30 Porschéból juthatott volna ilyesmire, nem?