| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
goldboy #39268 Legalább fél évet gondolkodtam rajta
, hogy mit tudhat egy ilyen FFB szék egy mozgó cockpithez képest, működik-e az elv, vagy csak marketing az egész, de azt kell hogy mondjam ez jó(legalább is nekem).
Ellentétben a 2,3,4,6 DOF-os rendszerekkel nekem ez természetesebb érzés főleg VR-ban. Csak próbáld ki otthon, ha a székben ülsz és a vállaidat oldalra csúsztatod, elég-e arra hogy oldalterhelés szimuláljon.
Infó nem sok van róla, csak a honlap, pár youtube video, meg egy kevés külföldi fórumokon, ezért is volt nagy talány, hogy miért nem terjedt el jobban, mert ebben a szegmensben olcsónak számít.
De most már hogy van egy, el tudom mondani a fizikai része kb. 1/3-ad áron házilag kivitelezhető, semmi különös nincs benne(egy univerzális laptop táp(120W), két kis motor mint a kormányokban, pár darab alu szelvény, két gömbcsukló, meg egy kis OSB lap, műbőr, szivacs amit egy
lengyel kárpitos összedobott)
Talán a GS-4 ülés van még ebben a kategóriában.