• arty
    az a baj, hogy nem mertem elég erősen taposni - 1x odaléptem és éreztem, hogy aham, lenne még ebben fékerő, de féltettem a cuccot, hiszen nem az enyém, nem tudom "mit bír". szal inkább kicsúszkáltam, ha úgy alakult :))

amugy a jövőre VR szerintem necc.
    - vive biztos (még)állat(abb), de az ára extrémhorrorisztikus és a játékokban a támogatottsága is elég gányolós, sokszor
    - psvr meglepően korrekt képet ad, emberközeli ár, cserébe pécén maxigányolás :((( ha lenne rendes pécészupportja, szerintem egyébként én ebbe beleugranék (node még rendes PS-es támogatása sincs, értelmes játékokat tekintve. és valszeg soha nem is lesz.)
    - oculus, középár, egész jó kép - a kérdés, hogy meg tudnám-e szokni a kromatikus aberráltságát :D amennyiért árulják, annyiért nembiztos, hogy szívesen tenném...

nehéz ügy az egész VR, az egyes cégek mintha direkt maguk ellen dolgoznának az exkluziv címekkel, az API-szenvedéssel, a headsetek ár/minőségével (fogalmam sincs mennyi lehet a reális árazáse egy ilyen cuccnak egyébként, ráadásul a kis darabszám miatt elég magas árrés is kell rá :/ )