| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
trialboj #39249 Üdv,
Van egy új g29 kormányom, és tegnap 2-3 óra AC után elkezdett szarakodni a jobb váltófül. Egyre több váltást hagyott ki, majd teljesen megpusztult. Aztán pihentettem kicsit, kihúztam usbt majd megjavult, és 20 percig megint csapattam, aztán ismét cserben hagyott. Ma bekapcsolom, és megint megy (habár sokat kattintgattam csak a menüben, és mintha lett volna amit kihagy) de többnyire jó volt. Nem hallatszik/érződik másképp mint a baloldali/ talán egy árnyalatnyival csendesebb a kattanás/
Nincs valami ötlet hogy ez miféle probléma? Szoftveres bug lehet? Kipróbáltam még tegnap a dirt rallyt is 20 percre, és nem jelentkezett, de 3 órán keresztül nem lenne kedvem játszani vele (mert számomra olyan mintha taknyon csúszna az autó ).