| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #39151 Szerintem az F1 a legjobb a világon!Mindennél jobb!A leges leges legizgibb,legjobb dolog a földön amit autóval csinálnak!!!Ha lehetne,mindent betiltanék és csak az F1 et engedélyezném!!
HAJRÁ NICO!!!!
Te vagy az,aki bemutatta,hogy a középszerűség is kifizetődő!!Te vagy aki megmutattad a világnak,hogy nem kell jónak lenni..vagyis a legjobbnak lenni ahhoz,hogy vb-t nyerjél!!Te vagy az,aki megmutatta,hogy egy haldokló széria is ki tudja termelni,a maga "méltó" bajnokát!!
Már bocs,mindenkitől,de olvasva,ezt az F1 autó vs Lmp összehasonlítást,nekem kb ez jutott eszembe.
Szerintem,tök mindegy,melyik-hogy-milyen módon megy gyorsan,ha a szabályalkotók és gyártók,háttértámogatók és még ki tudja kik szétbarmolják a sorozatot.
Én kérem: