| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
ja a vsrt, psvr-nek olvastam, gondoltam mar megmokoltak, hogy menjen pc-n is. Akkor nem tudom mi az a vsr.
De ha a nativ felbontasa a tv-nek 1360x768 akkor aztan semmi ertelme nagyobb jelet kikuldeni ra. Hiszen fizikailag nem tudja, ugysem megjeleniteni. Csoda, hogy engedi. Nem is ertem ez miert jo.Ha csak a kijelzod nem kepes downscaling-elni. szep magyar szo.
Vagy nem lehet, hogy csak az nvidanal kapcsoltad be a supersampling opciot, ami betesz mindenfele "kamu" felbontast, amiket engedsz neki, amiben szamolja a kepet,(valojaban a megjelenitod nem is tamogatja) a jatekokon belul is latod, de a vegen kicsinyiti es 1360x768-ban adja ki a jelet. Mert utobbi igy mukodik. (Ugye a legszebb aa-s eljaras)
ui: Goldboy irtam meg egy privatot, ha ezt sem latnad :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.11.18. 13:01:36