Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg egyébként múltkor kérdeztem az eladót a Sparban, hogy kibonthatom-e az M&M's-et a pénztár előtt, mert én csak a kéket szeretem, de nem engedte.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2016.09.01. 21:15:10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nekem annak idején mondhatták volna hogy ha az egész házat lefestettem 1milla munkadíjjért, akkor azt az egy panellre 5ezerre adjak árat..egy kis foltra meg 15 forintért. Mert hát az egész ház ennyi akkora az meg annyi.
Azt mondtam volna mint most neked, ez hülyeség, és csinálja meg azzal aki ennyiért elvállalja, és tartsa is a hátát érte.
Ez nem így működik.
Van költsége, és nyilván van fenntartása is, nekem mint vásárlónak megvan az a döntésem hogy ne vegyem meg a terméket amit drágának találok, neki meg az a döntése hogy ne árazza túl, és alacsonyra sem, a pénzemért kapott tartalmakkal lehetőleg elégedett lehessek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gondolom a kajáldákban is csinálod a műsort a menü árazásért, azok sem arányosak! 😄
Egyébként nem érezném rosszul magam, nekem hulla mindegy, hogy egyesével vagy csomagban árulják egészen addig amíg ilyen olcsó! 😉 DCS gépeket egyesével veszem ami nagyon kell, mert 30+ euró darabja... ha ebből adnának csomagban 10 darabot és abból csak 2-3 darab kellene igazán fix, hogy nem venném meg 300 euróért!
Értem én, hogy mit akarsz kihozni belőle, de kezdjük átlépni a pitiánerség határát... szerintem... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.09.01. 20:15:55
www.smart-bus.hu
Éppen ez a lényeg. Nem bontják fel a cukorkát és nem darabolják fel a DLC-t. Ezeket kínálják annyiért, amennyiért. Ha kell megveszed, ha nem, nem.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Forza.
A vr sem követi a szemed mozgását viszont amerre fordulsz arra kell nézned is, nekem trackirrel az az érzésem volt mint most a vr-ben ha akad és késik a kép, rögtön elvesztem a fonalat, (vagy húznék egy másikat magam köré).
Neked nincs vele gondod, de én inkább a három monitort, vagy méginkább a vr-t erőltetném😊
VR 24H Spa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És az melyik modatból jött le neked, hogy VR szemkövető? De ha nem érted elsőre olvasd el újból. Ja igen kb. két hétig lekötött a freetrack aztán hagytam a csá...ba. Egy rakás szar az egyész, legfeljebb egy gülüszemü kamélon tudja a monitort nézni elfordított fejjel. Ja meg te. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.01. 17:58:55
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Csak azt nem értem, hogy akkor miért osztod itt az észt róla. Főleg, hogy az eredeti hozzászólásom sem arról szólt, hogy kinek mennyire jön be a freetrack, vagy akár a trackir, és erre azóta már egyszer felhívtam a figyelmedet.
Én speciel képtelen vagyok nélküle menni, pedig eredetileg repszimekhez lőttem össze, amikhez ugyebár kimondottan nélkülözhetetlen. Itt sem árt, ha egy ónlány versenyen, mikor vissza kell jönnöd a pályára, oldalra-hátra tudsz nézni, hogy jön-e valaki. És a kanyarba benézni sem olyan szar dolog.
Mindazonáltal, ha esetleg egyszer azt gondolnád, hogy mégis kipróbálnád komolyabban, esetleg segíthetek rendesen beállítani.<#awink>#awink>
(Ezt a szemkövetést meg aztán végképp nem értem. A VR az követi a szemed mozgását?!)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.01. 16:39:02
vagy pedig lehet piaci szrokat vásárolni. Nyilván amibe munkát raknak az pénzt ér, a license, a lézerszken..meg minden.
vagy oké., kapod a 2 eurós pakkokat nevenincs autókkal, PitBullring-n.
ha annyira sikeres lenne az RRRe akkor nyilván ott beszélgetnénk erről, de itt beszélgetünk.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egy üzleti vállalkozás esetében pedig nincs olyan, hogy fair... annyiért adják, amennyiért megveszik... ha nem fogyna a következőt olcsóbban adná, vagy abbahagyná, mert nem érné meg. Millió dolgot lehetne sorolni, aminek az ára nem fair! 😊)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.09.01. 10:01:13
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.01. 09:36:59
Volt benne ket uj F1, GT, regi F1 es meg egy igenyes , szkennelt palya... Szerintem kifejezetten olcso.
-
Atyaég. Én kezdtem a beszélgetést arról, hogy a tükörből nem látsz rendesen hátra <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Amúgy engem a két szélső tükör zavarna, ha még oculus-al sem látnék hátra bennük. Nem lehet azt valahogy fixálni?"
Ezeknel a dlc _csomagoknak_ extrém olcsón (alapjáték tartalmához arányosan!) kellene árazva lenniük, s ha darabonként vennéd akkor kellene "lehuzás" áron adni őket.
Pl: 6 eur a pakk, egy autó 2 eur, egy pálya 3 eur.
Ha egy játékot egy dlc kevesebb mint 10% extra tartalommal bővít, nem fair 20+% árat kérni érte.
Forza.
Azért a VR ennél jóval több. Viszont azt elismerem, hogy szerepet játszott a VR létrejöttében, szóval nem volt haszontalan, csak ez már kövületnek számít a technikáját illetően. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.01. 08:05:17
Arról folyt a csevej, hogy azért rossz a Rift, mert nem látod a tükröt, ha nem nézel oda. Erre reagáltuk, hogy a valódi autóban sem tudod mi van a tükörben ha nem nézel oda. Lehet velem van valami óriás baj, de olyan még nem volt közúton, hogy azért néztem bele, mert a szemem sarkából láttam, hogy olyan történik a tükörben, ami miatt oda kéne néznem. Annak vmi nagyon extrém dolognak kéne lennie, és most tekintsünk el attól, hogy belevilágít a fényszóró, amúgy sincs este az AC-ban... 😄
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.09.01. 01:42:46
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Akár a pályákat 15 dodóért....
Semmire nem akarok utalni, de jó és tökéletes megoldás, ami mindenkinek jó, nincs.....ez igaz az élet minden területére is.<#wink>#wink>
Ha sajtburgert akarok enni sült krumplival, akkor ne akarják rám erőltetni azt, hogy "itt csak úgy tudsz venni, hogyha kérsz mellé kávét, kólát meg fagylaltot". Bugyuta példa, de nagyjából nekem ez ilyen. Ha csak a GT3-as kocsikat kedvelem, akkor ne erőltesse rám 5 DLC-n át az utcai autókat pl, mellészórva 1-1 GT-as verdát.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.08.31. 23:04:42
de most akkor az R3E-nél ne egyesével vedd meg, hanem csomagban mert úgy olcsóbb, itt meg az a baj hogy nem lehet egyesével megvenni?
most van csomagban vedd úgy, egyesével meg mondjuk 20euro.
akkor így oké? Vedd meg..
Kaptál pár érvet..de csak visszakanyarodunk oda, hogy neked az a legjobb ha nem veszel itt semmit.
Vedd ugy hogy kapsz 1 autot 5EUR-ert (ha mar annyit kifizetnel erte), es a maradekot 1EUR/db aron. Amit nem hasznalsz, de megis kiakarod probalni, kedvet kapsz hozza, akkor otod aron megkaptad. Es ha a csomagban meg palya is van, akkor az meg ingyen van😄
Nekem nem eri meg IR, nem fizetek erte, aztan ennyi.
Amugy meg van ott aprobetusen egy redbull ring is ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.31. 21:41:50
Nem értitek úgy látom páran, mi a bajom. A 6 db (?) autó közül össz-vissz engem 1 db érdekel, a többit SOSE használnám, de ugyanúgy 10€-t ki kell fizetnem érte. Megéri? Nektek lehet, nekem nem. Ha lehetne külön venni, és úgy adná mondjuk 3-5€ között, akkor megvenném, igen. (A különbözet meg 1-2 ebédre elegendő lenne <#idiota>#idiota>.)
De mind1 is, kár koptatnom a billentyűzetemet, védjétek csak a kopaszt meg az üzleti fogásait. 😊
Meg hat azert ezt mindenki tudja, hogy nem egy profi jatekmotor. Igazabol en meg pc n is lassunak mondanam. Az mas kerdes, hogy a mai gepek erobol megoldjak, de attol meg eleg lassu. Persze aztan az is lehet , hogy nem, csak kicsit szerenyebbre kellene venni az automodelleket, normalis fu kellene ha mar akar fuvet, gyors tukrozodes azt menne ez mint a fene .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.31. 20:19:17