| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én még a múltheti Extreme Digitálos akció keretein belül szereztem be 76.000 ft-ért :)
Valamilyen beállítási jó tanács jól jönne viszont mert a tegnapi próba során olyan volt mintha egy rezgős kormánnyal játszanék. Mintha egy rugó húzta volna középre a kormányt és rezgett a rázóköveknél, de semmilyen más erőt nem éreztem. Ránéztem ismét az FFB beállításokra a játékban, kikapcsoltam az alapértelmezetten aktív Kerb, Road, Slip effekteket melynek következtében már a rázóköveket sem éreztem. Mondjuk miután kitöröltem a Dokumentumokból az Assetto Corsa mappát és újra próbálkoztam már jobbnak tűnt.
A G29-es kormányra visszatérve a Logitech Gaming Soeftware-ben a kormánykerékre vonatkozó ÉRZÉKENYSÉG mit takar? Én a mintavételezési gyakoriságra gondolnék de ez csak az én tippem. Alapértelmezetten 50%-on van, érdemes vagy kell e ezen bármilyen irányban állítani?