• alma2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kozben meg beugrott min lehetne fejleszteni a jelenlegi headseteken, de ez eleg problemas kerdes, ha jol le akarjak arnyekolni a kulvilagbol beszurodo fenyt, bar lehetne mondani huzd be a sotetitot, ahogy most is teszed, ha monitoron jatszol, cserebe jobban szellozne a headset.
    Nyaron nalam iden max 27 fok volt bent az emeleten klima nelkul, amit azert sokan megirigyelnek , kozben a regi kartya nyomta a tobb mint 400 watt meleget a szobaba, illetve a headset is termel egy minimalis hot pontosabban a kijelzo, ami gyakorlatilag kozvetlenul a pofadba megy. Szoval nem eleg a meleg, a 0 szellozes mellett rohadt hamar beizzad a fejed, pontosabban az arcod , ha ugrabugralsz jatekokkal jatszol akkor meg foleg. Aztan ha szemuveges vagy, nyaron szinte keptelenseg levenni ugy a headsetet, hogy az orrtakaro muanyag hajlekony cucc, ami az izzadsagodtol picit nedves, ne erjen hozza a szemuvegedhez valahol es ha 1 oran belul 10x leveszed mar tiszta ideg vagy, hogy minden esetben a szemuvegedet kell takaritanod, komolyan ennyit eletemben nem takaritottam osszesen szemuveget, mint nyaron a vive miatt.
    A masik fejlesztes, amire mar latni videokat is, az a controller. Bar nem volt olyan pillanat, amikor ne hittem volna el, hogy egy fegyvert, egy ijat egy kardot fogok a kezembe, mert nagyon jol sikerult darabok. De pl hamarosan igeny lesz az orrturkalo szimulatorra, es ugye ott nem art, ha nem az oklodet tolod fel az orrodba. Szoval keszul a kezre rogzitheto cucc, elobb utobb a fuggetlen ujkovetessel, mint ahogy a leap motion tolja. Persze nekem ott is eloszor az hianyzona, hogy ha megfogsz egy kockat, fizikailag semmi nem akdalyozza, meg, hogy a kezedet ettol meg ne szoritsd okolbe.
    A kerdesedre valaszolva A mai napig kovetem a legtobb jatek megjeleneset, bar mar sok eve nem kotnek le max 1-2 oranal tovabb, igye fel se tunik foleg nyaron, ha nem jatszok egy hetig. Az assetto (es egy ket autos jatek) kivetel amiben tobb mint 800 oram 2014 ota, persze folyamatosan csokken a jatszott orak szama, ami a monitor ele tud szogezni. A kezdeti hype termeszetesen mar megszunt, amikor minden szart megneztem, napi tobb oraban, de hetente most is minimum 10 vive-os jatek jelenik meg indul early access, amikre mar eleg jol mukodik a szurom, a 90 %-uk szemet, mint minden az indie iparban, de ami erdekel megnezem. Illetve azt is, hogy a jelenlegi begyujtott telepitett, jatekok mellett, nincs olyan nap gyakorlatilag, amikor az early access vive-os jatekokbol ne frissulne naponta 1-5 darab. Vagyis lehet hetig nem jatszom, de tobbet jatszom vive-val mint nelkule es most, hogy nem kell kerulnom az AC multit hala a fejleszteseknek, ha leulok az ac ele, akkor mar csak vr-ben. Sosem gondoltam volna hogy a tueles kepet, a tavolba nem latast, bealdozom az erzesnek, hogy tenyleg az autoban ulok, de mivel a palyakat kivulrol fujom, mint irtam anno nincs jobb elmeny, akar kiszallni a kocsidbol a nordon es nezni a tobbieket a domboldalrol(parkolo) hogyan dongetnek. Illetve a sokkal biztosabb vezetes, a kocsi jobban erzese is automatikusan jon, olyan mintha kapcsoltam volna egy kis uton tartas rasegitest, minden kocsinal :)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.11.10. 09:13:35