• alma2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem neztem meg de egyertelmu miben lehetne fejlodni, elsosorban a felbontas ami a legtobbet dobna.Eyetrackingnek mint felhasznalo nem sok ertelme van, hiszen ha kelloen nagy a latoter es gyorsak a gepek pont nem erdekel, ha mindenhol max felbontason szamolja ki, igy biztos nem lesz mosott paca, ha hirtelen elnezek valahova. Na de megis van jelenleg, mert a lencsek szelen nem eles a kep, vagyis ezt kellene meg valahogy megoldani, hogy mindenhol tu eles kepet kapjal. Ha ezek megvannak mar csak a suly, nagyobb latoszog es hasonlo kenyelmi szempontok johetnek szoba. Na meg aki izgul az augmentid reality-re, a'la hololens.
    Maga a kovetes, az eszkozoke is (vive) tokeletes) Aztan ha az ember kilep az autos es a szimulatoros vilagbol, es mondjuk egy goblinnal akar kardozni, akkor ami hianyzik az az ellenallas, becsapodas erzese. PErsze a vive kontrollerben van egy kis motor ami tud rezegni, sokat dob rajta, de gyakorlatilag ugye barmit keresztul vagsz minden ellenallas nelkul. Na ha ezt valaha valahogy meg lehetne oldani, (szerintem meg 20 ev) teljesen mas technikaval, akkor itt a kanaan.
    Ja meg egy dolog jutott eszembe, ugye a labadat is kovetne, foleg multis jatekban sokat dobna, hogy nem hasrautes szeruen rajzolna ki. De pont ma jott ki egy "jatek" alfa verzioja (High Fidelity) ahol ott volt par fejleszto, beszeltem is az egyikkel, milyen jol megoldottak ezt is, hasonlot meg nem lattam, de egy laberzekeles azert jo lenne es akkor nem csak boxolos jatekok jonnenek, hanem karatesok is :)
    high fidelity

Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.11.09. 20:52:45